Jeg kan godt lide tanken om at spare ressourcer ved ikke at transportere et tungt produkt. I tilgift tager produkterne ikke meget plads op på hylderne herhjemme, før de skal bruges. Rart at få levere... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Købte opvasketabs til et års forbrug. Modtog en papkasse med opvasketabs, som nærmest var kastet ned i kassen, og halvdelen var ødelagte og der var hverken beskrivelse af varen eller nogen retursed... Mehr ansehen
Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har modtaget. Vaskemidlet virker supergodt, selv om det fysisk minimalt p.gr.a. det kommer i små ark. Ingen plastflasker . Abonnementet fungerer også fint... Mehr ansehen
Virkelig dejligt at slippe for al det plastik. Vaskearkene vasker tøjet fint rent, opvasketabsne vasker også service fint rent, eneste minus her er, at da de jo ikke er pakket separat ind, skal man hu... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi laver revolutionerende, genopfyldelige og genanvendelige produkter til hjemmet, der reducerer engangsplast.
Kontaktinformationen
Yderlandsvej 1, 2300, Copenhagen S, Dänemark
- hello@lastobject.com
- lastobject.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen

Vasker rent
Vasker rent, rimelig pris og virke5god ide, kan anbefale flere husstande slår sig sammen om levering og spare mere transport

Antwort von LastObject
Fine produkter med en super mission
Fine produkter med en super mission. Hurtig og god service.

Et kæmpe udvalg!
Alle produkterne er nemme at bruge og har fungeret upåklageligt.
Det var nemt og hurtigt at komme igang med produkterne.
Jeg var dog overrasket over hvor mange flere produkter der var tilgængelig, da jeg havde opstartet abonnement.

Antwort von LastObject
Jeg er fan af produkterne
Jeg er fan af produkterne. Mit vasketøj og service er helt og aldeles rent, det er en tilvænning, at det ikke dufter, når jeg vasker.

Antwort von LastObject
Super hurtig at min pakke ankom
Super hurtig at min pakke ankom. vaskearkene er supergode. Håndsæbe og bodysæbe er også gode kunne dog godt bruge lidt duft. Opvasketabs er bedre end det billige jeg købte sidste gang

Dejligt at undgå plastdunke
Dejligt at undgå plastdunke
Det er meget nemt at brug dog fungerer godt.

Meningsfuldt
Meningsfuldt
Endelig et koncept som både er effektivt, dufter fint og er bæredygtigt.

Antwort von LastObject
Hurtigt levering og god kvalitet
Jeg var meget overrasket, hvor godt vaskemiddelplader virkede og hvor nemt det er til at bruge. Det vejer ingenting og er meget pladssparende. Det var også nemt til at bestille og varer bliver hurtigt leveret.

Antwort von LastObject
Jeg er super tilfreds med vaskeark og…
Jeg er super tilfreds med vaskeark og opvasketabs💥det er meget meningsfuldt at undgå at fragte vand rundt i verden ved at selv opblande sæbe til hånd og krop. 😊

Høje forventninger
Modtog produkterne meget hurtigt, hjemmesiden er nem at overskue og så er ikke skyggen af plastik.

Antwort von LastObject
Bæredygtige produkter af god kvalitet
Bæredygtige produkter af god kvalitet.
Jeg har fået mine første vaskeark og de lever fint op til mine forventninger. Dejligt at slippe for en masse plastikemballage.
Hurtig levering
Hurtig levering, nemt at bestille og indtil videre rigtig fine produkter
Fantastisk produkt 👍🙏❤️
Varen kommer hurtigt efter bestilling.
Varen kommer hurtigt efter bestilling.
Jeg er overrasket over hvor godt de her vaskeark virker, dem kunne jeg godt blive forfalden til, både fordi de rent faktisk virker som lovet, men også - selvfølgelig, fordi jeg sparer på plast affald, og jeg slipper også for at slæbe de tinge dunke hjem. Så mangler der bare lige at de også kommer med skyllemiddel i ark 😊
Modtog meget hurtigt min bestilling i…
Modtog meget hurtigt min bestilling i den fineste æske med de spændende produkter jeg skal i gang med at prøve. Jeg har brugt opvasketabs 3 gange og alt er rent og pænt👌Der er ingen plast eller papir om tabsene og det er fint og helt unødvendigt👌
Så jeg har gode forventninger til de øvrige produkter. Allerbedst synes jeg det er vejen frem med genopfyld🤗
Har ikke nået at tage produkterne i…
Har ikke nået at tage produkterne i brug, og de ser indbydende ud.
Bestilling og levering var helt uproblematisk ☀️
God og trustworthy virksomhed
Dejlig nemt ved at man kan lave et abonnement og ændre på det nemt. Noget af det jeg synes var lidt svært med vaskearkene, var at bedømme hvor længe sådan en pakke vil holde, men jeg kan heldigvis bare ændre på mit abonnement når jeg får en bedre idé om det 🙌🏼 Tøjet virker rent og så er jeg kæmpe fan af hvor meget bedre for miljøet det er!
Jeg har også prøvet andre produkter fra dem, f.eks. deres LastSwab og det var en tilvænning men jeg er glad for min beslutning!
Nem og velduftende vask
Jeg har prøvet at vaske et par gange med de nye vaskeark, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Det er super nemt og tøjet dufter godt.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.