Meest onmenselijk instantie waar ik ooit mee te maken heb gehad . Sinds de rechterlijke uitspraak jaren geleden nooit een betaling gemist . Nu voor de 4de keer een beslag gelegd op mijn rekening .... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Zeer trage dienstverlening, wachttijd 8 weken
Zeer trage dienstverlening. Gemiddelde wachttijd voor een alimentatieberekening, na indienen van stukken, is 8 weken.
Prima instantie die helpt als er geen…
Prima instantie die helpt als er geen financiële verantwoordelijkheid wordt genomen.
Zowel schriftelijk als telefonisch altijd netjes, correct en vooral professioneel te woord gestaan.
Meest onmenselijk instantie waar ik…
Meest onmenselijk instantie waar ik ooit mee te maken heb gehad .
Sinds de rechterlijke uitspraak jaren geleden nooit een betaling gemist . Nu voor de 4de keer een beslag gelegd op mijn rekening . Op bewijzen sturen krijg je formulieren terug die nergens op slaan . Al met al heeft het mij de afgelopen jaren bijna 15000 euro extra gekost .
Ze kunnen doen wat ze willen en je kan er helemaal niks tegen doen .
Ik krijg hier terroristische gevoelens van !
Slechtse bedrijf ooit vervalst…
Slechtse bedrijf ooit vervalst rechtbank papieren leggen beslag op goederen zonder enige rechtsgeldige redenen nog nooit in Nederland zoiets meegemaakt karel dansen werkt in vve's door zuid-Holland denhaag, leiden,Zoeterwoude zijn ex vrouw inge balk bij boitenluhrs ze wordt als katvanger gebruikt zij plunderen iedereen leeg en lichten de boel op kijk uit met deze partijen zij hebben vrienden en kennissen bij instanties werken die je niet kan geloven gemeente denhaag is 1 van ze tevens is karel dansen al een eerder veroordeelde in fraude zaken en vve's hij wordt ook betrokken met grootschalig oplichting zie internet info zuid Holland meerdere vve's en vastgoed bedrijven waar zij onder schuilen als dekking en misbruiken en ook hun machtspositie inzetten dit bedrijf zou tuchtrechtelijk onzet moeten worden door de hoge raadt
Schoften ontrecht loonbeslag en geven geen thuis
Leggen ontrecht loonbeslag op basis van valse informatie en onjuiste verwerking door hun, meerdere malen emails gestuurd gebeld. Hebben onterecht Euro 5000 ingehouden en nu geven ze geen thuis en betalen niks terug!!!!!!
Bizar!
Helaas in het verleden meerdere keren gebruik van moeten maken. Zij deden toen fantastisch werk en heel vlot. Helaas nu weer gebruik van hen moeten maken en een heel andere toon aan de telefoon! Zou binnen 10 dagen reactie krijgen maar aan de telefoon zeggen zij dat er een enorme achterstand is dus zal veel langer duren. Pas dat dan ook online/email aan. Onaardig, ongeduldig. Heel bizar hoe deze sfeer daar in een paar jaar veranderd is.
Wat gebruiken deze mensen voordat ze…
Wat gebruiken deze mensen voordat ze aan hun werkdag beginnen? Heb nog gehoorschade van het geschreeuw van die onfatsoenlijke tokkie aan de lijn
Onbeschoft!
De manier waarop het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsrechten communiceert is ronduit beschamend. Het contact met de heer H. Vunderink was kil, neerbuigend en volledig zonder inlevingsvermogen. Er werd gesproken vanuit een machtspositie, zonder respect en zonder enige menselijke benadering. De communicatie was onnodig hard en ronduit onbeschoft. Dit voelt niet als een overheidsinstantie die mensen helpt, maar als een organisatie die elk spoor van empathie volledig is kwijtgeraakt.
Zoekraken originele beschikking rechtbank na toesturen
Ik moest de originele grosse sturen en deze zijn zij kwijtgeraakt. Hun woord tegen die van mij. Een onkundig, onbegripvol jong grietje aan de lijn. Heel erg slordig. Ze horen je te ontlasten, echter als ze zulke belangrijke stukken kwijtraken, geeft dit enorme stress.
LBIO werkt mee aan onterechte 13e jaar partneralimentatie
Na 12 jaar partneralimentatie te hebben voldaan vanaf de datum van de voorlopige uitspraak van de rechtbank en het LBIO aantoonbaar gedurende het eerste jaar betrokken bij de inning hiervan ontstaat nu de volgende situatie. Het startpunt van de partner- en kinderalimentatie is vanaf datum inschrijving gemeente. Inmiddels heb ik in dec 2025 de 12 jaar partneralimentatie voldaan echter verschuilt het LBIO zich en geef ineens een reactie dat het eerste jaar PA niet telt als gevolg van de voorlopige uitspraak van de rechtbank. Resume, ex partner wordt gesteund door het LBIO in de vordering van het 13e jaar waar ze eigenlijk geen recht op heeft. Schandalig hoe het LBIO haar macht gebruikt en zonder over ineens overgaat op loonbeslag en daarbij het excuus gebruikt dat ze brieven hebben gestuurd. Heel raar dat het LBIO de eerste brief aangetekend verstuurd en daarna dit schijnbaat niet meer doen. Wanneer het te moeilijk wordt voor het LBIO gooien ze er gewoon een loonbeslag op en moet je wel meewerken. Schandalig dat dit in deze tijd nog gebeurd.
Mijn ervaring is heel positief
Mijn ervaring is heel positief, heldere communicatie en handelen vlot.
Om het internationaal recht te…
Om het internationaal recht te respecteren en rechtvaardigheid te betrachten, moeten staten voldoen aan hun verplichtingen op grond van verdragen die ze hebben geratificeerd, zoals verdragen op het gebied van mensenrechten. Ook moeten ze nationale wetten invoeren ter bescherming van de mensenrechten. Daarbij moeten ze ook rekening houden met de noodzaak om individuen te beschermen tegen schendingen.
Deze inning bureau is een draad van een complot die financiële mensenrechten totaal overtreed met behulp van onterecht Standard toespraak van rechtspraak die vrouwen alle recht geef.
Stop Feminisme gedoe en bied echt een mogelijk om vader te binden. niet de families snel bombarderen door financieel kapot maken .
Reactie die volledig vertrouwt op eenzijdige niet transparante aanvraag vanuit zogenoemde "moeder" die de titel niet eens waardig is
Wanstaltige organisatie die bij het niet beantwoorden van een oproep die 2x overgaat, meteen een brief stuurt waarin zij aankondigen dat mits niet binnen 5 dagen wordt betaald dan wel gereageerd zij overgaan tot vorderen van betaling met mogelijkheden tot inhoudelijke inkomens. Bij het eerste telefonische contact werd mijn man afgeblaft door een zeer onprofessionele medewerkster die geen oren had voor zijn input. Nadat wij een advocaat in de arm namen met alle kosten van dien, bleef alle vorm van communicatie met de aanvrager (zogenaamde "moeder") uit. In een korte brief werd toegelicht dat het dossier gesloten werd bij het uitblijven van reactie van de aanvrager. Toen diezelfde aanvrager uit jaloezie voor aankoop huis hen benaderde om opnieuw alimentatie te innen, heropende ze vervolgens zomaar dit dossier. Met meteen een kortere betalingstermijn. Na onderbouwing, omdat de aanvrager 0 zorg dan wel verantwoording draagt en al helemaal geen financiële kosten maakt aan het kind omdat ze hem met moeite 2 dagen per maand ziet, werd de partneralimentatie met gerechtigde onderbouwing vanuit mijn man toch afgewezen. Vervolgens mag de aanvrager maanden later, bij een nieuwe jaloezie golf, wel weer het LBIO benaderen voor de kinderalimentatie. In de tussentijd is de aanvrager gaan werken waardoor het berekende alimentatiebedrag niet klopt. Omdat aanvrager weigert inzage te geven in inkomsten, wordt vervolgens wederom de betalingsperiode opgeschort. WAAROM is dit zo eenzijdig? Hoe kan een instantie voor iemand vorderen die zo niet transparant meewerkt en het de gedupeerde zo lastig maakt. Walgelijk gewoon. Geven geen enkele inhoudelijke reactie op alle stukken die zowel vanuit advocaat als mijn man worden ingestuurd. Sturen keer op keer dezelfde tekst terug waarin ze vragen of er anders een gerechtelijke procedure opgestart gaat worden maar dat zij vervolgens wel verder zullen gaan met vorderen van het door hun en de aanvrager bedachte openstaande bedrag aan onterechte kinderalimentatie.
Machtmisbruikers. Schandalige club.
Wat een schandalige club. Maken misbruik van hun machtsmiddelen, zonder de awb te respecteren. Gaan zonder enige onderzoek over tot het inzetten van machtsmiddelen. Na een klacht hierover indienen, erkennen ze hun fout, maar daarna volledige radiostilte. Je wordt compleet genegeerd, zelfs met een uitspraak van een rechter, waarin ik in mijn gelijk wordt gesteld geven ze niet thuis. Door hun fout is geen enkele contact met mijn zoon meer mogelijk, maar ze hebben weer een vinkje kunnen zetten, dossier afgerond.
Voor alle mannen die met het LBIO te…
Voor alle mannen die met het LBIO te maken krijgt laat het uitzoeken door een advocaat!!! Het kost wat maar aan het LBIO heb je niets die zijn er alleen voor inharken van geld!!! Denken alleen in het vrouwelijke gezag lezen niet goed wat er wettelijk is vast gesteld door de rechter!!! En blijven maar doorgaan om moedeloos van te worden maar het is me gelukt!!! Dus mannen bij deze!!!! Dit heb ik namens mijn man en (bonus papa) gezegd
Als man heb je niks te zeggen
Als man heb je niks te zeggen, je wordt met een kleinerende toon aangesproken en de manier waarop het papier werk werd verstuurd en aan gekomen is, waar ik voor zou moeten tekenen wat niet gebeurd is. Voor elke man die ooit aan kinderen denkt laat het, dit bedrijf in combinatie met je ex vrouw is dubbele toxic ongerechtigheid, want kan hun niks schelen of jij hierdoor met je huidige gezin op straat komt te staan.
Door deze mensen ben ik mijn 9 jarige kwijt omdat ik geen dak meer boven mijn hoofd heb om dat deze aasgieren niet mee werken
Maar goed hopelijk kan mijn advocaat dit man onvriendelijke instelling aanpakken want ik pik het niet meer.
Heel blij met het Lbio
Heel blij met het Lbio. Na jaren van aanvechten alimentatie en het moeten doen met 1 loon en zorgen voor kinderen die ook niet na hun andere ouder gaan. ( gerechtelijke uitspraak) zowel de alimentatie maandelijks als al het achterstallige wordt teruggehaald. Eindelijk kunnen de kinderen weer een beetje ‘normaal’ leven.dankjewel Lbio. Heel blij dat jullie wel aan de kinderen denken!
Wederom leugens en onjuiste bedragen
Altijd onjuiste informatie en wanstaltige onjuiste bedragen tevens telefonisch onbereikbaar.
Wat een schaamteloze vertoning
Wat een schaamteloze vertoning, houden met niks en niemand rekening. Want de MOEDER heeft natuurlijk altijd gelijK. Geen verder inzet maar gewoon betalen. Heb ze maar verrot gescholden op een ouderwetse manier. Helpt niks maar voelt wel lekker .
Slechte communicatie waarbij gezucht en…
Slechte communicatie waarbij gezucht en gepuft wordt terwijl je met vragen zit. Als je dat vraagt waarom ze dit gedrag doet geven ze nog een grote mond. Helemaal geen goede uitleg van hun systeem en zomaar wordt de telefoon opgehangen. Uiterst onvriendelijke assistentie aan de telefoon. Uitbuiters met totaal medemenselijkheid in hun werkzaamheden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.