Ben tevreden over de medewerkers met hoe ze klaarstaan en klantvriendelijk zijn en de tijd nemen voor de klant gaat zo door en jullie zullen de top op korte termijn bereiken
Leenattent heeft me snel geholpen aan een lening, als ik vragen had kon ik altijd terecht. Ik zou Leenattent zeker aanraden als bemiddelaar voor een geschikte lening. Ik ga zeker nog in de toekomst te... Mehr ansehen
Vanaf het begin tot het einde ben ik top geholpen door Leenattent. Grote complimenten aan het hele team, en vooral aan Immanuel, die WEER heeft laten zien wat echte service is! Als je op zoek bent naa... Mehr ansehen
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met de bank. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen en namen echt de tijd om naar mijn situatie te luisteren. Ze zochten actief naar de beste opties voor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ervaren kredietbemiddelaar sinds 1983. Open en eerlijke werkwijze. De allerlaagste rente van Nederland voor alle beschikbare kredietvormen.
Wateringweg 107, 2031EG, HAARLEM, Niederlande
- 023 5395926
- info@leenattent.nl
- leenattent.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik ben zeer goed geholpen door het…
Ik ben zeer goed geholpen door het gehele proces en jullie waren goed en snel te bereiken
TOP
Uw aanpak is gebaseerd op een…
Uw aanpak is gebaseerd op een oplossingsgerichte, professionele denkwijze.
Prettig contact en snel reactie op…
Prettig contact en snel reactie op vragen over zowel de mail als telefoon
Reageren snel zowel telefonisch als via…
Reageren snel zowel telefonisch als via de mail. Alles was binnen 1 dag geregeld.
snelle levering
Duidelijke communicatie en snel
Duidelijke communicatie en snel, veel controles maar dat is alleen maar goed voor de consument natuurlijk.
We werden goed op de hoogte gehouden…
We werden goed op de hoogte gehouden van de aanvraag die we gedaan hadden .Als we er niet uit kwamen werden we netjes geholpen door de medewerkers per telefoon .Uiterstevreden
Altijd goede en eerlijke raad en daad.
Altijd goede en eerlijke raad en daad.
Altijd even vriendelijk voor elke vraag.
We zitten al jaren bij leen attent dus zeer tevreden
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring. Werd snel gebeld door een zeer vriendelijke dame met de nodige informatie. Het mailverkeer was zeer duidelijk en het aanleveren van de gevraagde gegevens is zeer makkelijk en duidelijk. Echt een aanrader om zaken mee te doen.
Denken heel erg goed met je mee!
persoonlijk en vakkundig
Ontzettend prettig en persoonlijk bedrijf. Geen rare keuze menu’s of computerstemmen maar gelijk een persoon aan de lijn. Er werd heel erg meegedacht en snel en adequaat gehandeld. Ik ben enthousiast!!
Betrouwbare partij
Betrouwbare partij, snelle en keurige afwikkeling. Duidelijk, overzichtelijk en zeer vriendelijk.
Snelle en goede communicatie
Snelle en goede communicatie. Helder in de correspondentie. Personeel wat ik aan de telefoon heb gehad was beleefd en professioneel. Met andere woorden een prettige ervaring.
Vanaf dag 1 goed begeleid door…
Vanaf dag 1 goed begeleid door leenattent, erg tevrede over jullie bedankt voor alles
Fijne samenwerking alleen telefonisch…
Fijne samenwerking alleen telefonisch soms lastig te bereiken verder helpen ze je echt en kijken ze verder als ze bij de ene niet lukt proberen ze het bij een andere
SUPER snel geregeld
Alles ontzettend snel geregeld, SUPER fijn 🤩
Zaterdagavond online aanvraag gedaan. Maandag ochtend had ik al meteen een vriendelijke dame aan de telefoon. Woensdag kreeg ik goedkeuring en Donderdag ochtend stond het geld al op de rekening. TOP GEREGELD!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.