Livera Shield is gemakkelijk in te nemen. Ik heb de afgelopen 2 jaar voor veel stress eigenlijk gewoon teveel gedronken en begon me zorgen te maken. Livera Shield een aantal maanden ingenomen in kre... Mehr ansehen
Ik heb een bloedtest laten doen en de resultaten zijn zeer bevredigend... Ik slaap beter en heb geen last meer van de bijwerkingen van alcohol drinken de dag ervoor. Veel meer dan “placebo effect “…
Vom Unternehmen geschrieben
Livera biedt wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor ondersteuning en bescherming van de lever.
Niederlande
- info@livera.cc
- livera.cc
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekend opgelost door goede klantenservice
In eerste instantie was ik erg teleurgesteld. Mijn bestelling leek spoorloos verdwenen en na een periode zonder reactie had ik weinig vertrouwen dat het nog goed zou komen. Daarom heb ik destijds een negatieve review geplaatst.
Na verder contact heeft Marieke de situatie zorgvuldig uitgezocht. De oorzaak bleek te liggen in een afwijkende tenaamstelling en het ontbreken van mijn e-mailadres bij de bestelling, waardoor deze niet direct gevonden kon worden. Hiervoor zijn oprechte excuses aangeboden.
Mijn bestelling is inmiddels in goede orde ontvangen. Daarnaast kreeg ik als blijk van waardering ook nog een extra product toegestuurd. Dat waardeer ik enorm.
Fouten kunnen gebeuren. Voor mij maakt vooral de manier waarop een bedrijf zo'n situatie oplost het verschil. In dit geval is dat netjes, vriendelijk en professioneel gedaan. Daarom pas ik mijn beoordeling met plezier aan naar 5 sterren. Bedankt Marieke voor de goede service en de correcte afhandeling.
Livera communiceert helder en duidelijk
Livera communiceert helder en duidelijk. Geeft interessante informatie. Als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het netjes op. Ik gebruik de Livera shield nu een aantal weken en merk wel verschil met de periode ervoor. Je moet het product wel consequent/regelmatig gebruiken. Anders is het effec5 minder.
Goede uitleg van producten
Goede uitleg van producten, snelle levering. Doen wat ze zeggen. Na levering regelmatig ondersteunende berichten via e-mail. Prima focus op klanten!
Ben zeer tevreden over het product
Ben zeer tevreden over het product. Voel mij goed daardoor.
Snelle levering en steeds goede feedback
Fijne pillen en werkt goed voor je…
Fijne pillen en werkt goed voor je lever. Ik zou het gewoon proberen. Dus een aanrader
Het product is goed voelde mij na een…
Het product is goed voelde mij na een aantal weken stukken beter en fitter doet wat het zegt dat het doet ook na alcohol gebruik heeft ook invloed op het afvallen ben al heel wat buikvet kwijt wat de bedoeling was in mijn ogen wil ik niet meer zonder ik gebruik ook medicatie en heb laten uitzoeken of het geen probleem was dit ernaast te gebruiken dit was positief .
Ik voel me beter.
Fijn product
Fijn product , op tijd binnen en makkelijk in te nemen !!
Binnen 2 maand leverwaarden
Binnen 2 maand leverwaarden
Alat van 4.2 naar 2.1
Asat van 4.1 naar 2/0
Gamma GT van 450 naar 200
Erg tevreden
Zeer te spreken over het product en…
Zeer te spreken over het product en zeker ook over de snelle levering !
Wij zijn Livera shield gaan gebruiken…
Wij zijn Livera shield gaan gebruiken in combinatie met een koolhydratenarm dieet.(verhoogde lever waardes)
Hierdoor inmiddels 16kg afgevallen en een prima stoelgang ,ook de lever waardes zijn weer prima in orde.
Bestelling ook altijd op tijd geleverd zonder rondslomp.
Je merkt echt wel het verschil ten…
Je merkt echt wel het verschil ten opzichte van andere producten. Dus positief !!!
Livers shield bevalt mij prima.
Livers shield bevalt mij prima.
Na een weekend stappen ,geen kater meer en lichamelijk fitter gevoel.
Zeker een aanrader als je wat ouder wordt en toch fit wilt wakker worden na alcohol consumptie.
Ik gebruik Livera shield nu een aantal…
Ik gebruik Livera shield nu een aantal maanden. Ik voel me duidelijk beter na een avondje alcohol, maar vooral de werking van Livera shield spreekt me aan.
Ook de positieve reviews van dit product hebben mij overtuigd.
Ik gebruik het nu elke dag.
Zeer tevreden
Zeer tevreden met de Livera supplementen. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam het goed opneemt, en dat het werkt. De Livera Shield is voor mij perfect.
Ik heb een bloedtest laten doen en de…
Veel meer dan “placebo effect “…
Fijn product
Fijn product, sta s’morgens helder op na het drinken van wijn, slaap beter. Heb echt t gevoel dat het mijn lever reinigt.
Goede leverfuncties
Livera Shield een aantal maanden ingenomen in kreeg bij toeval een bloed onderzoek. Mijn leverfuncties waren uitstekend.
Ik heb ook nauwelijks klachten de dag nadat ik iets teveel gedronken heb.
Een natuurlijke product die echt werkt!
Ik neem sinds een paar maanden dagelijks Livera Shield en ik heb het gevoel dat ik meer energie heb een ondanks dat ik af en toe een borrel neem, voelt mijn lichaam de volgende dag fit.
Mijn bestellingen komen ook heel snel aan en er zijn regelmatig aanbiedingen. Ik zeg: dit moet je proberen als je van een drankje houd!
Prima product
Top product. Ik voel me fitter de dag na een avond met wat meer alcoholische drankjes. Ik neem elke ochtend een capsule na t ontbijt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.