Banner for LOBERON

2. Möbelgeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft
  4. Wohnmöbelgeschäft

Über LOBERON

LOBERON – Styl życia wyrażony w wyjątkowych wnętrzach i przestrzeniach na zewnątrz

LOBERON to marka, która celebruje piękno codzienności poprzez stylowe, przemyślane i pełne charakteru aranżacje. Od 2012 roku oferuje unikalne kolekcje mebli, dekoracji i tekstyliów do wnętrz oraz przestrzeni zewnętrznych, łącząc estetykę z funkcjonalnością, jakość z emocją, klasykę z nowoczesną wrażliwością. To marka dla osób, które pragną żyć pięknie – w domu i poza jego murami – otaczając się przedmiotami, które mają duszę i tworzą wyjątkową atmosferę.

Kolekcje LOBERON obejmują szeroki wachlarz produktów do salonu, jadalni, sypialni, łazienki, a także na balkon, taras i do ogrodu. W ofercie znajdują się między innymi stoły z litego drewna, sofy w stylu vintage, miękkie dywany i zasłony, ale również ogrodowe zestawy wypoczynkowe, huśtawki, lampy zewnętrzne, donice, tekstylia na leżaki i nastrojowe dekoracje sezonowe. Wszystko zaprojektowane w spójnym, rozpoznawalnym stylu LOBERON – ciepłym, eleganckim, ponadczasowym.

Styl LOBERON czerpie inspiracje z klimatu południowej Francji, rustykalnych rezydencji, wzornictwa przemysłowego i prostoty natury. Meble i dodatki powstają z naturalnych materiałów: drewna, lnu, rattanu, żelaza czy szkła, często ręcznie wykańczane, celowo niedoskonałe – dzięki czemu każde wnętrze i każdy ogród nabierają autentycznego charakteru. To nie są produkty do szybkiej konsumpcji, ale przemyślane elementy wyposażenia, które z wiekiem zyskują na wartości.

LOBERON stawia na trwałość, harmonię i emocje. Dom – w rozumieniu marki – to nie tylko ściany i dach, ale także przestrzeń wokół: taras, patio, loggia, ogród. Wszystkie te miejsca zasługują na taką samą troskę, styl i indywidualne podejście. Dzięki temu można stworzyć spójną całość – prywatną oazę, w której estetyka idzie w parze z komfortem, a styl z funkcjonalnością.

Marka LOBERON przemawia do osób, które pragną żyć świadomie i pięknie, cenią rękodzieło, faktury naturalnych materiałów, ponadczasowe formy i przedmioty z duszą. Niezależnie od tego, czy urządzasz salon z kominkiem, romantyczną werandę, czy zaciszne miejsce na poranną kawę w ogrodzie – LOBERON dostarcza inspiracji i narzędzi, by każda przestrzeń nabrała wyjątkowego charakteru i stała się przedłużeniem Twojej osobowości.

60 zł w prezencie!

Zapisz się na newsletter i odkrywaj inspiracje z kolekcji!

4,4

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Außen Lampe Loberon

Ich habe die Ware von 3 Tage bestellt und nach 3 Tage bekomme ich zu Hause. Schnelle Lieferung und unkomplizierte Transaktion.Die außen Lampe ist Qualität gemacht.
Immer wieder danke Loberon !!!

27. März 2024
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (2 814 Bewertungen)