Das sagen Bewerter
Det ene kortet mitt er avsluttet uten dette ble avtalt eller informert. Dette skaper problemer og ekstra utgifter for meg da dette kortet brukes i jobb og det koster en avgift for nytt. Dette er også... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt gikk som det skulle. Det eneste er at oppstartsgebyret virket et par hundre kroner høyere enn det jeg hadde lest det skulle være. Men det la jeg ikke merke til før jeg fikk første fakturaen. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rápidos,atentos y claros. Buen seguimiento en su app y respuestas coherente en tiempo por email. Para mi,la experiencia y la ayuda en aquel momento fue estupenda. Gracias
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Lea bank er en norsk digital nisjebank med innovative og brukervennlige løsninger, og våre fokusprodukter er: Forbrukslån uten sikkerhet Refinansiering uten sikkerhet Sparekonto Vi ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for våre kunder!
Kontaktinformationen
Holbergs gate 21, 0166, Oslo, Norwegen
- 22 99 14 00
- kundeservice@leabank.no
- leabank.no
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Banken har ikke varslet…
Banken har ikke varslet systemoppdatering, jeg har høyrentekonto. Tenkt å gjør et uttak til egenkapital *kjøp av bolig, kunne ikke gjør noe, fikk ikke hjelp, og kundebehandlere var ikke hyggelige! Jeg resikerer sen overtakelse av bolig, eller andre konsekvenser. Ønsket å ta ut penger 4 virkedager før jeg trengte dem
De sender ut fakturaer på 0.01 øre bare…
De sender ut fakturaer på 0.01 øre bare for å få inn termingebyr på 45…fikk 2 stk etter att lånet var utbetalt…latterlig
Rápidos,atentos y claros.
Rápidos,atentos y claros.
Buen seguimiento en su app y respuestas coherente en tiempo por email.
Para mi,la experiencia y la ayuda en aquel momento fue estupenda.
Gracias
Uttak og avslutning av konto feiler og…
Uttak og avslutning av konto feiler og du logges ut - basically er du bondefanget av banken.
Jeg ønsket å refinansiere
Jeg har en kredittkort gjeld som jeg tenkte å refinansiere, men når effektiv rente og kredittkortet er 21,7% og effektiv rente hos LEA er 28,9% så er det bedre å beholde kredittkort gjelden.
Husk å sjekke hvilken skyhøy rente de tilbyr før du/dere takker ja!

Antwort von Lea bank
Virker som banken har dårlig kontroll
Virker som banken har dårlig kontroll. Har betalt inn avdrag på lån hos dem uten at saldoen har endret seg. Har betalt inn ekstra på lån og da kan det gå mange dager før ny saldo oppdateres. Denne banken bør man følge med på nøye!

Antwort von Lea bank
Hvorfor er ikke Lea Bank blant bankene…
Hvorfor er ikke Lea Bank blant bankene på Finansportalen.no...? hm....skeptisk.

De er svindelspartner. Forsiktig
Her er ren svindelbank. Lea bank står bak som financieringselskap som samatbeidspartner og det står nedbetalings periode man skal velge og du velger perioden og du fortsetter rule Ned for nærmere detalijer men's de endrer perioden for bare 14 danger.
Javla Ku møk folk som har ingen etiske retninhs linjer jobber med dem. Folk skal være forsiktige når de velger disse dritt sekker.

En bank att undvika!
Oprofessionellt bemötande och löjeväckande påhittade "noggranna kontroller", trots en lön nära sex siffror och i övrigt allt i ordning så går det inte att få ett privatlån med motiveringen att vi lånar inte ut till egen företagare. Banken går inte enligt min upplevelse att rekommendera när det gäller lån och det vimlar av bättre alternativ.

LADRONES
Son ladrones como todos , pedí un crédito y lo devolví en menos de un año , en el contrato ponía muy claro que los intereses para liquidar antes de un año eran 0.5% y al final me cobraron 0.8% sin ninguna explicación. Cuando quieres reclamar algo ya no son tan amables y correctos como al principio cuando firmas el crédito.
Rask og hyggelig hjelp.
Jeg sendte en e-post på søndag. Mandag fikk jeg svar og den hjelpen jeg trengte. Hjemmesidene deres kunne vært bedre.

Antwort von Lea bank
Lea bank tok over et dyrt blankolån jeg…
Lea bank tok over et dyrt blankolån jeg hadde i Santander. Lea bank garanterte meg en rente på 11%, noe som virket forlokkende.
Situasjonen endret seg litt og jeg fikk muligheten til å betale ned dette lånet raskere. Jeg var skyldig kr 70.000,- Men, når Lea bank skjønte at her var det en som ville betale med lånet sitt kjappere, så la dei et påslag på lånet mitt med kr 5500,- Heftig, og rart at det er lovlig.
Så sluttsum ble kr 75,500,-
Vel er vel bare å konkludere med at jeg ikke kan gi mine anbefalinger videre. Jeg følte meg svindlet.

Antwort von Lea bank
NULL informasjon på "min side"
NULL informasjon på "min side", hverken kontonummer, saldo eller noe som helst. Kun mulighet for å endre epostadresse og mobilnummer. WTF?? Har lyst til å avslutte konto/kundeforhold, men hvordan??
Ble tvunget til å bruke denne banken pga depositumskonto som ble opprettet av utleier, skal skygge banen for fremtiden!

Antwort von Lea bank
kjapp behandling av søknaden.. fantastisk.!
rask utbetalt, ekstremt fornøyd kunde, tusenvis anbefales.!! :)

Antwort von Lea bank
Fantastisk hyggelig og forståelsesfull…
Fantastisk hyggelig og forståelsesfull kunderådgiver.

Hyggelige folk
Hyggelige folk, rask tilbake melding og god rente som er levelig for meg.

Antwort von Lea bank
Veldig rask behandling av lånesøknaden…
Veldig rask behandling av lånesøknaden via Zensum, og pengene på konto dagen etter, samt at Lea bank betalte ut et annet lån.

Gikk fra 20.4% rente til 15%
Gikk fra 20.4% rente til 15%, sparer over 500kr pr mnd på et lån på 20.000👏🏻👏🏻

Rask behandling av søknaden
Rask behandling av søknaden, godt samarbeid, god service total sett, jeg er veldig fornøyd.

Hadde best innskuddsrente lenge
Hadde best innskuddsrente lenge, men satt den ned og har visst ‘glemt’ å sette den opp igjen. Jeg flyttet derfor sparepengene mine til en konkurrent siden Lea ikke ville matche renten.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.