Tak Stephan
Tak Stephan, fordi du var med til at gøre vores fest helt uforglemmelig👌👏💃🕺
Vi vil til enhver tid booke dig igen - de bedste anbefalinger herfra 👍🤩
Professionelt eventmanagement med særlig fokus på musik til private fester og arrangementer for erhverv.
Live Performance ApS, 7470, Karup J, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Tak Stephan, fordi du var med til at gøre vores fest helt uforglemmelig👌👏💃🕺
Vi vil til enhver tid booke dig igen - de bedste anbefalinger herfra 👍🤩
Godt mix af stilarter og tidsperioder, kan være udfordrende med stort aldersspænd blandt gæsterne.
Spil altid mere at det, som får folk på gulvet :O)
Super god oplevelse. Her er lyd OG lys altså bare i top. Vi havde en fed aften, hvor der blev spillet noget for enhver. Det er ikke sidste gang vi skal ha’ Stephan ud og spille for os
Stephan spillede til vores foreningsdag. Han fandt lynhurtigt "groovet" og spillede alt det, der virkede. Han mixede fede beats og gav lidt ekstra kapow til de gode tracks, han fandt frem. Havde man et ønske, blev det modtaget med smil og godt humør og det blev også fundet frem og spillet uden nogen former for anger. ;) DJ Stephan holdt energien helt i top, selvom det tyndede noget ud i gæsterne og skabte en fest for de sidste på gulvet, helt til sidste sekund. Kommunikation og planlægning op til eventet har været god og fleksibel. Stephan er genbooket til næste år (og jeg er faktisk lidt ærgerlig over at der er så lang tid til.)
Altid den bedste service!!
Dj Stephan og Anders fra Randers har gjort det igen! Det er hverken første eller sidste gang vi booker dem. Der er altid enormt god service og hjælp at hente og så levere de musik til UG. Vi anbefaler også gerne til alle vores gæster her på Hindsgavl Slot.
Vi skulle bruge en DJ til vores store julefrokost i firmaet. Vi fik Stephan anbefalet og det levede helt op til forventningerne.
Hurtig svar/tilbagemeldinger via mail og så formåede han virkelig og få folk på dansegulvet. TAK for en god aften.