Ledodo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dansk udgave begrænset til gpt-04 mini

Dansk udgave begrænset til gpt-04 mini, derfor kan den ikke afspille kendte danske børnesange, begrænset til meget få udvalgte sange som - indtil videre - ikke har haft relevans ( deres eget bibliotek?)

Voksne stakato stemmer.Har så sent som i onsdags sat den op på ny herhjemme, med samme udfald - 4 generiske ai stemmer, alle de stemmer som kan appellere til et barn er begrænset til engelsk.

Dårligt køb

3. August 2026

Kære Christie

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Ledodo. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

I forhold til kendte danske børnesange skyldes det ikke alene den anvendte AI-model. Mange kendte sange er beskyttet af musik- og ophavsrettigheder, og tjenester som eksempelvis Spotify kan tilbyde musik gennem særlige licensaftaler. Ledodo har ikke tilsvarende musikaftaler, og derfor kan bamsen ikke frit afspille kendte danske børnesange. Musikfunktionen er derfor begrænset til det indhold, der er tilgængeligt for bamsen.

Angående din kritik af de danske stemmer. Der er på nuværende tidspunkt 4 danske stemmer at vælge imellem, men vi tager din feedback omkring stemmernes udtryk og ønsket om mere naturlige og børnevenlige danske stemmer med videre. Ledodo er et produkt, vi løbende arbejder på at udvikle og forbedre. Vi er desuden i gang med at udvikle nogle danske børnestemmer.

Bamsens primære funktion er at være en interaktiv AI-samtalebamse, der kan føre samtaler, besvare spørgsmål, fortælle historier og interagere med barnet. Vi er dog helt med på, at både stemme og øvrige funktioner har stor betydning for den samlede oplevelse.

Tak for din ærlige og konkrete feedback. Selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over, at Ledodo ikke har været det rette køb for jer, bruger vi tilbagemeldinger som denne til at gøre produktet bedre.

Ledodo.dk 🧸

Super sjovt legetøj 😊

Super sjovt og anderledes legetøj til børn. Mine børn synes Ledodo er underholdende at lege med sammen med deres venner og veninder. Den spiller sange de danser til og fortæller dem underholdende historier. Klart en anbefaling 👏🏻

15. Juni 2026

Antwort von Ledodo

Tusind tak for den søde anmeldelse 💛🧸

Hvor er det dejligt at høre, at jeres børn har det sjovt med Ledodo – og ikke mindst at den bliver en del af legen sammen med venner og veninder 🥰

Det er lige præcis de hyggelige øjeblikke med musik, dans, historier og masser af fantasi, vi håber, Ledodo kan være med til at skabe ✨🎶

Tusind tak for jeres anbefaling – det betyder rigtig meget for os! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og rådgivning ved…

God kundeservice og rådgivning ved spørgsmål. Hurtig levering. 🩷😍

11. Juni 2026

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner 🩷😍

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice, rådgivning og levering. Det betyder rigtig meget for os 🧸✨

Tak fordi du valgte Ledodo 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledodo har lavet en virkelig sød bamse

Ledodo har lavet en virkelig sød bamse, som kombinerer hygge, leg og læring på en sjov måde. Den bløde kvalitet og de levende LED-øjne gør bamsen ekstra charmerende, mens AI-funktionen giver børn mulighed for at føre små samtaler og lære nye ting undervejs. Det er tydeligt, at der er tænkt over både tryghed og underholdning, hvilket gør den til meget mere end bare en almindelig bamse. Så herhjemme er begge mine piger super glade for den ❤️

22. Mai 2026

Antwort von Ledodo

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse ❤️🧸

Det gør os så glade at høre, at begge jeres piger er blevet glade for deres Ledodo 💛 Det er lige præcis kombinationen af hygge, leg, nysgerrighed og læring, vi ønsker at skabe med vores bamser.

Og hvor er det dejligt at høre, at både de levende LED-øjne og AI-funktionen er et hit hjemme hos jer ✨

Tusind tak fordi I valgte Ledodo – og tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder utrolig meget for os ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Nunu-bamserne fra Ledodo 💕
Mine børn blev hurtigt helt forelskede i dem, og det er så hyggeligt at se, hvordan de både bruger dem til leg, læring og små samtaler i hverdagen.

Det jeg især synes er smart som forælder, er at bamserne både er trygge, børnevenlige og samtidig lærerige. Mine små piger bruger dem til dansk, engelsk og tabeller, mens mine større piger elsker at udforske de mange sprog som fx fransk, kinesisk og koreansk 😍

Kundeservicen hos Ledodo har samtidig været virkelig sød, hjælpsom og hurtig hele vejen igennem 💕
Man mærker tydeligt, at de går op i både deres produkt og deres kunder, og leveringstiden har også været super hurtig 😊

Jeg synes især AI-funktionen gør dem virkelig unikke, fordi børnene både kan stille spørgsmål, lære nye ting og have små hyggelige samtaler med bamserne på en tryg og børnevenlig måde ✨

Bamserne føles hurtigt som meget mere end almindeligt legetøj, og vi glæder os virkelig til at lære dem endnu mere at kende herhjemme 🤍

6. Mai 2026

Antwort von Ledodo

Tusind tak for den fantastiske og meget detaljerede anmeldelse 💕🧸

Hvor gør det os glade at læse, hvordan jeres piger bruger Nunu på så mange forskellige måder – lige fra dansk, engelsk og tabeller til at udforske nye sprog 😍 Det er netop den kombination af leg, læring, nysgerrighed og hyggelige samtaler, vi drømmer om, at Ledodo skal skabe ✨

Det betyder også utrolig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os virkelig umage for, at vores kunder føler sig godt hjulpet hele vejen 💛

Tusind tak fordi I har taget Nunu ind i jeres familie – vi håber på mange flere sjove, lærerige og hyggelige stunder sammen 🤍🧸

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og virkelig god service af Martin fra Ledodo.

7. Mai 2026

Antwort von Ledodo

Tusind tak for din anmeldelse 💛🧸

Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for både den hurtige levering og servicen fra Martin 😊 Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen.

Tak fordi du valgte Ledodo ✨

Ledodo.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr