Lenoites Bewertungen 63

TrustScore 4 von 5

4,0

Ok mascara. Den är något blöt i sin konsistens, antagligen för att den innehåller så hög halt serum. Detta gör att det är svårt att hålla böjen på fransarna om man böjer med ögonfransböjare innan, fra... Mehr ansehen

Haft varan i ca 1 vecka så jag har svårt att ge ett helhetsperspektiv. Dock upplever jag att mascaran torkar väldigt snabbt på fransarna och smular sig lätt. Den är också svår att få av vid tvätt. Men... Mehr ansehen

Älskar halsbandet och har ett matchande armband sen tidigare. Tråkigt att man inte kunde göra mer val då Budbee aldrig lyckas leverera hem till mig så jag får alltid vänta länge innan det kommer till... Mehr ansehen

Har använt serum i flera år nu, mina fransar växer och bli mycket starkare.Och mascaran har jag prövat för tredje gången. Tog brun denna gång. Den är ju också vårdande. Så jag gillar dessa två pro... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter
  2. Großhändler für Kosmetikprodukte
  3. Kosmetikbedarf
  4. Kosmetikproduktehersteller
  5. Kosmetikindustrie

Lenoites är ett svenskt premiumvarumärke skapat för dig som vill ha skönhet som känns lika bra som den ser ut. Sedan starten 2021 bygger vi varje produkt på en övertygelse om att vardagslyx inte behöver vara komplicerad, den ska vara självklar. Med fokus på kvalitet, innovation och naturlig skönhet utvecklar vi nya produkter, men som du vill använda om och om igen. Vår vision är enkel: att framhäva din naturliga skönhet med produkter som verkligen gör skillnad. Hur vet du att en skönhetsprodukt är bra? Jo, du använder den! Därför är vårt löfte lika tydligt som våra resultat - att skapa skönhet som blir en del av din dagliga rutin. Från vårt omtyckta Eyelash Growt Serum och PowerLash Growth Serum Mascara till våra exklusiva Heatless Curls, strävar vi efter att skapa en skönhetsupplevelse i varje detalj. På Lenoites tror vi på att kombinera vår premiumkänsla med personlighet. “Hello Beautiful, yes you!” är vår inkluderande hälsning till vår kund och ett uttryck för den varma och inspirerande känsla som genomsyrar allt vi gör. Vi går till jobbet för att skapa produkter som inte bara framhäver det vackra hos dig, utan också får dig att känna dig trygg i dina val. Varje ingrediens, varje material och varje design är noggrant utvald för att kunna leverera kvalitet du märker och resultat du älskar. Lenoites är mer än ett varumärke. Det är en resa mot skönhet som känns äkta, omtänksam och tidlös. Och den resan delar vi gärna med dig.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Mascaran är den bästa jag någonsin…

Mascaran är den bästa jag någonsin använt. Håller fransarna böjda och snygga hela dagen.

24. November 2025
Lenoites-Logo

Antwort von Lenoites

Tack för din fina recension. Vi är så glada att höra att mascaran håller fransarna böjda och fina hela dagen. Det betyder mycket för oss.💕