Een testpakket ontvangen en heel erg happy met de Floral. Ik vind de geur erg intens en gebruik dus minder. Maar dat is voor iedereen verschillend natuurlijk.
Wat een geweldig product! Ik heb de set met kleine flesjes gekocht om te proberen, het enige nadeel daaraan is dat ze allemaal zo lekker zijn en ik nu niet kan kiezen ;) Ik gebruik lang niet de aanbe... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben 61 nog nooit wasparfum gebruikt…
Ik ben 61 nog nooit wasparfum gebruikt nou tog maar een keer uitproberen en het resultaat perfect mijn 3 zonen (al volwassen) maar nog thuis wonend complimenten wat ik kreeg super gelijk kreeg ik të horen ma bestel nig 1 wij betalen nou zo gezecht zo gedaan
Bedankt LAUN3
En heb proefpakket aan mijn nicht gegeven hoop dat zij er ook blij van wordt
De geur zou van mij 5 sterren krijgen
De geur zou van mij 5 sterren krijgen , is heerlijk en blijft lang hangen , ik vind alleen het flesje vervelend schenken het gaat eigelijk altijd over de rand dus misschien is hier in de toekomst iets aan te doen !
Geur blijft heerlijk lang
Geur blijft heerlijk lang op de kleding. Rouge is mijn favo en floral
Gebruik Laun3 al een tijdje en krijg…
Gebruik Laun3 al een tijdje en krijg elke dag complimenten over mijn wasgeur. Geweldig en een goede prijs kwaliteit verhouding
Geuren zijn heerlijk en dat je het lang…
Geuren zijn heerlijk en dat je het lang blijft ruiken is opvallend. Echt een aanrader 👍
Heerlijke geuren
Ik heb de testers besteld en met ca. 5 dagen ontvangen. Heerlijke geuren! Nu alleen nog even afwachten hoe lang de geur blijft 'hangen'. Dat heb ik nog niet getest dus vandaar 4 sterren. Als ik het weet pas ik het aan 😀
Super fijn producten
Super fijn producten, het ruikt heerlijk, en het is 1 van de weinige wasparfums waar wij hier thuis geen uitslag van krijgen. En de bestelling woord snel geleverd .
Hebben gestuurd wat is beloofd
Hebben gestuurd wat is beloofd. Het ruikt ontzettend lekker. Ook mijn beddengoed, wil er niet onder vandaan.
Proefpakket aangevraagd en ze ruiken…
Proefpakket aangevraagd en ze ruiken heerlijk, iedereen vraagt welke wasverzachter ik gebruik, vooral als het buiten hangt! Top
Ik was eerst sceptisch want ik had al…
Ik was eerst sceptisch want ik had al zoveel was parfums geprobeerd maar er was er geen één waar ik tevreden over was.
Op fb deze van laun3 besteld, eerst van de proefmonsters en daar kwamen 2 luchtjes uit die heerlijk ruiken. Voor mij geen ander wasparfum meer, een echte aanrader!!
Heel tevreden van die wasparfums top en blijft lang hangen
Het zijn topproducten en de geuren heel geweldig echtwaar
het eerst een proefpakketje…
Voor het eerst een proefpakketje wasparfum besteld van dit merk,en moet na alle eerlijkheid zeggen dat de parfums die ik tot nu toe heb getest heerlijk ruiken. Ook werd het pakketje snel bezorgd . We gaan alle geuren testen en kijken welke geuren wij het lekkerste vinden om na te bestellen. Een tevreden tester👌
voor ons gekocht en voor mijn moeder
voor ons gekocht en voor mijn moeder! zeer tevreden, ruikt lekker
De laund3 wasparfum is heerlijk ik kan…
De laund3 wasparfum is heerlijk ik kan niet meer zonder, en nog snelle levering
Mijn eerste ervaring…
Heerlijke geur die aan me kleren blijft hangen. Zoveel vragen gekregen over de parfum die ik draag terwijl het allemaal kosten zijn die ik niet meer hoef te maken door dit geweldige product.
Ik sta versteld van de kracht die het met zich meebrengt, zonder enige schade of vlekken op me kleren toch nog zo’n niet al te machtige maar gebalanceerde geur.
Ik raad jullie allen aan dit product op zijn minst te testen!
Mijn vaste wasparfum nu
Echt een top product, het ruikt fantastisch en ook erg lang nog op de kleren. Heb nu 3 geuren getest en allemaal fantastisch lekker!
Snelle service en heerlijke geurtjes…
Snelle service en heerlijke geurtjes voor een mooie prijs. Snel weer bestellen
Wat een geweldig product
Ik gebruik lang niet de aanbevolen hoeveelheid per wasbeurt, er is heel weinig nodig voor een heerlijke geurbeleving
Heerlijk week na week hele huis een …
Heerlijk week na week hele huis een geur exsplosie !
Doe mij maar een voorraadje voor hele jaar briljante uitvinding!’
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.