Le Boeuf Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og Fantastisk mad!!

Fantastisk service og Fantastisk mad!!
Maden var guddommelig og var præcis som de selv beskriver det: mør, sprød og lækker. Servicen var også vildt god!! Man bliver mødt ved indgangen af en sød og smilende tjener som er klar til at vise dig til dit bord og servere dig. 10/10 kan stærk anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte grill kølle og en veggie…

Bestilte grill kølle og en veggie burger,
Bøffen til burgeren var ikke særlig varm.
Køllen var ok sammen med den bagte kartoffel men ingen salat til.!! Tænker man får bedre og mere på tallerkenen andre steder. Samt da de henter vores tallerkener spørger de ikke om man vil have kaffe eller dessert. Ikke meget kundeservice her.
Kan anbefale café butler istedet for, de ved hvad der skal til.

30. Jänner 2026

Virkelig godt bøfhus!!

Virkelig godt bøfhus, perfekte bøffer og god service. Jeg fik en Rib Eye, aldrig fået så god en slags, og konen fik en grill kølle, virkelig lækker.

Kommer helt sikkert igen

24. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For det første fik jeg serveret en…

For det første fik jeg serveret en køleskabs kold rødvinssovs, den havde de glemt at varme. Dertil fik jeg serveret en grillkølle, der var delvis rå og ikke i nærheden af mør. Køkkenet tog kødet tilbage og jeg fik serveret en ny grillkølle, som heller ikke var mør eller havde fået nok. Dertil fik jeg igen en ny kold sovs.
Det endte med at jeg mistede appetitten, jeg lod resten af maden stå, men fik da lov til at betale for den skuffende oplevelse bortset fra min sodavand.

Kommer ikke igen

14. Jänner 2026

Absolut biograf

Absolut biograf, alt spillede maks, kødet var perfekt, kødet var guds gave til mennesket, kokken fortjener i hvert fald 2 Michelin stjerner, ville anbefale det til alle jeg kender

16. Jänner 2026

Ventetiden var lang.

Ventetiden var lang.
Jeg havde bestilt marineret svinekølle , der stod den var meget mør. Den var meget tør og kunne ikke spises .
Det er en ommer og regner ikke med at komme der mere.

10. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Øv personale

Vi har bestilt et bord. Vi kommer til døren og venter som der står, der står to unge piger ved skranken, en af dem kommer hen, intet smil eller tegn på kundevenlig.
Vi får henvist vores bord, hun spørg hvad vil I have og drikke uden så meget som et smil på læben, det virkede ærlig talt som om hun ikke gad hendes job.
Vi bestiller 4 steak med kryddersmør som er en ekstra bestilling.
Vi får vores mad hurtigt efter bestillingen, det er positivt og stegning af steak har kokken fuldt styr på, super lækkert. Men smørret mangler, vi spørg til det men får beskeden det har de ikke. Vi får så hvidløgssmør istedet, det kan accepteres men burde siges ved servering af vores mad de desværre ikke har det om vi ønsker det andet.
Maden skulle have fem stjerner, men de kolde ligeglade serverings personale får 1 stjerne, derfor samlet 3 stjerne.

11. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller bord til 18.30 efter 20…

Bestiller bord til 18.30 efter 20 minutter må vi bede om at få et menukort får så drikkevarer og snackkurve så går der yderligere 40 minutter inden der kommer en og spørger om de må starte på vores hovedretter så 19.45 får vi endelig vores mad det var bestemt heller ikke en god oplevelse pomfritter fået for meget og den ene havde en steak den var simpelthen så tør så kan absolut ikke anbefales ☹️

29. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr