Nikolai var en kæmpe hjælp til mit træ-projekt. Var ude og se hvad han havde liggende, og med hans vejledning fik jeg det træ jeg skulle bruge til mit projekt. Nikolai var super imødekommende og h... Mehr ansehen
Super fint produkt, nøjagtigt som specificeret. Meget venlig kommunikation og det hele til en lav pris. Jeg kan varmt anbefale Lund Hårdttræ😀
Leveringstid en del længere end oplyst. Kvaliteten af mine facade lister var ikke super, måtte sortere 20 % fra pga fejlmål eller knaster så de var ved at flække
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi holder landes træværksteder kørende med kvalitets træ til konkurrencedygtige priser Vi sælger Hårdttræ til private såvel som erhvervsdrivende
Slogsgaden 28, 6372, Bylderup-Bov, Dänemark
- Info@lhw.dk
- lhw.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Enestående
Hurtig til at svare, og meget gode priser og kvalitet
God service og godt produkt
Jeg har købt facadebeklædning og er meget tilfreds med både produkt og service. Medarbejderen var imødekommende. Prisen var rigtig god og træet blev skåret i de præcise længder uden ekstra beregning, hvilket jeg satte stor pris på. Alt i alt en super oplevelse og klart anbefalelsesværdigt.
Kan kun anbefales
Har bestilt nogle terrassebrædder i forskellige længder. Fik alt det jeg ønskede uden fejl og mangler og til en god pris. God kommunikation med virksomheden hele vejen igennem fra bestilling til udlevering af varen. Fik et par gode råd om hvordan jeg kan beskytte træet best muligt.
Næste gang jeg får brug for nye terrassebrædder så bestiller jeg helt sikkert igen hos Lund Hårdttræ.
Advarsel - du kan blive udsat for svindel
Mit bedste råd er ikke at købe hos denne virksomhed. Tjek at der er flere andre kunder, der oplever at betale for varer, der desværre aldrig blive leveret eller der leveres urimeligt sent i forhold til indgåede aftaler. Jeg har selv oplevet præcis det samme, hvor hverken varer eller tilbagebetaling skete i regi af ejerens tidligere virksomhed. Mit bedste råd er at være meget varsom, aldrig betale på forhånd her og anmeld det, hvis du oplever at blive udsat for svindel.
Træet var klar til afhentning som…
Træet var klar til afhentning som aftalt og vi fik en god snak om træ.
Lidt mere end forventet.
Super fint produkt, nøjagtigt som specificeret.
Meget venlig kommunikation og det hele til en lav pris.
Jeg kan varmt anbefale Lund Hårdttræ😀
Fine priser og produkter
God kommunikation, hjælp og rådgivning
Fine priser
God service og vejledning
God pris og lækker kvalitet
God pris og lækker kvalitet. Service i top
God service. Lavede egelister til laminerede spanter for mig til en god pris. Jeg fik lige det jeg manglede, leveret til aftalt tid.
Har fået leveret træ til de sidste…
Har fået leveret træ til de sidste forløb samt svendeprøve (birk og ahorn). Det har været fint træ og dejligt at jeg kunne få i de små mængder som det nu er som lærling.
Fantastisk flot træ og super service
Fantastisk flot træ og super service, kan virkelig anbefales 👍
Lille trævirksomhed med supergod…
Lille trævirksomhed med supergod service.👍
Pas på!
Pas på!
Hos Lund Hårdtræ ender dialogen når der er betalt og med handelsbetingelser så lange som Biblen står man tilbage med hatten i hånden.
Efter en lovning på 14dages leveringstid ankom mine vare endelig (2måneder senere)
Har intet hørt fra Lund Hårdtræ og har ringet/skrevet forgæves et utal af gange.
Jeg vil fremover holde mig langt væk. Useriøst firma som kunne have klaret postyret ved at informere, men de går i flyverskjul og er fuldstændig ligeglade når man først har betalt.
Find en anden træ-pusher!
Kan på det varmeste anbefale at handle…
Kan på det varmeste anbefale at handle ved Lund Hårdt Træ, hvis man da syntes at nedenstående er et helt normalt forløb.
48kvm lister i hvid amerikansk eg bestilles 27/07-2023
Betales 31/07-2023
Forventet leveringsdato 25/08-2023
Leveret 13/12-2023
Vi har været igennem det vildeste forløb med Lund Hårdt Træ, et forløb jeg ikke ønsker for nogen.
Vi har aldrig før oplevet en så dårlig kundeservice.
Der er på intet tidspunkt at sælger kontakter os, al henvendelse går fra køber til sælger.
Trods flere forskellige tlf numre, messenger, samt mail til dem, ja så har de haft lange perioder hvor man virkelig frygtede om firmaet var lukket, og ens penge tabt, da det ganske enkelt var umuligt at komme i kontakt med dem..
Hvis man troede man havde hørt alle undskyldninger der findes for forsinkede varer, ja så kan man godt tro om, for ved Lund Hårdt Træ, der er det deres speciale.
Og ikke mindst så er den kvalitet som man betaler for, og aftaler med sælger, det er en kvalitet der kun gælder indtil ordren er betalt.
Den man så modtager en er anden, og så skal man pludselig til at bruge tid på at forklare det bestilte afviger fra det leverede.
Til vores projekt skulle vi tilmed bruge følgende plader, hvorfor disse bestilles og betales
Film belagt krydsfiner bestilles 05-09-2023
Betales 07/09-2023
Krydsfinerplader dukker aldrig op, trods utallige henvendelser fra os som kunde, og utallige undskyldninger fra sælgers side.
Kræver ordre annulleret, og får så pengene igen 17/11-2023.
Så ikke engang en varer der ved sælgers leverandør er en lagervare, kan man købe og få leveret som aftalt.
Vi havde samlet betalt i alt ca. 44.000kr.
Har måttet tage en del af mine lister fra pga dårlig kvalitet, og der er på vores opfordring så lavet 15 nye til os, hvilket er 3 til 4 gange mindre end det antal vi har sorteret fra.
Da jeg henter de 15 nye, så må jeg sortere 5 fra igen…..og der er vores tålmodig ved at være opbrugt.
Vi havde hellere betalt det dobbelte eller mere, hvis dette forløb kunne have været undgået.
Kort sagt, hold jer meget langt fra denne forhandler, det er det bedste råd herfra!
Generel dårlig oplevelse
Generel dårlig oplevelse.
Købte egetræs brædder hos Lund Hårdttræ.
Jeg blev sat i vente at de ville blive leveret inden for et par uger, men efter flere undskyldninger og perioder med tavshed, hvor jeg ikke kunne få fat på Nikolaj, begyndte jeg at tvivle på jeg var blevet svindlet.
Efter flere mails, sms'er, messenger beskeder og telefonopkald fik jeg endelig en leveringsdato der var +2 måneder efter bestilling.
Ubehagelig oplevelse, hvor jeg endte med at bruge unødvendig meget tid, på at følge op og presse på for at få de købte varer.
Jeg foreslog at Lund Hårdttræ i det mindste kunne betale for fragten, som kompensation for den dårlige behandling - hvilket blev affejet og ignoreret.
Jeg handler ikke hos Lund Hårdttræ igen.

Antwort von Lund Hårdttræ
Lidt blandet oplevelse

Antwort von Lund Hårdttræ
Kanon service og viden fra Lund Hårdttræ
Nikolai var en kæmpe hjælp til mit træ-projekt.
Var ude og se hvad han havde liggende, og med hans vejledning fik jeg det træ jeg skulle bruge til mit projekt. Nikolai var super imødekommende og hjælpsom og prisen var skarp.
Handler gerne med Lund Hårdttræ igen.
Super sted at handle god betjening der…
Super sted at handle god betjening der handler jeg igen . Træet er tip top i orden kan kun anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.