Wij zijn zeer tevreden! We hebben binnen enkele dagen onze bestelling ontvangen, in België. De microscoop die we besteld hebben is geweldig! Hij is bedoeld voor de studie van onze oudste zoon, m... Mehr ansehen
Ik heb een juweliersloep besteld voor mijn werk als botanisch onderzoeker. Hierbij is het soms essentieel om de meest minuscule kenmerken te kunnen bekijken om de plantensoort vast te kunnen stellen.... Mehr ansehen
Carson MM-200 Zakmicroscoop met LED gekocht bij Loepenshop.com. De loep werd een aantal dagen later verstuurd maar kwam uiteindelijk toch aan. Net contact en ik zal zeker weer bestellen. Niet... Mehr ansehen
Met de handloep met 6 LED verlichting kan ik een object veel beter bekijken dan een handloep zonder verlichting. De handvat is fijn en makkelijk vast te houden. Volgens de omschrijving zou de handlo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Product is conform verwachting niks aan…
Product is conform verwachting niks aan te merken
De elektronische loep is een uitkomst…
De elektronische loep is een uitkomst voor macula degeneratie. Mijn moeder is er erg blij mee.
Prima winkel voor filatelie loepen
Prima winkel voor filatelie loepen. Lekker licht en handzaam en met verlichting. Dik in orde
Heb op 27 december een bestelling…
Heb op 27 december een bestelling geplaatst en tot op heden nog geen levering.
Op maandag 6 januari geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, geen gehoor. Dan maar mail gestuurd en tot op heden geen reactie. Vandaag 8 januari alweer geprobeerd telefonisch contact te krijgen en alweer niet bereikbaar.
Wij hebben hier vergrootglas besteld…
Wij hebben hier een set vergrootglazen besteld voor ons museum. Dank voor advies en goede levering.
Helemaal goed
Helemaal goed! Mooie loepen set en snel in huis. Dank!
Mooi snel in huis (1 dag)
Mooi snel in huis (1 dag) . Prima ervaring
Geweldig assortiment
Geweldig assortiment, perfect voor mijn hobby diamondpainting.
Overzichtelijke website met veel…
Overzichtelijke website met veel informatie. Product ontvangen na 2 dagen.
Blij met mijn loeplamp
Blij met mijn loeplamp, snel verzonden. Goed!
Loep gekocht na 2 mnd pas ontvangen
Loep gekocht en betaald, nog niet ontvangen. PAKJE is hier niet aangekomen, ook geen track & trace code. Volgens het bedrijf wel! "k Heb éénmaal contact gehad per mail. Loep was bij hen teruggekomen, zei men. Men zal 'm weer sturen. Na 6 weken nog niets ontvangen!!! Het ergste is dat CONTACT ONMOGELIJK is, de telefoon wordt nooit opgenomen en op mijn meerdere e-mails wordt nooit gereageerd!!! Wekt totaal geen vertrouwen op.
Trap er niet in
Trap er niet in mensen. Dit is een onbetrouwbaar bedrijf dat zijn beloftes niet nakomt. Ontzettend spijt dat ik de reviews niet voor het bestellen heb gelezen. Bestelde en helaas betaalde loep na een week nog altijd niet ontvangen.
Goed advies en goede hoofdbandloep
Waarschuwing!!!
Waarschuwing: mijn vrouw had een loep besteld en gekregen. Teruggestuurd binnen de termijn zoals in hun voorwaarden staat. GEEN geld teruggekregen. Ook niet na herhaalde verzoeken. Onbetrouwbaar!
Super blij met mijn loep lamp voor in…
Super blij met mijn loep lamp voor in de salon! 5 sterren
Ik heb hier wat artikelen gekocht voor…
Ik heb hier wat artikelen gekocht voor mijn moeder en die bevallen goed. Bij een product ontbrak de handleiding maar dat werd vlot opgelost.
Nooit bij bestellen
Niet kopen. Loepenshop levert wel maar wanneer het hun uitkomt en niet zoals beloofd binnen een paar dagen. Contact is onmogelijk, telefoon wordt niet opgenomen en op e-mail wordt niet gereageerd. Covid-19 reden op de website voor late levering is slechts een smoes om achter te verschuilen. Alleen als je een negatieve review op een website zet zie je soms een reactie. Retour binnen de vereiste periode kan je wel vergeten want ze reageren gewoon niet. Vermijden dit soort criminelen.
Hoofdloep besteld bij Loepenshop.com
Op 25 mei een hoofdloep besteld, gelet op de duur van de leveringsvoorwaarde twee dagen en door de corona kon dat enkele dagen later zijn, wat begrijpelijk is.
Op vrijdag 28 mei via een contactformulier op de site van loepenshop.com een reactie hierover geschreven. S'avonds een antwoord ontvangen zou de volgende dag verstuurd worden was door de drukte achterop geraakt? Inmiddels het bedrijf in gebreke gesteld omdat het zijn leveringsvoorwaarde niet nakomt. Tot op heden nog geen hoofdloep ontvangen.
Op 10 juni eindelijk mijn hoofdloep ontvangen, geduld is een schone zaak, op één en dezelfde dag bij drie bedrijven( winkels) in het noorden van het land besteld alleen die van de loepenshop doet er bijna tweeënhalve week erover om bezorgd te worden?
Redelijke webshop maar kan nog een stuk beter!
Meer dan 1,5 week moeten wachten op de levering, dat is niet "Snel thuisbezorgd" zoals de site vermelt Amateuristisch, we zijn verwend geworden met shops zoals Coolblue.
Verder is de loep "made in China". Dan kan je net zo goed bij Aliexpress bestellen. Moet je wel iets langer wachten, lang wachten moesten we toch al, maar ben je een stuk goedkoper uit.
Product zelf is van vrij goede kwaliteit dat dan wel weer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.