LeendersenvinkBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krijg geen antwoord wacht al week op pakket via e-mail telefoon contactformulier wil mijn geld terug krijg geen antwoord op mijn vraag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 keer maar nooit meer! Dacht met een Nederlandse webshop te maken te hebben maar alle rommel komt uit China. Jas gekocht waar geen enkele pasvorm inzit. Om te retourneren betaal je minimaal €31,... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Niet bestellen!

Ontzettend slecht bedrijf. Ik had een jas besteld (€60) en wilde hem retourneren. Er werd ongelofelijk moeilijk gedaan. Ik kon hem alleen terugsturen naar China, dat zou me op z'n minst €120 euro kosten, of ik zou 10% van het aankoopbedrag terug krijgen. Uiteindelijk een compromis getroffen van 35% en dat ik de jas mocht houdeb, waar ik twee maanden op moest wachten. Ik kreeg het geld uit eindelijk nadat ik dreigde met juridische stappen, toen was het ineens overgemaakt. Bijzonder slecht bedrijf, niet te vertrouwen.

18. September 2024

Slecht product, vreselijke service

Vreselijke service. Vest besteld, maar een slecht afgewerkt truitje met knopen er op vastgemaskt gekregen. Chinese troep. Retourneren alleen naar China mogelijk. Kost meer dan de koopprijs. Trap er niet in!!

23. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters onder steeds een andere naam

Hier kom ik er dus achter dat deze oplichters steeds onder een andere naam verdergaan. Lekom trade en zo krijg je hier en daar verwijzingen naar. Claassen mode is waar ik ben ingetrapt. Maar blijkbaar is er ook Aurora mode en Mooren. Het is inderdaad Chinese zooi. Ik heb ze binnen 24 uur gemaild toen ik achter mijn fout kwam. Ik probeerde nog te annuleren en na mijn mail kreeg ik wel meteen reactie terug. Op zaterdag. Netjes zou je zeggen. Maar ik kreeg niet meer dan een Trackingnummer van mijn order. Alsof ik dat allemaal moet geloven. Ik wil niet weten wat voor troep er uiteindelijk mijn kant op komt. Maar ik breng het rechtstreeks naar de kringloopwinkel. Mijn zoon bestel ik wel een andere jas bij een winkel die ik zeker ken.

29. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alieexpres en Shein zijn nog beter!

Bestel hier niks! Ik heb wel iets besteld...tot zover kon ik alles volgen. Vervolgens werkt mijn Track & Trace niet meer en is mijn bestelling 18/11
" afgeleverd ". Nooit iets ontvangen. Zielig als je zo aan je centen moet komen😝

18. November 2024

Oplichterij

Oplichterij. Je krijgt rommel uit China toegestuurd. Als je het retour wilt doen, betaal je enorm veel verzendkosten. Je kan het artikel ook houden en dan krijg je 20% van de aankoopprijs terug (zeggen ze). Dit bedrag heb ik nooit ontvangen. Koop hier niet. Let op: Er zijn meer webshops van dit 'bedrijf' die er erg veel op lijken.

12. November 2024

HIER NIET BESTELLEN ZIJN OPLICHTERS

HIER NIET BESTELLEN ! OPLICHTERS ! Voor één keer niet eerst naar de reviews gekeken omdat het idd een Nederlandse winkel lijkt. Drie weken moeten wachten op het pakket. De aangeboden “leren” jas is van 100% polyester, spuuglelijk en de maat is onbetrouwbaar. Ik had 3 artikelen en retour sturen (met tracker) kost me 75 euro !! Stel idioten. Dan maak ik er wel iemand anders blij mee want het is nog maar de vraag of ik daarna mijn geld terug krijg. Waarschijnlijk niet. Winkel bestaat idd niet. Zelfs het adres is fake. Slim gedaan van ze maar trap er niet in !! En nog een extra let op want ze werken ook nog met andere naam. Goed de reviews lezen. Had ik dat maar gedaan.

7. November 2024

Waardeloze zaak

Waardeloze zaak, rommel komt uit China.
Mails worden niet beantwoord, er word niets terug gestort.
Koop hier niets !!!

4. Oktober 2024

1 keer maar nooit meer

1 keer maar nooit meer!

Dacht met een Nederlandse webshop te maken te hebben maar alle rommel komt uit China. Jas gekocht waar geen enkele pasvorm inzit. Om te retourneren betaal je minimaal €31,50.
Doe zaken met bonafide bedrijven!!

3. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin september prachtige leren…

Begin september prachtige leren laarsjes besteld.
Het duurde lang dus heb gekeken waar ze bleven,ze bleken uit China te moeten komen !
Drie weken later kwamen ze binnen...nou ze waren serieus van karton en paste voor geen meter,en zagen er niet uit als op de website!
Dan maar weer terugsturen voor 23 euro!!!
Ik zie dat ze bij het bedrijf terug zijn na 2 weken maar zie geen geld op mijn rekening ..inmiddels zijn we weer 3 weken verder,heb al diverse mailtjes gestuurd maar hoor niets meer van ze terug!
Wat een oplichters zijn dit!
100 euro lichter maar ik sta met lege handen..triest!
Ik heb 1 ster gegeven maar zou nog liever -10 geven!

31. Oktober 2024

Weer ingetrapt / waardeloze troep

Weer ingetrapt. Het is weer goedkope bende uit China oid. Het duurt lang voor je het krijgt en wat je krijgt is om te huilen. Ik denk dat de verkopers het origineel nog nooit hebben gezien anders zouden ze zich kapot schamen

30. Oktober 2024

1 groot oplichtingsbedrijf

Grote nepperij
Bedrijf bestaat niet.
Bestelde een stijlvolle leren pilotenjas.
En kreeg 1 of andere nepjas toegestuurd.
Toen ik het bedrijf belde op het telefoonnummer kreeg ik niemand aan de lijn.
Email word niet beantwoord.
Mensen bestel hier niks want je word opgelicht.

29. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je denkt bij een NL bedrijf te kopen..

Je denkt bij een NL bedrijf te kopen. Op de site staan mooie woorden als '14 dagen geld terug garantie' en 'gratis verzending DHL'. Maar het product komt in zo'n grijs plastic 'dropshipping' zakje uit China.
Bij contact opnemen over retourneren schrijft de 'klantenservice': "U kunt uw volledige aankoopbedrag terugkrijgen als u uw bestelde artikel(en) retourneert naar ons centrale warenhuis in China. We hechten veel waarde aan het eco-proces en willen zoveel mogelijk vluchten vermijden. Daarom hebben we maar 1 centraal magazijn waar de goederen naartoe worden gestuurd, dit is heel dicht bij onze fabriek om zoveel mogelijk CO2 te vermijden. Houd er rekening mee dat retourverzendkosten beginnen bij minimaal €23 en kunnen oplopen tot €108,50."
Een onzin verhaal natuurlijk over dat eco-gedoe, en de retourkosten worden zo al snel méér dan de waarde van het product.

Terugkijkend had ik het kunnen aflezen aan de slechte kwaliteit van de website; helaas ben ik er nu toch ook een keer ingetrapt.

Niets bestellen!

23. Oktober 2024

Opgelicht…

Vest besteld na weken gekregen helaas lijkt het vest totaal niet op wat ik besteld heb. Diverse keren gemaild krijg als optie terugsturen kosten minimaal €25,- of 15% korting. Meerdere keren gebeld nemen niet op. OPLICHTERS!!!!! Bestel daar niets.

15. Oktober 2024

Belazerd en misleid!!!

Zo juist ook mijn bestelling ontvangen....en ...OOK belazerd!!!! Ook mijn jas was geen echt leer!!!
Deze mensen zich in ook niet te berijken!!!!
Asociaal!!!??
AFZ BRIGITE

16. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr