Jeg har købt nogle plakater i den forkerte størrelse, men når jeg forsøger at komme i kontakt på enten mail, hjemmeside eller telefon, hører jeg intet fra dem.
Bestilte en plakat med et "fingeraftrykstræ" med tilhørende ramme til en barnedåb. Var rigtig fin og god kvalitet. Uheldigvis skete der det til barnedåben at selve plexiglasset faldt ned og kom rev... Mehr ansehen
Fra start til at jeg stod med de fine varer i hænderne var en positiv oplevelse. - Tak for “samarbejdet”, Nikolai - fordi du gjorde dit yderste for at omsætte mine input/ideer til et smaddergodt re... Mehr ansehen
Super oplevelse! Jeg bestilte nogle plakater fra Lille Plakat, og det hele gik bare glat. Plakaterne er virkelig flotte, og leveringen var hurtigere, end jeg havde regnet med. På et tidspunkt gik de... Mehr ansehen
Lilleplakat.dk er en 100% danskejet webshop. Med dansk kundeservice og dansk produktion. Vi har en stærk ambition om at blive danske børnefamiliers foretrukne plakatshop. Vi printer udelukkende på premium 230/gr mat plakatpapir. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Fiskerivej 12, 8000, Aarhus C, Dänemark
- 53 87 50 50
- hej@lilleplakat.dk
- lilleplakat.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Lille Plakat
Super fine illustrationer til børneværelset.
Super fine illustrationer - perfekt til at skabe stemning på børneværelset. Jeg har bestilt til dåbsgaver og fik hurtig levering

Antwort von Lille Plakat
Fede plakater og fantastisk service
Har købt nogle af de fede eventyr plakater til gaver. Hurtig levering og virkelig god service, da jeg havde skrevet forkert adresse på den ene levering.
Gaverne faldt i god jord - de varmeste anbefalinger herfra

Antwort von Lille Plakat
Har bestilt 2 gange hos Lille Plakat og…
Har bestilt 2 gange hos Lille Plakat og begge gange har været super god service. Hurtigt levering, god kundeservice i forhold til spørgsmål til ordren og plakaterne er af rigtig god kvalitet!
Kan klart anbefale Lille Plakat.

Kan klart anbefales
Jeg skrev og spurgte ang. eventyr billeder fra Made by Søgaard, som lilleplakat er nye ejere af. De svarede hurtigt på Messenger og jeg modtog hurtigt mine billeder. Tak for god og hurtig service!