Lifecoachleidy Bewertungen 6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Waarschuwing over Leidy Zijlstra

Ik raad mensen aan om heel kritisch te kijken voordat ze met Leidy Zijlstra in zee gaan. Naar buiten toe gebruikt ze veel mooie woorden en weet ze zichzelf sterk neer te zetten, maar mijn ervaring is dat daar weinig oprechte, hondvriendelijke begeleiding achter zit.

Ik heb gedrag gezien dat ik absoluut niet oké vind richting honden. Honden werden hardhandig aangepakt, tegen muren geduwd en er werd op een manier met honden omgegaan waar ik erg van schrok. Daarnaast zijn er meerdere meldingen en bewijzen van bijtincidenten waarbij haar hond Espejito betrokken zou zijn geweest, wat voor mij extra zorgen oproept.

Ook heb ik ervaren dat er veel wordt gestuurd op emotie en beïnvloeding, waardoor mensen enorme bedragen betalen in de hoop op hulp en verandering. Achteraf voelt dat vooral manipulatief en teleurstellend.

Voor mij was dit een hele nare ervaring en ik zou anderen adviseren zich goed te verdiepen en niet alleen af te gaan op mooie praatjes of social media.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaal niet wat ze predikt

Deze vrouw beweert te werken zonder dwang en zonder de hond verder aan te raken want het is allemaal niet nodig. Maar na het zien van een aantal video's is het tegendeel waar. Een hond die een muilkorf om moet maar dit niet op een leuke manier krijgt aangeleerd, wordt in een hoek geduwd en krijgt de muilkorf om, de hond vertoont ontzettend veel stress. Een puppy die wordt aangevallen door haar dobberman en dan niet ingrijpen! Er zijn ook bijt incidenten, schreeuwen in de tuin naar de honden. Kortom breng je hond hier niet want je betaald een idioot hoog bedrag en je hond wordt erdoor verpest!

27. April 2026

Geen zuivere koffie

Geen zuivere koffie
Een life coach die bewust trauma triggert en er dan op social media zo'n draai aan geeft dat het haar ten goede komt. Ze vraagt een hoop geld, maar maakt haar beloftes niet waar. Mooie woorden, tegenovergestelde daden. Dreigt al in de introductie van de sessie met hoe goed haar advocaat is en dat ze niemand ooit geld terug geeft, want als haar coaching niet helpt ligt het aan jezelf en heb je het werk niet gedaan. Mensen let op! Leidy Zeilstra heeft een groot ego, gebruikt mooie woorden, hemelt zichzelf graag op, weet hoe ze de media op zich vestigt en hoe ze "fans" maakt, maar is geen zuivere koffie.
Hele nare traumatische ervaring gehad bij deze vrouw.

3. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Breng je hond hier niet!

Algemene waarschuwing over deze hondencoach. Er zijn ernstige zorgen over de veiligheid en het welzijn van de honden. Er hebben zich meerdere bijtincidenten voorgedaan waarbij haar hond andere honden aanvalt, met grote wonden en veel schade tot gevolg. Er wordt niet ingegrepen wanneer haar hond andere honden zogenaamd “corrigeert”, zelfs niet wanneer dit leidt tot verwondingen.

Daarnaast zijn er signalen dat honden tijdens het verblijf afvallen, mogelijk door te weinig voeding en stress. Ook de manier van omgaan met de honden roept zorgen op, met meldingen van schreeuwen en fysieke aanpak.

Dit alles schetst een zorgwekkend beeld. Wees daarom zeer kritisch en zorgvuldig bij het maken van een keuze en zet het welzijn en de veiligheid van je hond altijd voorop!

4. August 2025

Bestel hier niet!

Deze webshop levert een verkeerd product en na retour zending hiervan krijg je geen geld retour. Ook geen reactie op mailberichten.
Bestel niet in deze webshop!

10. Dezember 2025

Oplichter!!

Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met Leidy Zijlstra hondencoach. Ik heb €850 betaald voor een “wandeling/cursus” die totaal niet de waarde of professionele begeleiding bood die werd beloofd. Daarnaast werden afspraken niet nagekomen en was zij telefonisch niet bereikbaar op momenten dat dit nodig was.

Tijdens de “cursus” liep ze ook met haar baby rond, wat voor mij volledig onverwacht was en absoluut niet overeenkwam met de verwachtingen die vooraf geschetst waren.

Voor mij voelde dit alles als misleiding en een enorme verspilling van geld.

Mijn advies: wees heel voorzichtig voordat je hier aan begint

5. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr