Het duurde lang en meerdere keren contact zoeken voor dat de installatie datum er stond. Offerte was snel en helder. Plaatsen ging snel. Helaas was er schade aan de woning , die na meerdere keren... Mehr ansehen

Als aanvulling op de revieuws van 5 en 11 september over de nazorg m.b.t de Goodwe batterij, meld ik dat ik nu blij ben met de goede en snelle afwikkeling van het probleem. Ik heb het vertrouwen gehee... Mehr ansehen
Tijdige reactie op verzoek, maatwerk, wel vasthouden aan een systeem (SigEnergy) dat ze goed kennen en goede ervaring mee hebben. Mogelijkheden en ook dingen die niet kunnen goed uitleggen. Klant welo... Mehr ansehen
Goede uitleg ter plekke over de mogelijkhesen. Korte lijnen om te schakelen over de offerte. Installatie grondig en netjes uitgevoerd. Enige minpunt was dat het lang duurde bij mijn aanvraag voorda... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LeefEnergieBewust is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt bij het verduurzamen van hun woning of pand. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z bij het maken van slimme energiekeuzes die zowel het milieu als de energierekening ten goede komen. Onze dienstverlening begint altijd met persoonlijk en eerlijk advies. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk op basis van de specifieke situatie, wensen en toekomstplannen van onze klanten. Wij zijn actief op het gebied van onder andere zonnepanelen, isolatie, airconditioning, laadpalen en andere energiebesparende oplossingen. Door samen te werken met ervaren en gecertificeerde installateurs kunnen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid garanderen. Bij LeefEnergieBewust staat transparantie centraal. Wij communiceren duidelijk over kosten, mogelijkheden en verwachtingen, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Ook na oplevering blijven wij betrokken met service, onderhoud en ondersteuning. Een langdurige relatie met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als een succesvolle installatie. Onze missie is om bij te dragen aan een toekomstbestendige samenleving waarin energie bewust wordt gebruikt en opgewekt. Door duurzame oplossingen toegankelijk te maken, helpen wij onze klanten niet alleen te besparen, maar ook actief bij te dragen aan de energietransitie in Nederland. LeefEnergieBewust staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Samen op weg naar een schone toekomst.
Zwaansprengweg 1A, 7332 BE, Apeldoorn, Niederlande
- 055 30 32 260
- info@leefenergiebewust.nl
- leefenergiebewust.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Prettige werknemers
Prettige werknemers, vragen om advies en doen voorstellen hoe ze iets willen doen voordat er geïnstalleerd wordt.
Ook prettige mensen om in en om je huis te hebben.
Belangrijkste: de installatie werkt naar volle tevredenheid.
Zonder afgenomen dienst/product is het al een waardeloze monteur
Als de monteur van de Renault Trafic met kenteken V-773-LX net zo installeert als dat hij parkeert, dan is het waardeloos. Op een openbare parkeerplaats had hij zijn bus bijna tegen onze bestuurderskant geparkeerd waardoor instappen voor ons niet meer mogelijk was. Wij hadden onze auto bewust met de bijrijderskant kort op de struiken geparkeerd, om meer ruimte te creëren aan de bestuurderskant. Doordat deze associale heer z’n werkbus bijna tegen onze bestuurderskant parkeerde konden wij dus aan beide zijden niet meer instappen. Geprobeerd het bedrijf te bellen, maar die zijn zeer zeer zeer slecht bereikbaar. Niemand aan de lijn kunnen krijgen, dus uiteindelijk met veel moeite in de auto gestapt. Blijkbaar is de monteur zich er niet van bewust dat hij met z’n rij- en parkeergedrag ook het visitekaartje van het bedrijf is!

Fijne samenwerking 👍🏼
Hele goede service en vriendelijke monteurs .
Een aanrader om bij dit bedrijf uw panelen aan te schaffen .
Grt A van den Berg
Goed overleg en komen afspraken na.
Goed overleg en komen afspraken na.
Nette monteurs die met je mee denken.
Topservice
Alles perfect geïnstalleerd in overleg
Alles perfect geïnstalleerd in overleg. Alleen ze moesten een keer terug andere bevestigingsmaterialen voor het bitumen dak halen. Anders had ik echt 5 sterren gegeven.
Ben tevreden over het geleverde werk.
Alles volgens offerte en afspraken…
Alles volgens offerte en afspraken binnen de tijd opgeleverd naar tevredenheid
Zeer vakkundige mensen
Offerte was prima. Contact was uitstekend. En ook fijne en zeer vakkundige mensen die prima volgens afspraak werkten. Heel blij mee.
Wij hebben een vriendelijke monteur die…
Wij hebben een vriendelijke monteur die netjes werkte gehad. Troep opgeruimd en meegenomen.

Antwort von LeefEnergieBewust
Het doorboren van het plafond in de…
Het doorboren van het plafond in de meterkast veroorzaakte letterlijk een puinhoop. Uw monteurs deden geen moeite om het parket te beschermen en waarschuwden ook ons niet om het zelf te doen. Daarop aangesproken werden onze opmerkingen voor kennisgeving aangenomen. Na een rommelig proces - mede veroorzaakt door tegenslagen en abominabel weer - functioneert het systeem - voor zover waarneembaar - naar behoren.

Slechte bereikbaarheid,geen goede…
Slechte bereikbaarheid,geen goede service,1 schakelaar omzetten,kostprijs 81euro
Prima werk verricht conform afspraken
De werkzaamheden zijn zorgvuldig door vakmensen uitgevoerd en netjes opgeleverd.

Antwort von LeefEnergieBewust
Alles volgens afspraak en in keer voor…
Alles volgens afspraak en in keer voor elkaar. Top resultaat.

Snel geleverd volgens afspraak
Snel geleverd volgens afspraak. Vergeleken met andere aanbieders wel duurder. Werk keurig afgeleverd.

Antwort von LeefEnergieBewust
Vlot en goed panelen geplaatst
Vlot en goed panelen geplaatst. Voor wassen oudere panelen nog een keer extra teruggekomen.

Antwort von LeefEnergieBewust
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.