Librarelatiecoaching Bewertungen 2

3,7

1. Rechtsberater
  2. Life Coach

Vom Unternehmen geschrieben

Mijn naam is Bastiaan. Ik ben coach en in opleiding tot druïde. Mijn missie is eenvoudig en krachtig: Liefde verspreiden – en helpen zorgen dat liefde overwint. Coaching vanuit de kracht van de natuur In mijn werk begeleid ik mensen om allereerst liefdevol met zichzelf in relatie te staan. Dit is mijn startpunt als we met elkaar aan de slag gaan. Van daaruit ontstaat ruimte om ook liefdevol te verbinden met anderen – of dat nu huidige relaties zijn, toekomstige verbindingen of innerlijke heling. Mijn coaching vindt plaats in en met de natuur. Ik geloof dat de natuur ons helpt om te verstillen, te voelen en terug te keren naar wat wezenlijk is. Coaching voor alle vormen van verbinding Iedereen is welkom – ongeacht achtergrond, genderidentiteit of relatievorm. Ik bied begeleiding bij onder andere: Getrouwde of geregistreerde partners Samenwonende stellen Open relaties, Polyamorie of andere vormen van non-monogame relaties Monogame relaties die non-monogamie overwegen Relaties die niet binnen traditionele kaders passen Vriendschappen, eventueel met een extra dimensie Professionele of Werk gerelateerde relaties Een traject is niet beperkt tot twee personen: als er meer mensen betrokken zijn, kunnen zij allemaal deelnemen, gezamelijk en/of individueel. Bijdrage en waardering Omdat ik iedereen een kans wil geven, wil ik graag mijn hulp en sessies aanbieden op basis van waardering. Jij bepaalt zelf wat je een sessie waard vindt. Na ongeveer een week zal ik bij je in checken. Misschien is er behoefte aan een vervolg? Ook zal ik dan vragen wat je van de sessie vond en welke vrijwillige bijdrage je bereid bent te geven. Dit bedrag zet ik om in een factuur die je per e-mail ontvangt (betaling via iDEAL is mogelijk). Ook sta ik open voor een uitwisseling van diensten. Misschien ben je zelf masseur, of een goede klusser, o.i.d.

3,7

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Coach met ervaring

Bastiaan straalt zachtheid uit die meteen comfort biedt. Hij laat voldoende ruimte om te praten - en mag soms net iets meer onderbreken en confronteren. Desondanks laat hij je met een zachte aanpak nadenken over keuzes die je maakt en waarom je die maakt. Hij stelt veiligheid voorop zodat kwetsbaarheid welkom is. Het is fijn dat hij zelf ervaring heeft met ENMR zodat je echt merkt dat daar geen oordeel op zit.

Bastiaan communiceert duidelijk tussen de sessies door en het plannen van een nieuwe afspraak verliep dan ook vlot.

14. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een Harmonieuze Reis naar Verbinding met Libra Relatie Coaching

Bastiaan is een buitengewoon begripvolle man met een ongeëvenaarde passie voor de complexiteit van menselijke relaties. Als goede bekende van hem, ben ik getuige geweest van zijn reis naar zelfontdekking en zijn onwrikbare toewijding aan het begrijpen van de nuances van liefde en verbondenheid. Het is dan ook geen verrassing dat hij onlangs zijn eigen bedrijf, Libra Relatie Coaching, heeft gelanceerd.

Met zijn kalme en bedachtzame benadering creëert Bastiaan een veilige ruimte waarin koppels zich vrij voelen om hun diepste emoties en verlangens te delen. Zijn specialisatie in relatietherapie met de focus op open relaties en polyamorie weerspiegelt zijn onbevooroordeelde kijk op liefde en zijn vastberadenheid om stereotypen te doorbreken.

Bastiaan is niet zomaar een relatiecoach; hij is een bevlogen voorstander van de diversiteit van liefdesvormen. Zijn inzichten komen voort uit een diepgaand begrip van verschillende relatiestructuren en een scherp vermogen om de behoeften en verlangens van zijn cliënten te identificeren.

Als oprichter van Libra Relatie Coaching straalt Bastiaan een oprechte opwinding uit om anderen te helpen bij het verkennen van nieuwe paden binnen relaties. Zijn aanpak is niet gebaseerd op rigide regels, maar eerder op het bevorderen van communicatie, begrip en respect. Hij gelooft sterk in het creëren van evenwicht in relaties, vandaar de naam 'Libra', die niet alleen verwijst naar zijn sterrenbeeld, maar ook naar de zoektocht naar harmonie.

In Bastiaans aanwezigheid voel je je meteen op je gemak; zijn warmte en vriendelijkheid maken hem tot een uitstekende relatiecoach. Hij omarmt de unieke reis van elk koppel en moedigt hen aan om authentiek te zijn in hun liefdesverhaal. Bastiaan is niet alleen een professional in zijn vakgebied, maar ook een vriend die je begeleidt op het pad naar een gezonde en vervullende relatie.

24. Jänner 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr