Another reason why planet earth and us people doesn’t have a chance. Because companies like these make a profit of creating crappy products like these. I can see from the reviews that I am not the onl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har for 5 år siden købt Pro udgaven Med 10 års garanti… den virker helt som ny og nu får kæresten et sæt med hurtig oplader, så hun er fri for at kablet går i stykker❤️
Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Mehr ansehen
Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..
Kontaktinformationen
Diskovej 2-12, 7100, Vejle, Dänemark
- +45 39408017
- Info@leki-as.com
- leki-as.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service 🙏
Jeg blev budt velkommen med et stort smil og imødekommende personlighed, som gjorde oplevelsen rigtig rar og være i butikken, trods de ikke havde panser glas til min telefon var ekspedienten rigtig sød og vejlede mig til hvor jeg netop kunne finde det rigtige glas. Både den rigtige kvalitet og rigtige pris, alt i alt så gik jeg fra butikken tomhændet, bortset fra det store smil og den fantastiske oplevelse jeg fik i leki Kolding storcenter 🙏🙂 kommer der helt sikkert en anden gang 🙏

Virkelig god oplevelse!
Jeg var forbi Herning, hvor jeg købte 3 covers og fik sat glas på min telefon. De ansatte var virkelig søde, og min telefon blev super flot! 5 stjerner herfra!

Antwort von Leki A/S
Super god oplevelse i butikken i…
Super god oplevelse i butikken i Herning. Venligt personale og fede covers til en god pris og ligeså god kvalitet. Kan klart anbefales!

Super service
Super sødt personale og god service ved Leki i Herning

fed butik i Herning
fed butik i Herning - lige hvad centeret manglede!!!!

God kundeservice, gode priser
Virkelig en god butik, med masser af forskellige valgmuligheder, til overskuelige priser samt god og tålmodig kundeservice! Helt sikkert et besøg værd!
Herning centeret

Antwort von Leki A/S
Super god service i butikken i Herning
Super god service i butikken i Herning! Kan klart anbefales at tage et smut forbi her hvis du har brug for hjælp.

Var forbi butikken idag
Var forbi butikken idag, super service. - blev mødt meget professionelt. Vil klart anbefale til andre en anden gang.

Antwort von Leki A/S
Lækre produkter og god service i Vejle

Super service
Super service !
Fik sat ny skærmbeskyttelse på, men det cover jeg havde har er skarp kant some “skubbede” beskyttelsen løs i hjørnet så der kom luftbobler ind.
Butikken skiftede skærmbeskyttelsen, og gav mig et gratis cover med.
Sådan 👍

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Medarbejderne hjalp mig med at finde et cover til min telefon, og med sådan et stort udvalg var det lidt overvældende, men med hjælp fra en ung pige kom vi frem til et par covers som jeg glæder mig til at skifte imellem. De var utrolig flinke og tålmodige inde i Leki i Herning centeret, der kan jeg stærkt anbefale at handle!

Mega god service
Mega god service, og gode produkter. Kan klart anbefales

Rigtig god service.
Rigtig venlig og hjælpsom personale. Kom for at købe et nyt beskyttelses glas til min telefon. Personalet reparere i stedet den jeg havde. købte ikke et nyt

God service, venligt personale
Jeg var forbi Leki i Herning efter et nyt cover. Super fin service. God oplevelse👍

God oplevelse i Herning
Manglede et beskyttelses og et cover. Blev mødt af en venlig mand, som på ingen møde var påtrægende men tværtimod. han var rigtig god til at vejlede mig☺️
Kan kun anbefale dette sted

5/5 oplevelse
Butikken i Hernings Centret havde lige hvad jeg skulle bruge. 5/5 kommer helt klart tilbage når jeg igen skal bruge mobiltilbehør

Antwort von Leki A/S
Konge service i jeres Herning butik.
Konge service i jeres Herning butik.
Godt setup og dejlig butik.
Ikke sidste gang jeg kommer der!

Antwort von Leki A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.