Fantastisk oplevelse med firmaet. Har benyttet mig af det over flere gange allerede og det er bestemt ikke sidste gang jeg sender kort ind via Letsgradecards! Alt bliver overskueligt, ingen stress m... Mehr ansehen
Jeg sendte fem kort ind til PSA igennem Lasse, fik dokumentation på modtagelse, opdatering når de var sendt afsted, kunne følge hele forløbet inde på hjemmesiden. Jeg hentede kortene meget sent en fre... Mehr ansehen
Lasse yder en service udover det sædvanlige i kortgradingprocessen. En af mine pakker blev væk med DAO og han var yderst behjælpsom med at snuse sig frem til hvor den blev af. 2 uger senere og søvnløs... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Der er høj servicegrad og faglighed hos…
Der er høj servicegrad og faglighed hos LGC.
Fantastisk service
Fantastisk service! Man kan nemt blive urolig når det kommer til ens kort, men letsgradecards er gode til at svare hurtigt og er hjælpsomme med alle spørgsmål. Det kan stærkt anbefales! Stor ros til især Lasse, Emma og Johan med de hurtige svar.
Mvh. Jonas
Helt uventet!
Alene dokumentationen og måden tingene bliver gjort personligt, kom helt uventet og har virkelig gjort det for mig!!
Mega fedt!
Jeg tør allerede i den tidlige fase af processen lave en 5 stjernes anmeldelse!
De er super dygtige
De er super dygtige! Mødte dem til et event hvor jeg havde tre kort med som de kunne kigge på. Et af dem mente han var en 10'er kanditat og den kom sgu tilbage i en 10'er
Kvalitet👌🏻
Super fyldstgørende vejledning, og rigtig god service👌🏻
Gode respons tider på spørgsmål også i øvrigt🙏🏻
Great customer service and great people.
I could spend a whole paragraph explaining why I think Lets Grade Cards are a great company and why you should do business with them.
But to make it short.
They make the process easy and convenient.
One of my orders got "lost" due to issues with the post office.
They found the card unmarked with no order number and tracked down who it might belong to.
Honestly going above and beyond. Great team
If there is anyone I would recommend its them!
Kæmpe anbefalinger herfra
Kæmpe anbefalinger herfra
Altid sindssyg god service og god håndtering af produkterne!
Bedste service !
Super pålidelig og god rådgivning. Kom til at pakke rimelig grimt ind, men det var intet problem og blev taget med et smil ;-) derudover mega flinke i virkeligheden til diverse shows med oprigtig vejledning, samt god service på Tradera også.
Altid professionel rådgivning af et…
Altid professionel rådgivning af et helt specielt team😀
Man bliver altid mødt med et smil og nogle gange også af en sang (Seb❤️)
Lasse er og bliver the man
Lasse er og bliver the man! tak for hjælpen altid og tak til hele dit team for en fantastisk service
Top top service!
Har handlet med letsgradecards af flere omgange i 2025.
Altid hurtig og god service, fuld gennemsigtighed og simpelthen bare top oplevelse hver eneste gang.
Klar anbefaling!
Fantastiske mennesker og fantastisk…
Fantastiske mennesker og fantastisk service. Man kan trygt overlade sine kort i deres hænder! ✨️✨️✨️✨️😁
Rigtig god service
Rigtig god service, ingen problemer og fik endda mine kort tilbage fra PSA, noget før tidsestimatet.
Fantastisk service!
Endnu engang en fantastisk service fra Letsgradecards!
Det er primært Emma jeg har haft noget at gøre med, men alle jeg har været i kontakt med derfra har været nogle stjerner.
Bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at bruge dem :)
Største anbefaling!
Vil give de absolut største anbefalinger til teamet i Lets Grade Cards! Vi har sendt så mange kort til grading gennem dem, og de leverer altid top klasse service, uanset om man møder dem til events eller man skriver med dem online. De har altid styr på tingene, og er så nede på jorden. Har man brug for hjælp står de altid klar og vender hurtigt tilbage med svar. Kan kun anbefales!
10/10
Som altid vanvittig god service i forbindelse med kort sendt ind til PSA-grading :) Kæmpe cadeau til hele holdet bag
Jeg kommer igen :)
Utrolig kompetent service!
Utrolig kompetent service!
At få en videomodtagelsesvideo med en personlig og varm hilsen og status er utrolig service, og man føler sig, 'godt taget af' og holdt i hånden under hele processen. Kan kun anbefales og med den største ros til LetsGradeCards medarbejdergruppe - FORTJENT!
Super hjælpsomme og fik mine kort hurtigt tilbage.. da det var første gang var jeg en del i tvivl omkring hvad og hvordan det lige fungerede. Men Emma var super hjælpsom og det var en hurtig og tryg oplevelse at fæ sendt kortene afsted. Og så kom de tilbage hurtigere end forventet hvilket var super dejligt 😇
Venlighed og ordentlighed
De oser af venlighed og ordentlighed - er sted man med den største tryghed kan bruge til at få gradet sine skatte. Jeg har brugt dem til omkring 70-75 kort og er altid blevet behandlet godt! Kæmpe anbefaling herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.