Leve Copenhagen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har modtaget en vare, som jeg gerne vil have sendt retur og pengene tilbage for. Jeg har skrevet frem og tilbage og jeg får at vide at jeg kan sende varen retur mod 9.90$ og så vil I sende en and... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min oplevelse er at især bukserne er små i størrelse. Jeg er normal 38/40/m i de fleste mærker, men disse kunne jeg ikke få på - også selvom jeg tjekkede størrelsesguiden. Så sørg for at bestille... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en super gode købeoplevelse hos leve. Jeg ville købe et jakkesæt og et andet sæt, og der var lidt bøvl på lageret, der gjorde, at jeg ikke helt kunne få de størrelser, som jeg havde besti... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos dem to gange, og jeg synes produkterne er pæne. Første gang købte jeg et jakkesæt, hvor bukselåsen helt faldt af med det samme. Anden gang købte jeg et par bukser og en matchend... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Leve er et dansk tøjmærke med base i København. Leve har en klar mission om at levere kvalitetstøj til overskuelige priser. Alle kollektionerne er limited og bliver derfor kun lavet én gang.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Anmeldelse

Utrolige søde og produkterne er så fine

17. Mai 2022

Hej Amalia,

Tusind tak for din søde anmeldelse, den er vi glade for!

Det glæder os at du er tilfreds med vores produkter og service. Vi glæder os til at se dig i blandt vores ordrer igen 🌸

Vi ønsker dig en skøn dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er altid god service!

Der er altid god service, samtidig med at tøjet er i god kvalitet og til nogle fantastiske priser.

14. April 2022

Kære Amalie💖

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at vores kvalitet levede op til dine forventninger og at du er tilfreds med vores priser og service🤍

Vi håber at se dig igen 🌸

Rigtig dejlig dag til dig,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig flot og lækkert tøj

Virkelig flot og lækkert tøj. Bestilte torsdag og modtog det onsdag, så lidt lang levering, ellers er alt tilfredsstillende.

17. März 2022

Kære Luna

Tusind tak for din anmeldelse☺️

Det er så dejligt at høre, at du er blevet glad for tøjet og at du har lyst til at dele det🤍 Tusind tak! Vi har til tider lidt længere leveringstid og vi beklager meget at det er gået udover dig. Vi håber dog at du får lyst til at bestille fra os igen en anden gang. 🌸

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Langsommelig levering

Bestilte nogle items fra leve d. 12, og forventede at modtage dem indenfor 2-4 hverdage som de oplyser på hjemmesiden, men da der allerede er gået 4 hverdage og pakken ikke er modtaget, er det ret skuffende da jeg havde bestilt pakken til at have på fredag i denne uge.

17. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Anna,

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig kede af, at du har oplevet forsinkelse på din levering! Vores leveringstid er normalt 2-4 hverdage, hvorfor vi beklager meget at du har oplevet venten på din pakke. 🤍

Jeg håber, at den nåede hjem til fredag!🤞🏼

Vi beklager endnu en gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte deres sorte Blazer i xs. Den passer fin og er oversized. Hvis jeg ikke havde kigget på målene ville jeg aldrig havde købt den i en XS og derfor havde købt den alt for stor, så det anbefales at kigge på målene så man kan købe den rigtige str. Derud over er jeg rigtig glad for blazerne og der var god service da de havde sendt det forkerte item hvor de ringet og hurtigt sendte den rigtige. Blazeren er overaskende blød og føler at prisen er god for kvaliteten, så helt klart det værd.

9. März 2022

Kære Freja,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot!

Vi beklager endnu en gang fejlen ved levering! Det glæder os at du har haft en god oplevelse og er glad for din blazer, trods dette!💖

Rigtig god onsdag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skulle være!

Hurtig levering og fede produkter!

23. Februar 2022

Kære Amanda,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at du er haft en god oplevelse med vores levering og synes at vores produkter er fede! Det betyder meget 💘

God dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker alle mine items fra Leve

Elsker alle mine items fra Leve. Har flere sæt derfra men også bare bukser som jeg har købt enkeltvis. Gode priser, høj kvalitet og god kundeservice!
Håber I snart kan lave hjemmelevering også 😍

6. Februar 2022

Kære Louise,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💞

Det glæder os at du elsker alle dine items fra leve! Det betyder meget for os at du er tilfreds med vores service, priser og kvalitet. Vi noterer hjemmelevering som et etableringsmulighed hos os, mange tak! Vi håber meget på at se dig blandt vores ordre 🥰

Vi ønsker dig en skøn dag.

Bedste hilsner

Meget tilfreds førstegangskunde

Meget tilfreds førstegangskunde

Jeg bestilte et par bukser fra Leve forleden, og jeg er super glad for kvaliteten, som i den grad er bedre end hvad jeg havde forventet til prisen.

Levering gik som smurt og der var sågar en lille personlig hilsen med i pakken - den slags kundeservice ser man sjældent.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber noget fra leve!

30. Jänner 2022

Kære Josefine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er så begejstret for dine bukser og at du havde en god oplevelse hos leve.🤍 Det betyder meget for os🥰

Rigtig dejlig dag til dig!

Mega god service

Mega god service, kom hurtigt og god kvalitet❤️

25. Jänner 2022

Kære Alberte,

Mange tak for din anmeldelse ☺️

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse med vores service, leveringstiden og kvaliteten på vores tøj. Det betyder rigtig meget! Vi håber på at se dig på shoppen igen💞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer til gode priser

Sød kundeservice, som hjalp med størrelsesguide på chatten - selv kl. 18.00 om aftenen.
Sendte min ordre hurtigt.
Varen er modtaget og er virkelig fin og passer perfekt.

24. Jänner 2022

Kære Stine,

Tusind tak for din anmeldelse 💞

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse med vores service og at vi har kunne hjælpe dig når du har haft brug for det! Vi er glade for at høre at tøjet passer og håber at du er blevet glad for det 🥰

Vi ønsker dig dig en skøn dag!

En god oplevelse

Smukt tøj, god kundeservice og hurtig levering.

19. Jänner 2022

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at du har været tilfreds med leveringstiden, vores service og er blevet glad for tøjet som du har købt hos hos 🥰 Vi håber meget på, at se dig på shoppen igen!

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Vild med leve

Mega god service, når man kontakter dem. Jeg havde et problem med fragten ikke blev trukket fra ved kassen og fik pæne og søde svar fra en medarbejder!

Derudover lækre produkter! Købte blazer og bukser og er vild med dem! men ærgerligt at bukserne er for lange, men får dem bare lagt op.

13. Jänner 2022

Kære Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service samt at du er blevet glad for sættet som du har købt hos os 💝 Vi håber meget på at se dig på shoppen igen!

Vi ønsker dig en skøn dag!

Ekstraordinær kundeservice, lækker kvalitet

Ekstraordinær og personlig kundeservice, lækker kvalitet

6. Jänner 2022

Kære Linea,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Det glæder os, at du har haft en skøn oplevelse med vores personlige kundeservice og ligeledes er tilfredse med kvaliteten på vores tøj. Det betyder rigtig meget for os! Vi håber på at se dig igen hos leve 🌸

Fantastisk service

2. Jänner 2022

Kære Laura,

Mange tak for din anmeldelse 💞

Det glæder os, at du har haft en skøn oplevelse med vores kundeservice.

Vi glæder os til at se dig blandt vores ordre🥰

Ønsker dig en rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde piger og god service da vores…

Søde piger og god service da vores pakke blev væk i forsendelsen 👍🏻😄

30. Dezember 2021

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er kede af at din pakke forsvandt i forsendelsen men vi er glade for at det lykkedes os at finde en løsning! Vi håber meget på at se dig igen hos leve. 💘

God og hurtig service.

26. Dezember 2021

Kære Jeanette,

Tak for din søde anmeldelse 🥰

Det gør os glade, at du har haft en dejlig oplevelse med vores kundeservice. Vi håber på at se dig hos leve igen 💝

Du må have en dejlig dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen stjerner fra mig

Ingen stjerner fra mig, jeg har endnu ikke modtaget min ordrer! Og firmaet er ikke til at komme i kontakt med, men mine penge vil de gerne beholde!! Hold jer væk!!!!

26. Dezember 2021

Hej Aldrig handle på nettet hvor PostNord er fragtmand,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft!
Ud fra din mail, kan vi se, at din pakke er indleveret hos DAO d. 19 december, så den er på vej til dig. Du skulle meget gerne have modtaget en mail inkl. tracking-nummer fra DAO.
Du er altid velkommen til, at kontakte os på vores mail: info@levecopenhagen.com
eller tlf: 21272240.

Rigtig god dag. De bedste hilsner,

Emma,

leve.

Fantastisk service

Virkelig god og hurtig service og maks lækre produkter

14. Dezember 2021

Kære Caroline,

Mange tak for din anmeldelse 🧡

Vi er glade for at høre, at du har haft en skøn oplevelse med vores service og at du synes om vores produkter. Vi ser frem til at sende dig flere lækre produkter🌸

Super god service

14. Dezember 2021

Kære Heino,

Tusind tak for din anmeldelse 🧡

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os! Vi håber på at se dig igen hos leve 🌸

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at leveringstiden levede op til dine forventninger og at du er blevet glad for jakken fra os💖

Vi, leve.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr