Fantastisk oplevelse og fleksibilitet hos ‘Livet som senior’! Vi er alle utrolig glade for, vi valgte at købe fars stol hos jer. I fik leveringen passet ind, så stolen kom samme dag, som han flytted... Mehr ansehen
Bestilte 2 otiumstole online. Blev ringet op fordi de ville sikre sig at valg af størrelse var korrekt. Blev vejledt og ændrede størrelse på en stol, som viste sig at være en god vejledning og rette v... Mehr ansehen
Vi havde - åbenbart som de eneste i DK 😎 - problemer med at gennemføre køb via hjemmesiden. En enkelt mail - og vupti, så havde Jeppe fundet en løsning, begge parter var tilfredse med. Pro... Mehr ansehen
Jeg havde brug for en ekstra kørestol der var smaller i bredden end min Mobilex "Dolphin" 72 cm. Denne fandt jeg hos jer, nemlig 63 cm i bredden med en siddepude på 45 cm, perfekt. Nu kan jeg fremov... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Knud Den Stores Vej 49A, gavlen, 4000, Roskilde, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fik lige præcist det som var ønsket og forventet👍med hurtig levering "over stok og sten" 😂
Nemt at handle og hurtig levering. Produktet lever op til mine forventninger. Tak
Nem hjemme side.
Hurtig ekspedition og leveret korrekt.
Tak for det.
Ha en dejlig dag.
Ģoď betjening og vejledning
Vh
Thorkild
Hurtig levering. Købte en badestol til min Far. Den er stabil og tryg at bruge for ham.
Købte en 45x45x8 skråkile til min kontorstol.
Den kom indenfor et par dage - så hurtig levering.
Og skråkilen lever op til mine forventninger.
God og hurtig levering, god og robust stok
Jeg købte Falke compresions strømper, det er en god kvalitet og de virker fint imod hævede ben, bare en skam at de ikke fås i større numre, jeg kan ikke bruge dem, det er min egen skyld jeg satsede og valgte forkert. Abena buksebleer er nok ok har ikke passet dem endnu.
Svarer ikke på et yderst relevant spørgsmål om hvilken polstring, deres Sara hvilestol er lavet af.

Antwort von LivetSomSenior
Super let hjemmeside at bestille ud fra - også for en gammel mand som mig! :-) Bekræftelse, forsendelse mm virker som det skal. Kommer tilbage ved behov.
Fik leveret mine varer dagen efter, så hurtig levering.
Tilfreds med det jeg købte, så kan varmt anbefale at handle hos LivetSomSenior
Produkt lever op til forventningerne