Fornuftig priser, og gratis problemfri levering med vognmand. Kundeservice giver god respons under vejs og svare hurtigt på spørgsmål. Dejlig købsoplevelse.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC Gear var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et strongman yoke. Bestilte mandag og blev leveret torsdag. Der var kort lige tvivl om, hvorvidt pakken var sendt ad 2 omgange, men Lars svarede på telefon udenfor åbningstiden, og tog ac... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte som resten af Danmark en del af et homegym. De har haft utrolig travlt fordi det er et mindre firma. Der gik næsten 2 uger, før jeg fik mit udstyr og så havde jeg intet fået at vide om, at n... Mehr ansehen
Salg af Funktionelt Kvalitetsudstyr til alle!
Pileparken 32, 6230, Rødekro, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Rigtig fint køb.
Bestilte om torsdagen og fik leveret om fredagen. Endda er produkt der var udsolgte alle andre steder end her.

Antwort von LC GEAR
Lækkert med så hurtig levering. Varerne er i super kvalitet :) Har allerede bestilt noget mere :)

Antwort von LC GEAR
Bestilte en vægtstang og skiver som var god kvalitet og kom virkelig hurtigt

Antwort von LC GEAR
Rigtig fin service, fair priser og god kvalitet. Hvad mere kan man ønske sig.

Antwort von LC GEAR
Bestilte håndvægte om aftenen og allerede morgenen efter fik jeg besked om de var på vej. Priserne er fine og ikke tårnhøje som andre steder der udnytter efterspørgslen grundet COVID. Kan varmt anbefales.

Antwort von LC GEAR
Købte vægtskiver hos LC gear, da firmaet efterhånden er de eneste i Danmark der kan levere dette i øjeblikket.
Bestilte på en fredag, og fik en "din pakke er klar til afsendelse"-mail et kvarter efter.
Man skal være opmærksom på at forsendelsen er en smule dyr i forhold til normale pakker, men jeg gætter dette er normalt når der skal forsendes omkring 80kg.
Pakkerne var så til gengæld pakket forsvarligt og leveret på en kvartpalle, uden skader.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Antwort von LC GEAR
Overskuelig hjemmeside, tilgængelige varer (i en svær tid), gode priser og fantastisk service. Meget mere kan man ikke forlange.

Antwort von LC GEAR
God service, hurtig levering. Halvdyre fragtrater.

Antwort von LC GEAR
Har af flere omgange handlet træningsudstyr fra LC Gear, og jeg må bare sige, at Lars og co. leverer en service i særklasse. Købte mit udstyr til fornuftige priser, var positivt overrasket over den gode kvalitet da jeg modtog det, og det kom lynhurtigt.
Desuden var LC Gear super fleksible ift. at få sendt udstyr, der var i restordre, og vi har generelt været i en god dialog, hvor jeg har fået værdifuld rådgivning undervejs, for at sikre jeg fik købt det rette udstyr til mit behov. Mine varmeste anbefalinger herfra!

Antwort von LC GEAR
Enormt god service hos LC Gear. Havde et par spørgsmål angående nogle produkter før jeg kunne køb, hertil fik jeg straks svar på det hele, og kunne købe en vægt stang, samt vægte og et par lock jaws. De blev sendt dagen efter (mega nice)! Dog ankom pakken uden lock jaws, da de var faldet af under transporten. Men hertil var LC så flinke at sende mig et nyt par! Super god oplevelse! Kan kun anbefale

Antwort von LC GEAR
God service, hurtig klar til afhentning = ville også have været sendt hurtigt afsted til levering, hvis det var det ✅ Gode materialer og varer, samt prisen er i top!
Kan kun anbefales ☀

Antwort von LC GEAR
Har netop modtaget de bestilte kettlebells. Endelig en virksomhed med varer på lager, skarpe priser og hurtig levering. Super fedt.
Den ene kettlebel er ikke slebet helt til på håndtaget og skærer lidt i hånden, men heldigvis er det den, der bruges mindst.
Alt i alt godt tilfreds og value for money.

Antwort von LC GEAR
Super gode Bumper Plates.
Lars meget fleksibel med en manglende Log Bar.

Antwort von LC GEAR
Ingen slinger i valsen her....perfekt service fra LC da der var knas med nogle returvarer der var gået tabt hos UPS.

Antwort von LC GEAR
Jeg bestilte kettlebells af mærket Thor Fitness og en ABmat fra nordic Fighter. Det hele ankom med fragtmand 1-2 dage efter som lovet.
Når man får lige præcis det man beder om kort tid efter, så er det svært at give andet end fuld hus i sin anmeldelse.
Priserne er gode hos LC og jeg skal da ikke afvise, at jeg kunne finde på at udvide mit homegym og så ved jeg da hvor jeg kan handle.

Hurtig levering.
Bestilte søndag eftermiddag, og tirsdag middag var der leveret. Godt arbejde! :)

Antwort von LC GEAR
super godt udvalg af varer selv i disse home gym tider, takker mange gange for hurtig respons og god behandling når nu man lige fortryder man ikke fik en kettlebell med i den første bestilling. i er nogle stjerner

Antwort von LC GEAR
God kommunikation. Hurtig levering og billige kvalitetsvarer.

Antwort von LC GEAR
Bestilte om søndagen, fik min vægtstang tirsdag.
Er meget let at få fat i over email.
Kan kun anbefale køb derfra :)
(Jeg er ikke den eneste i min omgangskreds der har bestilt hos LC GEAR. Vi har alle haft samme positive oplevelse)

Antwort von LC GEAR
Gode priser på godt udstyr.
Hurtig levering, i god indpakning så udstyret var i perfekt stand efter fragt.
God hjemmeside med meget information.

Antwort von LC GEAR
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.