Virkelig en god oplevelse. Hurtigt hjælp. Vil klart anbefale at leje. Ejer virkelig flink og sød til at hjælpe med det hele. Hurtig svar tid og nemt hente/lever.
For tredje år i træk har vi nu lejet Thule Back-up 900 fra Peter hos LejBoxen.dk, og vi kan kun give vores største anbefaling. Gode produkter, gode priser og imødekommende og sublim service. I år fik... Mehr ansehen
Super god og hurtig service. Skrev mails til lejboxen inden vi bookede en tagboks, da vi var i tvivl om forskellige ting. Fik altid meget hurtige og kompetente svar og medsendt vejledning med bill... Mehr ansehen
Både afhentning og aflevering foregik super hurtigt og nemt, det var nemt at bestille online og betalingen, som var yderst rimelig, blev først foretaget ifm. afhentningen.
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Superfint concept
Superfint concept. Hurtig, effektiv og meget venlig betjening. Vil helt sikkert vende tilbage næste gang der er behov for en tagboks.

Antwort von LejBoxen.dk
God betjening både på stedet ved…
God betjening både på stedet ved udlevering og via mails.

Antwort von LejBoxen.dk
Fantastisk god og professionel service.
Fantastisk god og professionel service.
Alt fra bestilling til montering, og efterfølgende aflevering fungerede perfekt.
Mange tak Peter.

God service
God service, hvor man får god information før og undervejs samt der sørges for at tagboxen monteres og afmonteres.

Stor anbefaling herfra!
Super god service og meget fornuftig pris - alletiders alternativ til at eje en tagboks som jeg alligevel kun vil bruge 1 uge om året. Boksen var super pæn og ren + bliver monteret og afmonteret på ingen tid ved afhentning/ aflevering.

Antwort von LejBoxen.dk
Super god service og let at booke
Super god service og let at booke. Eneste der trækker ned er placeringen for afhentning og aflevering

Antwort von LejBoxen.dk
Jeg har brugt lejboxen.dk de sidste 2…
Jeg har brugt lejboxen.dk de sidste 2 år, når jeg har skulle på skiferie. Jeg får altid den BEDSTE service hos Peter, hvorfor jeg altid kommer tilbage igen. Lejboxen.dk kan KUN anbefales på det højeste!

Super god service
Super god service. Kommer helt klart tilbage næste gang der skal lejes boks.

Fantastisk service
Fantastisk service - Orden - Kvalitet
Man kunne håbe at flere virksomheder var lige så serviceminded som LejBoxen

God service
Nem bestilling. De satte tagboks på bilen og afmonterede ved returnering.
Fantastisk god service.
Kan klart anbefales og bruger dem igen til næste ferie.

Antwort von LejBoxen.dk
LejBoxen.dk provides great service at…
LejBoxen.dk provides great service at reasonable prices, making it very easy to book equipment in excellent condition. The friendly staff is helpful, even assisting with installations quickly. Despite their limited opening hours, the quality of their boxes and the convenience of pick-up and return at the warehouse make them a solid choice. I would recommend using their service for your rental needs.
Topkarakter herfra
Topkarakter herfra. Alt gik som smurt - fra bestilling til aflevering var alt perfekt - god service i form af hjælp med montering og afmontering.