Een mevrouw aan de lijn gehad die je niet laat uitpraten, zeer onklantvriendelijk. Ze hebben het o zo druk, maar helpen je niet vooruit. Zoals ik het zie, er is een probleem, dat tijd vraagt, maar in... Mehr ansehen
Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij leidingshop. Zij konden mij de slang leveren op de gewenste lengte en maat incl koppelingen en terugslag klep. Dit was gezamenlijk goedkoper als alleen de s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er is veel te koop en eigenlijk altijd goed spul. Ik kocht een sectiesproeier als reserve en heb die ingezet en hij blijkt stuk te zijn. Ben nu al bijna 2 weken verder, veel (onnodig vragen) met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel fijne service. Na plaatsing van bestelling gebeld omdat ik iets vergeten was. Werd toegevoegd zonder extra kosten. Achteraf bleek dat het toch achteraf nageleverd moest worden. Dat hebben ze keur... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leidingshop, waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres.
Eijkenakker 1, 5571 SL, Bergeijk, Niederlande
- 085 401 9164
- klantenservice@leidingshop.nl
- leidingshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Gemengde gevoelens
Gemengde gevoelens: de aankoop tegen concurrerende prijzen verliep voorspoedig.
Omdat de spullen niet pasten wilde ik ze terug sturen.
Toen bleek dat ik niet alleen de verzendkosten bij de aankoop zelf moest betalen maar óók de kosten voor het terugsturen. Had ik misschien vooraf kunnen bekijken maar dit voelt toch als een teleurstelling en is reden voortaan een webwinkel te zoeken die hier soepeler mee om gaat. En die zijn er volop.
Prima ervaring met Leidingshop
Prima ervaring met Leidingshop. Verschillende problemen, ook door eigen verkeerde bestelling, goed opgelost.
Na bestelling hoor je dagenlang niks…
Na bestelling hoor/lees/zie je dagenlang niks. Als je belt, vertellen ze heel vriendelijk dat 1 onderdeel van je bestelling in back order staat. Sorry voor het ongemak. Er wordt beloofd dat de rest al eerder wordt verzonden. Weer zie/hoor/lees je niks. Weer bellen. O sorry voor het ongemak. Weer belofte. U mag de bestelling ook annuleren, hoor. Zucht.
Al meerdere bestellingen geplaatst en verzending is altijd supersnel. Steeds binnen 2 dagen in huis.
Goed meegedacht
Goed meegedacht. Leidingshop heeft uit eigen beweging en gratis een verloop meegeleverd voor het koppelen van een sproeier en slee. 2 tegelijkertijd bestelde artikelen met een afwijkende aansluiting. Ik kon dus meteen alles in elkaar zetten en de sproeier direct gebruiken.
Volgende keer koop ik weer bij Leidingshop.
Je kunt de gewenste dag van bezorging…
Je kunt de gewenste dag van bezorging opgeven.
Maar een paar standaard koppelingen konden blijkbaar niet de volgende dag geleverd worden maar een dag later. Dat kwam helemaal niet uit maar bij GLS kun je ook nog de leveringsdag veranderen. Dat is dan weer handig.
2 'dezelfde' koppelingen waren van verschillende uitvoeringen maar passen wel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.