Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
LicencjaPro.pl – Twój zaufany partner w świecie oprogramowania Jesteśmy polskim sklepem internetowym, który powstał z myślą o Tobie. W naszej ofercie znajdziesz oryginalne i legalne klucze aktywacyjne do szerokiej gamy oprogramowania. Naszą misją jest zapewnienie Ci szybkiego i bezpiecznego dostępu do najnowszych rozwiązań, które wspierają Twoją codzienną pracę, hobby czy rozwój firmy. Stawiamy na pełną transparentność i profesjonalizm, aby budować relacje oparte na zaufaniu. Dlaczego warto nam zaufać? 100% autentyczne i legalne klucze: Wszystkie klucze w naszej ofercie są w 100% oryginalne i pochodzą z legalnych źródeł z Polski oraz Unii Europejskiej, co daje Ci pewność bezproblemowej aktywacji. Działamy w oparciu o prawo UE, co potwierdza wyrok w sprawie UsedSoft przeciwko Oracle, który gwarantuje legalność odsprzedaży licencji. Licencje na zawsze: Kupując u nas, otrzymujesz oprogramowanie na stałe. Nasze licencje są bezterminowe, więc po jednorazowym zakupie nie musisz już martwić się o żadne dodatkowe koszty. Łatwy dostęp: Oprogramowanie pobierasz bezpośrednio z oficjalnych stron producentów, co zapewnia jego bezpieczeństwo i oryginalność. Nasze klucze są kompatybilne z wersjami 32- i 64-bitowymi, a także wspierają wszystkie wersje językowe. Kompleksowe wsparcie: Jesteśmy z Tobą na każdym etapie – od wyboru odpowiedniego produktu, przez proces zakupu, aż po bezproblemową aktywację. Dzięki temu masz pewność, że oprogramowanie będzie działać stabilnie i bezpiecznie, a Ty zawsze będziesz mieć dostęp do najnowszych aktualizacji. Dla kogo jest nasza oferta? Nasza oferta została stworzona z myślą o każdym – od użytkowników domowych szukających niezawodnych rozwiązań do codziennej pracy, po firmy potrzebujące specjalistycznego oprogramowania. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz programu do nauki, pracy czy prowadzenia biznesu, znajdziesz u nas rozwiązania, które wspierają efektywność i rozwój. Co otrzymasz po zakupie? Po dokonaniu zakupu na Twój adres e-mail otrzymasz: Klucz aktywacyjny (25 znaków alfanumerycznych), który jest gotowy do użycia. Elektroniczną licencję. Fakturę VAT, która jest potwierdzeniem legalności nabytego oprogramowania. Profesjonalizm i gwarancja legalności Twoje zaufanie jest dla nas najważniejsze. Dlatego gwarantujemy, że każde oprogramowanie, które u nas kupisz, jest w 100% legalne. Działamy w zgodzie z prawem Unii Europejskiej, a legalność naszych kluczy potwierdza wystawiona faktura. Dołącz do grona naszych zadowolonych klientów!
Kontaktinformationen
UL. JULIANA SMULIKOWSKIEGO 4A/21, 00-389, WARSZAWA, Polen
- 731 571 519
- kontakt@licencjapro.pl
- licencjapro.pl
Das haben sich andere Leute angesehen
Keine Bewertungen
Dieses Unternehmen hat noch keine Bewertungen erhalten.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.