I have lived in Britwell for 26 years and have been a loyal customer at the Lidl store on Farnham Road, Slough, since 2000. Today (27/04/2026), that loyalty was met with blatant racial profiling an... Mehr ansehen
Har lige givet 2x10 kr normal pris 12 kr for dårligelige æbler,(som jeg selv fandt i kassen) , spurte om jeg kunne få dem til solsorten ude i haven, men nej, jeg kunne få den i en madspild pose, ell... Mehr ansehen
We recently bought some Deluxe Elderflower cordial. Lidl’s own brand, & we were very disappointed. It was very heavily flavoured, & had a very pungent aroma, my wife said that it was only fit for clea... Mehr ansehen
I shop at lidle most days as it's only 5 minutes from where I live I left a review which was totally honest of my daily experience of when I shop at lidle . I was given a hug from Hanah and a than... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Deluxe Beef and bone marrow pie
Just before Christmas I bought a "Deluxe Beef and bone marrow pie"
the pastry was over an inch thick, and inside were 8 small pieces of beef, the picture on the box showed a pie full to the brim with beef and gravy, I contacted Lidle customer services just after Christmas to complain, but to date have neither received an apology or even an acknowledgment.
Customer service? what customer service?
lidl i tåstrup misvisende pris jeg har…
lidl i tåstrup misvisende pris jeg har købt våd kattefoder pris 4.25 kasse 5.50.jeg klager så får jeg den kommentare de er ny vare ,jeg siger ret prisen de kigger de ville de heller ikke,jeg synes det er dårlig behandling af kunder
Mega anbefaler denne butik
Excellent for me.
God behandling af kundeservice
Havde godt et år tidligere købt en vacuum pakker sammen med sous vide. Kunne ikke finde kvittering ,men se købsdatoen på mit kontoudtog.
Ringede til kundeservice, hvor jeg forklarede, at den ikke længere kunne lave nok vacuum. Blev herefter stillet om til serviceafdelingen, hvor jeg pga ventetid bad om at blive ringer op. De ringede aldrig tilbage, men en uge efter ankom en pakke med en ny vacuumpakker uden beregning. Ganske smidigt og jeg blev sgu glad.
Billige varer, en del økologi og altid ferskbagt brød
Jeg starter altid med og handle i Lidl når jeg skal have købt mad ind for det sparer mig for rigtig mange kroner, de har virkelig godt udvalg indenfor økologi og jeg blev rigtig glad for og se de havde grønkål i lange baner her i løbet af vinteren. Selvom de ikke fører alt hvad man skal bruge så gør priserne det er det værd og skulle købe ind to forskellige steder. Har altid haft god oplevelse i Lidl butikkerne i Odense og Ringe. Jeg siger tak
God service ved retunering af varer.
Hej.
Jeg havde købt 12 pakker med kopi blæk til min printer hos Lidl i Silkeborg.
Jeg printede nogle fine fotos ud men så gik printeren i stykker.Den var 3 år gammel så jeg tror ikke at det var blækkvaliteten men bare et sammentræf.Jeg havde 10 pakker tilbage som jeg så ikke kunne bruge og kviteringen var smidt ud.Jeg ringede til kundeservice og fik forbindelse til,jeg mener at det var Morten og han lød ikke som om han var oldgammel,men han sagde at han ville undersøge sagen.Jeg fik et rigtig godt indtryk af Morten og allerede dagen efter ringede han og fortalte at han havde været i kontakt med Lidl i Silkeborg og at jeg kunne aflevere de 10 pk. blækpatroner og få pengene tilbage.Det kalder jeg god service da jeg jo ikke havde kviteringerne.Så stor ros til behandlingen af min forespørgsel og behandlingen fra Jeres medarbejder Morten i kundecenter.Giv ham et knus.V.H.Johnny
Worst supermarket customer service of all supermarkets!
All Lidle shops might not be the same but Kirkcaldy they make you wait while they stack the shelves. Constantly have big cues and waiting times, longest waiting times I have ever experienced and regularly. Today was the final straw will try not to shop there ever again. Got to checkin, one member on tills and she left to goto the carpark to move her car somewhere else!
Snyde prisskilte
Vi er kommet tit i Lidl i Holbæk, ellers en meget god forretning, god plads, og god betjening ved kasserne flinke mennesker.
Men jeg håber folk ser sig godt for, hvad angår prisskiltene, for de prøver at snyde med deres røde skilte som om det er billige varer, eksempel Blomkål 6 kr, man skal så lige være opmæksom på at det er 6 kr pr ½ kg så når man vejer det koster det 25 kr husk at pille alle blade og det der ikke kan bruges af inden vejning. Går man i Aldi får man samme flotte blomkål til 12 kr går man i Rema 1000 får man flotte blomkål til 14 kr og det er prisen på skiltet.
Der er mange andre varer som Lidl bruger samme måde at skilte på, så vær opmærksom på det.
Det ser ud til det er en god måde at skilte på og de sælger mere.ved at nare folk med deres røde tilbuds skilte. Den prispolitik bryder jeg mig ikke om, nu handler vi mere i Rema 1000, det er en rigtig god butik
Souschef Michael går amok
Var i dag i Lidl i Frederikshavn, aldrig har jeg oplevet så dårlig og ubehagelig kundebetjening, Souschefen Michael talte ubehøvlet og direkte ned til mig.
Da jeg siger til ham at han da godt kan tale ordenligt til mig, bliver han helt vild i øjnene og begynder at råbe af mig, jeg kom til at kalde ham en idiot, og så gik han da helt grassat og det ender med vi står og råber af hinanden midt i butikken og han ligner en der skal til at springe på mig, da han vælger at kalde på en anden medarbejder der skal følge mig ud af butikken.
Jeg kan godt se på personen at han er næsten lige så chokeret som mig, så jeg går bare.
Kan kun anbefale at man ikke handler i Lidl Frederikshavn, hvis man har spørgsmål om produkterne de forhandler, da det åbenbart er over deres værdighed at tale med deres kunder, eller i hvert fald over Souschef Michaels værdighed.
Da jeg senere vil klage over Souschef Michael, bliver han tilsyneladende bakket op af Butikschefen, men han var så ikke lige tilstede under episoden, medmindre det var ham som Souschef Michael bad om at følge mig ud af butikken, og hvis det var ham der var Butikschef, skulle han måske have bedt Michael om at skrue lidt ned for retorikken, og forklaret ham at kunder altså gerne må stille spørgsmål, samt at man taler ordenligt til dem.
Men de beklagede da episoden, men hvis det ikke har fundet sted som fortalt, hvad beklager de så ?
Anyway, sætter da aldrig mine ben i den butik igen.
LIDL åbningstider
lidl har åbent til kl.21, mælk, æg og mange andre ting er udsolgt allerede kl. 15.
De burde lukke kl. 16 så kunder med små børn, der har brug for mælkeprodukter o andre ting er fri for at rende forgæves og bruge unyttig co2.
Man kan køre direkte i KVICKLY eller FØTEX.
MVH
Mogens Voetmann
Skod butik er ligeglade med kunderne.
Vi kører tit fra Nykøbing Sj. til Lidl i Holbæk ca. 36 km. hver vej, fordi de har en chiliost og en hvidløgsost som vi er meget glade for, men det sker meget tit, at de ikke har dem. Vi har været på jagt efter chili osten i et stykke tid, vi kunne ikke få den i Holbæk, så da vi var på tur tog vi 5 gange Lidl i Næstved, Vordingborg og Nykøbing F. helt uden held.
Men så lige pludselig var den på forsiden af Lidl avisen til en god pris. Da vi skulle til Nordjylland kørte vi en omvej til Lidl i Sæby, men kun for at opdage, at Lidl bare holder os for NAR. Så nu nøjes vi med Aldi, der kommer en stor ny butik i Nykøbing Sj. hvor vi bor, så SLUT med Lidl. Sætte noget på forsiden at tilbudsavisen, som man ikke har, ja jeg mangler ord for min harme.
Lige glad med deres kunder .
Jeg har gennem nogen tid handlet i afdelingerne på Bondovej og bolbro ( Odense ) , men nu har jeg snart mistet troen på at de vil gøre tingene anderledes , jeg har flere gange påtalt den manglende rengøring af deres frysere uden det er blevet bedre , har også påtalt det over for ledelsen 2 gange inden for det seneste halve år , jeg har tillige sendt billeder med , der sker bare ikke noget , da det jo trods alt er fødevarer de handler med burde de tage det seriøst .
Hjælp mig med at påtale det , eller prøv at se efter selv .
Det er uforståeligt at de ikke for påtale fra fødevarestyrelsen ?
Første og SIDSTE gang
Var i den nye Lidl i Helsinge for første gang og det bliver også den sidste. Mere sur og ubehagelig betjening af en leder ved navn Allan, skal man lede længe efter. Havde der ligget en pose med kartofler ved siden af ham, havde han garanteret svunget den i hovedet på mig, da jeg spurgte ham hvorfor Lidl ikke handlede med økologisk sødmælk efter at min mand havde spurgt en medarbejder og fået at vide, at de ikke førte sødmælken kun letmælken. Fint nok, men da jeg spurgte Allan hvorfor, så han rasende på mig og hvæsede, at han var blevet spurgt om SØDmælk og det havde han svaret på og det var så det. Han kunne med glæde have kvalt mig!!!!!
Jeg forstår udmærket, at man ikke fører sødmælken, hvis man ikke kan sælge den, men det var måske en ide at sende Allan på et kursus, hvor han kunne lære at tale ordentligt til kunderne. Vi stoppede vores indkøb og gik og vi kommer aldrig tilbage. Turen gik så til vores venlige og opmærksomme Netto i Vejby og der vil vi handle for fremtiden.
P.S. Må lige fortælle at alle andre medarbejdere i Lidl var utrolig flinke!
Kunderne tages alvorligt.
Jeg har handlet i Lidl i lang tid, og kun fået god service.
En eneste gang fik jeg dårlig behandling, hvilket fik mig til at kontakte hovedkontoret. Indenfor et døgn fik jeg en beklagende mail, med besked om at man ville kontakte den pågældende forretning, og præcisere, hvad Lidl gerne vil stå for. Dvs man tager altså kunderne alvorligt, hvilket tiltaler mig meget.
Efterfølgende har jeg kun været yderst tilfreds.
Dårlig butik de har aldrig deres weekend varer i Haslev
Hver gang de har weekend tilbud i Haslev løber man forgæves det er super dårligt og så må det jo være for at man tager for lidt hjem til kunderne.
så er det æg de ikke har og her i fredags kom jeg for at købe smør og fik så beskeden det er udsolgt (hvordan fanden kan det være udsolgt når det kun er fredag) jeg undres for de skal jo have til hele weekenden i følge deres reklame de sender ud, så siger en af medarbejderne der kommer noget i morgen lørdag fint så kommer jeg igen der jeg er i butikken kl. 10 og der er intet smør. Hvem skal mon betale min benzin regning jeg bor altså i Rønnede og det er ikke lige ved siden af?? Det er sidste gang jeg gider løbe efter tilbud i Lidl og sidste gang jeg gider se i Deres Reklame for man bliver åbenbart skuffet hver gang, så næste uge når deres reklame kommer må den havne i skralderen jeg kan ikke bruge avisen til noget når de ikke har det de reklamerer med.
middel
De har til tider okay varer i lidle og kan da også finde på at handle der, hvis jeg kun skal bruge få ting.
Desværre syntes jeg det meste er dårlige tyske produkter og havde sidste sommer en ret grim oplevelse med en kødpølse som gav mig en ret grim udslet :-(
good quality & selection
shop regularly at Lidle, though I have to say that they have increased their prices quite a lot of late, their fresh meats are of a high standard with a lot of choice and their fresh home baked breads are awesome! love their cheap German white wine Liebraumilch is probably the best I have ever tasted
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.