Lappoteket Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra bemötande och fantastisk service! Man känner sig verkligen välkommen och får hjälp på ett trevligt och professionellt sätt. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Lappoteket. Kommer defi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt imponerad! Fick mina skosnören mindre än ett dygn efter beställning, levererade redan kl 08:00 morgonen efter köpet. Perfekt passform, hög kvalitet och fantastisk service. Handlar gärna här igen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel att sätta på och fungerade utmärkt för att laga hålet på insidan hälkappan. Har lagat 2par golfskor med dessa lappar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blå tvättlina. En besvikelse. Nylonlina och krokar som ramlade av och inte går att fästa igen. Köp en vanlig tvättlina billigt istället.

Unternehmensdetails

1. Modedesigner
  2. auch in
  3. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

På Lappoteket vill vi göra det enklare att laga istället för att slänga. Vi erbjuder smarta produkter för att reparera, vårda och ge nytt liv åt kläder, skor och andra favoriter i vardagen. Vi är ett svenskt familjeföretag med eget lager i Sverige och fokuserar på produkter som är enkla att använda, håller hög kvalitet och hjälper dig att förlänga livslängden på det du redan äger. För oss handlar det om mer än reparation. Det handlar om att spara pengar, minska onödigt avfall och ta vara på sådant som fortfarande har många år kvar. Vi strävar alltid efter snabb leverans, personlig service och produkter som verkligen fungerar.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra bemötande och fantastisk…

Superbra bemötande och fantastisk service! Man känner sig verkligen välkommen och får hjälp på ett trevligt och professionellt sätt. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Lappoteket. Kommer definitivt tillbaka!

2. Oktober 2026

Hej Mumtaz,
Vilken fin recension, stort tack! Det gör oss verkligen glada att höra att du känt dig välkommen och fått den hjälp du behövt. Extra roligt att du vill rekommendera oss vidare och komma tillbaka - du är varmt välkommen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans. Super nöjd.

1. September 2026

Hej Mattias,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är supernöjd med både våra elastiska Lazy-skonören och den snabba leveransen. Hoppas skosnörena gör skorna lite smidigare att använda varje dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt lätt att använda…

Fantastisk produkt lätt att använda samt att den sitter kvar.

15. August 2026

Hej Lars,
Vad roligt att höra att lagningslapparna för hälkappan var enkla att använda och framför allt att de sitter kvar ordentligt! Stort tack för din fina recension.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smarta lösningar till vardagliga…

Smarta lösningar till vardagliga problem. Lätt att handla o kom snabbt fram. Nöjd med kvalitén.

1. August 2026

Hej Gabriella,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar våra smarta små lösningar och att både leveransen och kvaliteten levde upp till förväntningarna.

Grymt imponerad

15. September 2026

Hej Duda,
Stort tack för den fantastiska recensionen! Så kul att höra att du är nöjd med både skosnörena och servicen. Och leverans redan morgonen efter beställning - snabbare än så är svårt att slå!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel att sätta på och fungerade…

Har lagat 2par golfskor med dessa lappar.

25. Juni 2026

Hej Eva,
Vad roligt att höra att lapparna fungerade så bra och att du redan hunnit rädda två par golfskor! Stort tack för att du delade med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra kvalité.

1. Oktober 2026

Antwort von Lappoteket

Stort tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten. Det uppskattar vi verkligen.

Beställde resår skosnören

Beställde resår skosnören, helt perfekt.Kommer att rekommendera till andra

1. Juli 2026

Hej Gunilla,
Vad roligt att höra att skosnörena blev helt perfekta! Extra tack för att du vill rekommendera dem vidare - det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och innovativa saker till…

Mycket bra och innovativa saker till ett bra pris.
Bra kvalite

18. April 2026

Hej Peter!
Stort tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att du uppskattar både vårt sortiment, priserna och kvaliteten. Det betyder mycket för oss.

Besviken

Köpte laglappar som inte alls höll som dom skriver.

1. Juli 2026

Hej Sofie,

Det var tråkigt att läsa att du inte är nöjd.

Vi har försökt hitta ditt köp hos oss men har tyvärr inte lyckats koppla recensionen till någon order eller kund med de uppgifter som finns tillgängliga. Vi vill självklart gärna undersöka vad som hänt och hjälpa dig om du har handlat hos oss.

Hör gärna av dig till info@lappoteket.se och uppge ditt ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet, så tittar vi på ärendet direkt.

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Många bra grejer på Lappoteket.

29. Juni 2026

Hej Lena,

Tack för ditt fina omdöme! Det gör oss glada att höra att du uppskattar vårt sortiment. Vi arbetar hela tiden med att hitta fler smarta produkter som gör det enkelt att laga, vårda och ge nytt liv åt det man redan har.

Super!

Allt var bra. Bra och snabb service. Leveransen kom som den skulle och det var en bra produkt.

1. Februar 2026

Hej Sara,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och produkten. Det betyder verkligen mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättefina tygmärken som man kan välja…

Jättefina tygmärken som man kan välja att stryka eller sy på,fin kvalité och snabb leverans🥰

21. Mai 2026

Hej Britt-Marie,

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både tygmärkena och kvaliteten. Vi är också glada att leveransen levde upp till dina förväntningar. Hoppas du får stor glädje av dina märken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och intuitivt att beställa

Enkelt och intuitivt att beställa, bra pris, personligt touch (ett litet sy-set), och såklart bra att tänka återhållbarhet.

15. April 2026

Hej Daniel,

Stort tack för de fina orden! Det gör oss verkligen glada att du uppskattade både den personliga touchen och vår tanke om att laga istället för att slänga. Tack för att du är med och gör skillnad.

21. Februar 2026

Hej Anette,

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi gör alltid vårt bästa för att skicka beställningarna så snabbt vi kan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig och snabb leverans och…

Smidig och snabb leverans och laglapparna passade perfekt på min tröja med slitna armbågar.

12. Dezember 2025

Hej Michael,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att laglapparna passade perfekt för att laga de slitna armbågarna på din tröja. Och extra kul att leveransen levde upp till förväntningarna. Hoppas tröjan får många fler användningstillfällen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte laglappar till min duffel

Jag köpte laglappar till min duffel. Det blev jättebra och nu håller den några säsonger till.

30. Jänner 2026

Hej Anitta,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att lagningen blev så bra och att du kan fortsätta använda din duffel i många säsonger framöver. Precis det vi hoppas våra produkter ska bidra till.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hur enkelt som helst att laga min…

Hur enkelt som helst att laga min dunkappa, som hunden gjort hål i. Blev kanske inte snyggast, men det läcker inte dun längre. Välfigt enkelt!

28. Juni 2026

Hej Ingela,

Stort tack för din fina recension! Vad skönt att höra att dunet slutade läcka och att lagningen var enkel att göra. Det viktigaste är ju att jackan kan användas igen.

Fina varor,snabbleverans!

Fina varor,snabbleverans!
Rekommenderas.

24. Juni 2026

Antwort von Lappoteket

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen. Tack också för att du rekommenderar oss, det betyder mycket för ett litet företag som vårt.

Blå tvättlina

Blå tvättlina.

24. Juni 2026

Hej Susanne,

Tråkigt att höra att tvättlinan inte motsvarade dina förväntningar.

Krokarna är avsiktligt utformade för att kunna flyttas längs linan. Det gör att längden enkelt kan anpassas och att tvättlinan kan fästas runt exempelvis träd, räcken eller andra fästpunkter. Vi förstår samtidigt att konstruktionen kan upplevas oväntad om man förväntar sig att krokarna ska vara permanent fastsatta.

Vi har varit i kontakt med dig via mejl och hjälper dig gärna vidare om du fortfarande önskar en lösning.

Lappoteket

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr