Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Marlene, som var bedemand i forbindelse med min mors bisættelse. Fra vores første møde blev vi mødt med en helt særlig omsorg, forståelse og... Mehr ansehen
Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Mehr ansehen
Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Mehr ansehen
Tak ♥️ Vi har oplevet en fantastisk støtte og professionel hjælp fra Lavendla’s begravelsesrådgiver Thit Alkjær og cermonimester Anne Visby i forbindelse med en borgerlig bisættelse af børnenes far... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.
Vesterbrogade 149, 1620, København V, Dänemark
- info@lavendla.dk
- lavendla.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Meget personlig og hurtig service
Meget personlig og hurtig service. Vi har været meget glade for at arbejde med Henriette nu to gange, ved vores forældres bortgang.
Henrik Lundgren
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Lavendla, der stod for alt det uoverskuelige, og samtidig var rigtig gode til at være i min sorg samtidig!
Meget medfølende og empatisk oplevelse
Min mor døde en lørdag i sin plejehjemsbolig, og jeg ønskede derfor ret hurtigt at have fat i en bedemand for at få den videre proces igang.
Jeg fik kontakt til Annette hos Lavendla, som kunne komme allerede samme eftermiddag og afhente og iøvrigt tog mig rigtig godt igennem hele forløbet med kremering, urner, annoncering mv.
Det var en virkelig god og tryg oplevelse i en ellers trist situation, så jeg kan kun give Annette og Lavendla min bedste anbefaling
Utrolig god service
Utrolig god service, kontakt. Stopher var en imødekommende mand der var der hele vejen. Dejligt at han tog billeder af alle blomster ved bisættelsen og på selve gravstedet.
Rikke Glad Kirstein var helt fantastisk…
Rikke Glad Kirstein var helt fantastisk og empatisk under hele forløbet og ordnede alle praktiske ting “i et snuptag”. Kan i den grad anbefales 💐
Man er bare i fantastiske hænder og der…
Man er bare i fantastiske hænder og der er styr på alt
Fint samarbejde i en sårbar tid.
Fint samarbejde i en sårbar tid.
Nærværende og med et godt overblik.
Ro og overblik
Birgitte gav mig den ro og det overblik jeg havde brug for. Hun er også samtidig god til at tale om de ting man har brug for - også de mere sørgelige.
Karen er meget empatisk og omsorgsfuld
Karen er meget empatisk og omsorgsfuld. Hun er lyttende, og fik tilpasset vores afsked, lige som vi kunne ønske det❤️ Vi har følt os i meget trygge hænder.
Der var 3 forskellige bedemænd
Der var 3 forskellige bedemænd. En som kom og snakkede med os da mor var død. En anden som kom da hun, om eftermiddagen skulle synges ud og en tredje da hun blev bisat. Det giver en noget rodet samarbejde 😞

Antwort von Lavendla
Begravning av min far
Bedemand Anne var mycket vänlig och professionell. Kontakten fungerade perfekt. Det blev en fin begravning tack vare er.
venlig og god hjælp
Min søster og jeg havde Stopher som…
Min søster og jeg havde Stopher som bedemand, og det var en god professionel oplevelse. Den var også uformel på en behagelig og menneskelig måde. Derudover var det super nem kommunikation frem og tilbage.
Boopgørelse
Super hjælp fra Simon til at lave boopgørelsen efter min mor. Alt blev lavet hurtigt og professionelt. Man kunne altid få fat i Simon og han vendte altid hurtigt tilbage på alle henvendelser. Kan varmt anbefales
God samtale med bedemand og rigtig god…
God samtale med bedemand og rigtig god behandling gennem hele forløbet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.