Dette er en butikk som virkelig lever opp til sin visjon og profil. Utrolig mange flotte produkter som er både økologiske, fairtrade, estetisk vakre, med en god kvalitet og en god "historie". Snittet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin butikk, oversiktlig nettbutikk. Rask levering og fint innpakket. Gode hudpleie produkter (spesielt begeistret for Vossabia) Klærne er etisk mote, nydelig keramikk, kurver, håndklær og mye mer.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nettbutikken LIBE er en nisjebutikk hvor vi tilbyr klær, interiør, kroppspleie, leker m.m. med fullt fokus på økologiske og naturlige materialer, Fair Trade og Slow Fashion. Varer med gode historier, som er produsert med respekt for mennesker, dyr og jorda vår. Noen av våre merkevarer: Sabahar, People Tree, Wonki Ware, By Basics, Dr.Bronner m.fl. Vi holder til ved vakre Hardangerfjorden, og har lager / showroom i sentrum av Odda. Her holder vi åpen butikk for kunder tors, fre og lør. Vi gjør vårt beste for at du som nettbutikk kunde skal kjenne litt på samme hyggelige og gode service som om du handlet over disken i butikken i Odda.
TYSSEDALSVEGEN 2, 5750, ODDA, Norwegen
- +47 99563592
- post@libe.no
- libe.no
Hyggelig handel og god kvalitet
Varene kom raskt. Pakken var nydelig, fri for plast og med en håndskrevet lapp. Veldig fornøyd med kvaliteten av det jeg kjøpte.
Veldig bra kundeservice
Veldig bra kundeservice. Og veldig hyggelig å få personlig kort i pakka 😊 anbefales virkelig.
Beautiful basket / good service
The basket is as described - beautiful. The service friendly & speedy. My basket was shipped to me within a day of placing my order, and it came packaged with such care. Thank you
Anbefales varmt
Nydelig, bevisst butikk med hyggelig driver og god service. Anbefales varmt! Om du ikke kan oppleve den i Odda, sjekk nettbutikken!
Flotte produkter og rask levering
Flotte produkter og rask levering. Det føles godt å kjøpe gode kvalitetsvarer som støtter både folk og miljø.
Min favorittbutikk i en årrekke
Min favorittbutikk i en årrekke. Fantastisk smakfulle og nydelige produktet i god kvalitet. Her har jeg handlet alt fra kurver og vesker til klær, tøfler og kroppsprodukter. Den gode kombinasjon av etisk handel, bærekraft og estetiske og solide varer. Topp hyggelig og personlig service fra solid og engasjert innehaver, alltid med rask og sikker levering. Anbefales på det varmeste!

Antwort von LIBE.NO
Rask levering av gode varer.
Kjøpte tre produkter av King Loiue, fikk varene raskt sendt i posten.

Antwort von LIBE.NO
Rask levering og supre produkter!
Elsker de fine koppene fra wonki ware. Får rask levering og god service hos LiBe!

Antwort von LIBE.NO
Komfortable og stilige bukser!
Kjøpte to av disse buksene fra Komodo og jeg ble fort glad i dem - komfortable, herlige og stilige bukser!

Takk for god handleopplevelse
Jeg syns det er fint å kunne handle av små bedrifter som tenker bærekraftig og som bl.a støtter kvinner i andre land. At det blir en personlig handel, og ikke masseproduserte ting. Og at jeg fikk en så koselig hilsen inni pakken. Jeg ble så glad og rørt av! Takk :)

Antwort von LIBE.NO
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.