Lashouts Bewertungen 32

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte et par lashes (Fierce) og en gennemsigtig magnetisk eyeliner. Der gik cirka en halvanden uge før jeg modtog pakken. Selve boksen vipperne lå i er mega gennemført. Super fint. Selve vippe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig information på hjemmesiden. De magnetiske øjenvipper ser flotte ud når man modtager dem, men holder super dårligt, hårene knækker meget nemt. Den magnetiske eyeliner er dyr, og da jeg modtog... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Syntes de er super fine, købte clear liner, men syntes slet ikke de kommer lige så nemt på som vist på tik tok og Instagram, så tror det tog 20 min ca bare for også at få dem til at sidde bare lidt... Mehr ansehen

3,1

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mega fedt

Mega fedt! Nemt at bruge, men svære at få af? Desværre følger der ikke videre instrukser eller oplysninger om hvordan man får dem af igen.

Men de så flotte og vældig smukke!

5. November 2021

Antwort von Lashouts

Hej Alma! Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes det er nemt at bruge. Inde på vores side kan du se alle instruktionerne til både at få dem på, af og hvordan man vedligeholder dem. https://lashouts.com/pages/how-to Og ellers er du altid velkommen til at skrive til vores mail: support@lashouts.com og så vil vi med glæde hjælpe.

Kan anbefales

Lækkert produkt, god service og hurtig levering!! Det tog noget øvelse at påføre, men når man har knækket koden så har man et fantastisk resultat.

31. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Laura! Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er så dejligt at høre at du er tilfreds med hvad du har modtaget, både produkt-og servicemæssigt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow hvor er jeg bare imponeret Jeg har…

Wow hvor er jeg bare imponeret Jeg har kun brugt mine vipper i 4 dage nu, men jeg er virkelig imponeret. De er så flotte og har aldrig haft falske vipper før, men det var super nemt. Jeg var lidt skeptisk i starten, men skrev til dem over insta og de var mega hjælpsomme og svarede utrolig hurtigt. Så fem stjerner herfra!

31. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Louise! Tak for den dejlige anmeldelse! Det varmer vores hjerte at du kan lide hvad du har fået. Og fedt at du som helt nybegynder kunne få det til at virke så nemt<3

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes det er meget svært at få…

Jeg syntes det er meget svært at få vipperne til at side rigtigt uden der både er hud mellem vipperne og mine egne vipper. Og sp syntes jeg også det er svært at få dem til at sidde så man føler de sidder fast.
Men jeg syntes at selve indpakningen er utrolig flot
Mvh Cecilia

30. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Cecilia. Tak for din anmeldelse. Dejligt at du kan lide indpakningen! Derudover vil vi med glæde hjælpe dig med det problem! Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på support@lashouts.com med alle dine spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig haft magnetiske øjenvipper

Har aldrig haft magnetiske øjenvipper før, men tænkte jeg ville give dem her en chance.. Det er det bedste jeg har gjort! Det var nemt og uden problemer. Dem med lim sidder aldrig som man vil have det men dem her sad bare perfekt! Så kan klart anbefaledes

22. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Nikoline! Vi takker mange gange for din søde anmeldelse. Det er super fedt at høre om din oplevelse med vores vipper. Tak igen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service

Dårlig service, forkerte priser. Så pas på med hvad du køber

14. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Jonas. Vi er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg er sikker på at der er sket en misforståelse og vil med glæde finde en løsning til problemet sammen med dig. Du kan kontakte os på lashouts.co@gmail.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, øver mig stadig, men er vilde med dem.

6. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Gitte! Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du kan lide hvad du har modtaget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og super gode vipper…

Super god service og super gode vipper jeg kan klart anbefale dette sted, jeg køber helt klart der fra igen.
Indpakningen er super flot, og personlig.

4. Oktober 2021

Antwort von Lashouts

Hej Sarah! Tusind tak for din anmeldelse. Din tilfredshed betyder meget!

Fantastisk virksomhed

Super god kvalitet, mega hurtigt levering, og super kundehåndtering. Man er super nevøs for at det man får hjem, er noget værre klyt, men dette er ej tilfældet. Øjenvipperne sidder super godt fast på limen, og lashancorsne (staves), giver ligge prikken over i´et. Øjenvipperne er utroligt pæne, og de booster ens sevtillid. Fem stjerner herfra:)

2. August 2021

Antwort von Lashouts

Hej Jessica! Vi takker mange gange for den fine anmeldelse og glæder os over dine tilfredshed med vores produkter.

Mega fine vipper

Mega fine vipper, og det er SÅ nemt! Kan helt klart anbefale, da det er så meget nemmere og hurtigere, og sikkert også en del mindre skadeligt end vippe lim for øjenene. 💖

Jeg bestiller i hvert fald snart igen 🤩

28. Mai 2021

Antwort von Lashouts

Hej Josefine! Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med det!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr