Lease A Bike Nederland  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via mijn werkgever mocht ik gebruik maken van Leas-a-bike. Van het aanmelden tot ontvangen van de fiets ging heel eenvoudig en snel. Ook de snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen vanuit Lease-... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Informatief, doelgericht en snel. Niet teveel turbotaal of opdringerige mailtjes en de informatie die ik zocht vond ik binnen no-time. 43 jaar en mijn eerste echt nieuwe fiets. Ik ben zo blij als een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je hebt hier fijne tools om snel en overzichtelijk te zien wat je per maand kwijt bent. Het assortiment is heel groot en ook de hoeveelheid aangesloten fietsenzaken is ruim.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een fiets via lease a bike geleased, dit ging erg vlot en makkelijk. Ook de service tijdens het hele proces is erg fijn! Zelf kan ik het iedereen aanbevelen.

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

365 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een soepele overdracht van de fiets

Lease a Bike heeft ons als werkgever echt goed geholpen met het opzetten van de fietsregeling. De uitleg was duidelijk, alles werd rustig doorgelopen en vragen werden snel beantwoord. Voor onze medewerker was het uitkiezen van een fiets bij een aangesloten fietsenwinkel supermakkelijk: code mee, langs de winkel, advies krijgen en de fiets bijna direct mee naar huis. Een fijne, soepele ervaring voor zowel werkgever als werknemer.

11. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zoek het zelf maar lekker uit

Fiets na een week al stuk en ik mag het zelf allemaal uitzoeken, regelen en voorschieten

17. April 2026
Lease A Bike Nederland -Logo

Antwort von Lease A Bike Nederland

Goedemiddag,

Oei, dat is geen fijn begin van je leasecontract.

Na een week al pech hebben is één ding, maar dat je het gevoel hebt dat je het daarna zelf moet uitzoeken, vinden we erg vervelend om te horen. We willen graag met je meekijken om te zien wat er precies is misgegaan en hoe we je kunnen helpen.

Zou jij ons willen bellen of mailen? Je kunt ons bereiken via info@lease-a-bike.nl of 085-2089000.

Groet,
Team Lease a Bike

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Leasefiets genomen met looptijd van 36 maanden met onderhoud. Maar wanneer de fiets onderhoud nodig heeft voor kapotte band is er geen budget meer, terwijl er helemaal geen onderhoud geweest is heel het jaar.
Ik lease hier nooit meer.

17. April 2026
Lease A Bike Nederland -Logo

Antwort von Lease A Bike Nederland

Wat balen dat je juist nu met een lekke band staat. Dat is precies waarvoor je dat onderhoudspakket hebt afgesloten, dus ik begrijp je frustratie. Normaal gesproken werkt het budget per contractjaar, maar als je zegt dat er dit contractjaar nog niets is geboekt, moeten we dit even uitzoeken. Stuur je ons een berichtje contact@lease-a-bike.nl met je gegevens of bel ons op 085-2089000? Dan gaan we kijken hoe we je weer snel op de pedalen krijgen.

Team Lease a Bike

Duidelijk, snel en overzichtelijk

Het proces van de leasefiets wordt door lease a bike heel duidelijk stap voor stap omschreven. Het aanvragen van de fiets is probleemloos en snel verlopen. Erg tevreden!

12. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr