Enkelt å finne fram til det man leter etter. Det aller beste, er at dere har buegardiner! Jeg er veldig glad i den type kjøkkengardin, og dere har så koselige og fine mønstere på deres gardiner. Ikke... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Rask levering, men... Jeg bestilte en lysegrønn liftgardin med magnoliablomster. Bildet på nettsiden viste en frisk farge. Den faktiske fargen var mer grågrønn eller dus oliven... Jeg beholder mu... Mehr ansehen
Ringte dere fordi jeg trodde jeg hadde gjort feil på en nettbestilling hos dere. Snakket med en hyggelig dame som kunne fortelle at bestilte varer ville bli levert senere den dagen. Og varen som kom s... Mehr ansehen
Bestilte en adventstake, før jul. Det skulle ta 3-4-dager-isj… Så regnet med at den i hvert fall kom frem før nyttårsaften.(da jeg skulle ha selskap). Jeg burde jo blitt informert, i det jeg best... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På lineahjemme.no finner du rimelig hjemmeinnredning og hjemmetekstiler slik som f.eks. gardiner, sengetekstiler og dekor. Hos oss finner du alt til hjemmet ditt.
Kontaktinformationen
Schweden
- lineahjemme.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg bestilte 4 innerputer str 30x30 cm
Jeg bestilte 4 innerputer str 30x30 cm. Disse ble sendt direkte fra dere og til min mor i Nord-Norge. Når hun åpner pakken, er det 2 puter str 30x30, og 2 puter 40x40.. Veldig skuffende🙄
Min mor er gammel, og ønsker ikke å ta seg bryet med å sende i retur..
Alt var bra.
Bestilte en adventstake
Jeg burde jo blitt informert, i det jeg bestilte varen, om at det var «TOMT PÅ LAGER»
Pakken kom først frem dagen etter at jeg reiste til Spania midt i januar. 😳 Så jeg måtte få andre til å hente den.
Kommer ikke til å handle hos Linea igjen.
Anita Grelland
Bestilte før jul flere varer i samme…
Bestilte før jul flere varer i samme stil, bla en roll up gardin. Fikk ingen beskjed om at det var fritt på lager, og at den ikke ville komme inn igjen. Så var selvfølgelig overrasket da denne ikke var med. Hadde ikke bestilt noen av varene om jeg hadde visst dette. Har og sendt 2 mailer via kundeservicen deres, uten å ha fått svar på disse. Lengre leveringstid enn oppgitt. Blir ikke å bestille flere ganger fra Linneahjemme.
Nydelige nisser for neste jul
Nydelige nisser for neste jul
Dette var raskt, rimelig og enkelt! Nydelige nisser ligger nå i skapet og venter på å bli julegaver neste jul. Dette gir mersmak.
Lang leveringstid,og ikke noen beskjed…
Lang leveringstid,og ikke noen beskjed om at det var mangel på vare føg jeg selv måtte etterlyse
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Produkter var som forventet.
Produkter var som forventet.
Men litt lang leveringstid, greit det var Jul men varer jeg bestilte andre plasser kom før.
Fornøyd
Fint å bestille på hjemmesiden.
Sengetøyet med nisser var fint , kjennes ut som god kvalitet
Enkel bestilling sen levering.
Enkel bestilling, men utrolig dårlig at dere solgte meg et produkt dere ikke hadde, ikke kunne levere og som gjorde at sendingen ble veldig forsinket og vi måtte kaste oss rundt og kjøpe noe ca. tilsvarende et annet sted.
Veldig rask service og hyggelige priser…
Veldig rask service og hyggelige priser 😀👍👍😀
Fine produkt og rask levering
👍👍👍 god service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.