Mooi pakket kleurstalen ontvangen ter inspiratie. In één oogopslag zie je welke kleuren mooi met elkaar combineren, welke mogelijkheden er zijn en waarvoor de verf geschikt is. Heel duidelijk en kleu... Mehr ansehen
Superfijne, makkelijke en hele mooie verf om mee te werken. Snelle levering. Twee testers besteld waarvan we er eentje niet bleek te passen in ons en op basis daarvan een andere verf gekozen van dit m... Mehr ansehen
De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn prachtig en de uiteindelijke kleur groen ('garden' satijn) is fantastisch. Moest wel meerdere lagen gebruiken maar eindresultaat is to
Little Greene is an independent, British paint manufacturer, committed to the socially and environmentally responsible production of high quality paints and wallpapers.
Coach House, 420 Ashton Old Road, M112DT, Manchester, Vereinigtes Königreich
- +441612300868
- mail@thelittlegreene.com
- littlegreene.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Prachtig product
Geweldige service
Heel duidelijk en kleurecht. Snelle levering, echt top!
Mooi foldermateriaal
Mooi foldermateriaal. Goed kunnen gebruiken voor het uitkiezen van de kleuren.
Prachtig kleurenpalet
In verband met muur opnieuw sausen hebben wij kleurenstalen aangevraagd. Prachtig palet aan kleuren ontvangen! Mooi weergegeven in een catalogus. Daarnaast nog naslagwerk ter inspiratie bijgesloten.
Zeer uitgebreid palet aan verf stalen
Zeer uitgebreid palet aan verf stalen. Super om de kleuren op deze manier te bekijken en keuzes te maken
Erg mooie en uitgebreide stalenset ontvangen.
Erg mooie en uitgebreide stalenset ontvangen, echt top! Hiermee kan ik mijn klanten goed adviseren.
Top service 👌
Kleurenkaart aangevraagd
Kleurenkaart aangevraagd, want een prachtige kleuren.
Hier kan ik zeker een mooie kleur uitzoeken.
Prachtige verf Snelle levering
De verf heeft hele mooie pigmenten en…
De verf heeft hele mooie pigmenten en is zeer kleurvast.
Prachtige kleuren en echt geweldige…
Prachtige kleuren en echt geweldige verf. Ruikt nauwelijks tot niet en verft zeer goed. Geen gespette, strijkt mooi uit en dekt heel goed. Bestelling netjes en vlot geleverd. Dikke aanrader!
Mooie kleuren
De kleurstalen worden in een mooi overzicht thuisgestuurd.
Deze kleuren passen goed bij ons en bij de inrichting van ons nieuwe huis. Ik ben er heel erg blij mee en we daan de gekozen kleuren ook laten bestellen door onze aannemer.
Ik verwachtte een papieren…
Ik verwachtte een papieren kleurstaaltje en kreeg een bundel met prachtige boekwerkjes!
Snelle levering van de stalen
Snelle levering van de stalen
Veel extra’s erbij gekregen met o.a een boekje met heel veel andere kleuren .
Alles-in-een werkt niet goed genoeg - grondverf nodig
Zondermeer mooie diepe kleur. Maar de professionele schilders - vier schilders van eersteklasse bedrijf - die Intelligent Satinwood twee keer aan hebben gebracht, moeten toch nog voor een totale dekking een derde laag aanbrengen.
Het twee-in-een systeem waarbij grondverf niet nodig zou zijn, werkt niet zo goed als gehoopt en verwacht. Een volgende keer zou ik eerst van bijvoorbeeld Sigma de grondverf aanbrengen en daar overheen Intelligent Satinwood.
Kortom, mooie kleur, maar de belofte dat je geen grondverf meer nodig hebt, is te positief.
Echt een super sample die je ontvangt…
Echt een super sample die je ontvangt om de kleuren en zelfs behangen goed te bekijken en vergelijken.