Lapperre - Wilrijk Bewertungen 71

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Heistraat 59, 2610 Wilrijk, Antwerpen, BE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de batterijen van mijn apparaten hielden niet meer tot ´s avonds. apparaten binnengebracht in wilrijk, maar kwamen onhersteld terug van bij phonac. mw. Edith van lapperre heeft ze nog eens opgestuu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraak was voor mijn moeder en mezelf. Naar mijn hoogbejaarde moeder, 92, stelde ze gerichte vragen op een geduldige, respectvolle manier. Ikzelf, 65, werd zeer doelgericht geholpen. Deze mevrouw... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Audicien luisterde goed. Maar ik kwam voor een vervanging rechtertoestel ( verouderde ander firma) en we zijn afgeleid door dat ik voor CI in 2021 onderzocht ben, infomomnet UZA. Maar uiteindelijk be... Mehr ansehen

1. Hörgeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Heistraat 59, 2610, Wilrijk, Antwerpen, Belgien

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

batterijen laadden niet meer op…

de batterijen van mijn apparaten hielden niet meer tot ´s avonds.
mw. Edith van lapperre heeft ze nog eens opgestuurd met expliciet verzoek om batterijen te vervangen & nu werken ze zoals op de eerste dag… dank u !!
ps: ben nooit zonder apparaten geweest, beide keren had ik vervangtoestelletjes.

2. März 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Super om te horen dat alles nu weer werkt zoals het hoort!
Dankjewel om dit te delen, en fijn dat je altijd een vervangtoestel had. 👍
MVG,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed begeleid traject.

Na een grondige en goed begeleide voorbereiding draag ik nu een hoorapparaat van bij Laperre Wilrijk. Na een eesrte afspraak waarbij de audiologe van Laperre Wilrijk reeds een gehoortest afnam heb ik door een NKO specialist van ZAS Augustinus eveneens een hoortest laten doen. Bij mijn volgende bezoek bleken de twee gehoorteste quasiperfect overeen te komen. Zo iets verhoogt het vertrouwen. In samenspraak met de audiologe heb ik 2 hoorapparaatjes gekozen die ik meer dan een maand op proef kon gebruiken, met een bijna wekelijkse bijsturing in de winkel in Wilrijk , waarbij de toestelletjes ( Links en rechts) aan mijn specifieke tekorten werden aangepast. Na deze proefperiode kocht ik deze apparaatjes die mijn sociale contacten en levenskwaliteit aanzienlijk hebben verbeterd.
Marc Depreter

19. März 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Wat een leuke feedback om te lezen, Marc! Hartelijk dank en tot binnenkort! Mvg, Lapperre

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurgesteld in service en communicatie

Drie maanden geleden ben ik langsgeweest om mijn hoortoestel te laten nakijken en de buisjes te laten vervangen. Helaas was mijn ervaring niet positief. De medewerkster aan het secretariaat kwam weinig geïnteresseerd over. Ik gaf aan dat de buisjes vervangen moesten worden en dat is ook gebeurd, maar er werd niet uitgelegd wat er precies vervangen werd of wat dit technisch inhield.

Er werd enkel vermeld dat het product niet meer ondersteund wordt en dat ik de buisjes binnenkort niet meer zou kunnen vervangen. Er werd niet gevraagd wat het probleem precies was of hoe men mij verder kon helpen. Ik kreeg vooral de indruk dat ik beter een afspraak moest maken omdat men geen tijd voor mij had.

Na deze weinig klantvriendelijke ervaring ben ik langsgegaan bij Amplifon voor een intakegesprek. Daar werd ik zeer vriendelijk ontvangen en kreeg ik duidelijke uitleg over wat er precies vervangen wordt bij het vernieuwen van de buisjes. Zo werd mij uitgelegd dat de luidsprekers automatisch mee vervangen worden, omdat die gekoppeld zijn aan de buis. Die transparantie en klantgerichtheid heb ik bij jullie gemist.

Omdat ik ook nood heb aan nieuwe hoortoestellen, zit ik nu in twijfel of ik jullie nog een kans moet geven of voor Amplifon kies. Klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie maken voor mij een groot verschil.

10. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Het spijt ons heel erg te horen over uw ervaring. We hebben uw commentaar naar het team gestuurd en als u dit verder wenst te bespreken, neem contact met ons op via [0800 10 888].

Superteam in Wilrijk

De dame aan de receptie heeft mij geholpen aan de koffiemachine en de audiologe Ellen is fantastisch,heeft mijn hoorapparaat aangepast zodat ik terug hoor met mijn rechteroor,een super team👍

20. Februar 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Super om te horen dat je zo goed geholpen bent, topteam daar! 👍Bedankt voor je reactie, Magda!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met ook een stagiaire erbij

Ellen had een stagiaire bij zich. Het had lastig kunnen zijn voor mij, maar het was het helemaal niet. De afspraak is goed verlopen. Veel uitleg gekregen. Ellen stelde me regelmatig gerust.

18. Februar 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Super om te horen dat alles zo vlot verliep, zelfs met een stagiaire erbij. Bedankt voor je reactie, Evelyne!

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en een luisterend oor naar je gehoorproblemen

5. Februar 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een nuttige en aangename…

Het was een nuttige en aangename ervaring. Ik werd stipt op tijd ontvangen door een zeer vriendelijke en bekwame jonge dame. Zij beantwoordde mijn talrijke vragen duidelijk, adequaat, geruststellend en met een glimlach, zelfs vragen waarvan ik vreesde dat ze een beetje buiten haar bevoegdheid zouden kunnen gevallen zijn.
10/10 !

7. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraak was voor mijn moeder en mezelf.

Ikzelf, 65, werd zeer doelgericht geholpen.
Deze mevrouw straalde voldoening in haar job uit, met vleugje humor die ik zeer kon smaken.

31. Jänner 2026

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Bedankt, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kennis van zaken en zeer behulpzaam

Altijd goede uitleg, steeds vriendelijk en behulpzaam, eender welk kantoor ik binnenstapte.

Zowel de audiologen als adm personeel kennen hun job.

Niets lof 🌹

3. Jänner 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer iemand die mij vriendelijk te…

Zeer iemand die mij vriendelijk te woord stond, en mij goede inlichtingen gaf, en ook op mijn vragen een goed en duidelijk antwoord gaf .

20. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Hartelijk bedankt voor je mooie feedback Henri!
Mvg

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst
Technisch verantwoord

12. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Jammer dat de afspraak niet helemaal liep zoals verwacht en dat de Roger niet beschikbaar was. Bedankt dat je dit laat weten Lucien, we nemen het zeker mee om het beter te doen. Fijn dat de audiologe vriendelijk was.

klantvriendelijk en superefficient

Zeer correcte informatie, super klantvriendelijk, duidelijke uitleg, stipt.

21. Oktober 2025

vlot

vlot , correct en stipt volgens afspraak

15. Oktober 2025

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Fijn dat alles volgens plan ging en dat we alles hebben waargemaakt Chris. Bedankt voor je reactie!
Mvg, Lapperre

Op tijd geholpen

Op tijd geholpen, goede info, Vriendelijke personen.

11. Oktober 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Evelyne was zeer vriendelijk en behulpzaam, ze nam zeker de tijd om te luisteren.

20. September 2025

Antwort von Lapperre - Wilrijk

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent Eddy. Fijn dat Evelyne vriendelijk en behulpzaam was, en echt goed naar je heeft geluisterd. Bedankt!
Mvg, Lapperre

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr