Loonsteinadvocaten Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Loonstein Advocaten…

Mijn ervaring met Loonstein Advocaten is zeer teleurstellend geweest.

Tijdens mijn echtscheidingsprocedure had ik verwacht dat mijn belangen zorgvuldig zouden worden behartigd en dat ik duidelijke uitleg zou krijgen over de juridische en financiële gevolgen van belangrijke beslissingen. In mijn geval heb ik dat niet zo ervaren.

Ik heb herhaaldelijk vragen gesteld over alimentatie, LBIO, de hypotheeklasten van de echtelijke woning en de financiële gevolgen van gemaakte afspraken. Naar mijn gevoel kreeg ik onvoldoende uitleg en begeleiding, waardoor ik achteraf met aanzienlijke financiële problemen ben geconfronteerd.

Ook de communicatie vond ik moeizaam. Op verschillende momenten had ik het gevoel dat mijn zorgen en vragen niet serieus werden genomen. Daarnaast bleef voor mij onduidelijk hoe de juridische kosten zich verhielden tot de werkzaamheden die daadwerkelijk voor mijn dossier werden verricht.

Wat mij het meest teleurstelt, is dat ik uiteindelijk achterbleef met het gevoel dat belangrijke onderwerpen, waaronder de verdeling van hypotheeklasten en de financiële afwikkeling van de scheiding, onvoldoende aandacht hebben gekregen.

Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik deze dienstverlening daarom niet aanbevelen.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal goed geholpen met een schuld…

Helemaal goed geholpen met een schuld van een illigale online casino voor 2021. Na 2 jaar strijden eindelijk geschikt, gelukkig geld terug ontvangen. Goed en zeer professioneel geholpen zeer goede communicatie door dhr Benzi Loonstein. Mijn enige nadeel is dat de kosten wel behoorlijk hoog zijn. Maar uiteindelijk heb ik er toch iets aan overgehouden. Beter iets dan helemaal niets.. dank je wel voor jullie tijd en geduld

29. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm tevreden met de hulp van Loonstein!

Enorm tevreden met de hulp van Loonstein Advocaten.

Met meerdere vraagstukken ondersteuning gehad van meerdere advocaten van het kantoor. Duidelijke communicatie, persoonlijkheid en de inzichten die nodig waren. Nogmaals dank en tot in de toekomst!

13. März 2025

Geweldig!

Vanaf de intake tot aan de afronding van mijn zaak ontzettend professioneel en vriendelijk te hulp gestaan!

23. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer professionele en doeltreffende juridische bijstand door Loonstein Advocaten

Mijn ervaring met Loonstein Advocaten, en in het bijzonder met mr. Benzi Loonstein, is uitermate positief. Vanaf het eerste moment werd mijn zaak serieus opgepakt en met grote deskundigheid benaderd.
Mr. Loonstein heeft zich diepgaand in mijn dossier verdiept en wist in een vervelend en complex conflict niet alleen helder juridisch advies te geven, maar ook op effectieve en oplossingsgerichte wijze op te treden. Zijn aanpak was doortastend, strategisch en altijd gericht op het bereiken van een duurzame oplossing.
De communicatie was gedurende het hele proces transparant, respectvol en professioneel. Ik voelde me gehoord en gesteund, wat in een gespannen situatie van grote waarde was.
Dankzij de inzet van mr. Benzi Loonstein en zijn team heb ik het conflict op een positieve manier kunnen afronden. Ik beveel Loonstein Advocaten van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige juridische bijstand met oog voor zowel het recht als de mens achter de zaak.

18. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 sterren, ik heb meerdere keren contact gezocht via de mail om hulp te vragen. In het klanten portaal heb ik ook dossiers geopend werden allemaal afgekeurd geen idee waarom aangezien het transactie overzichten waren, ook weer via de mail contact opgenomen maar nog steeds geen gehoor vorig jaar begonnen met contact te zoeken met hun. Ik vind dit zeer jammer dat er totaal niet gereageerd word ook al zou het druk zijn kan je mensen gewoon netjes te woord staan, maar dat is mijn mening.

20. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en onprofessioneel gedrag

Ik heb enige tijd geleden contact opgenomen met Loonstein Advocaten voor juridisch advies met betrekking tot het terugvorderen van geld (situatie uit 2021). Mijn ervaring met hun telefonische service was echter ronduit teleurstellend. Voordat ik mijn verhaal überhaupt kon uitleggen, werd ik op een onvriendelijke en haast arrogante manier afgekapt met de mededeling: "We hebben het druk." Dit getuigt niet alleen van een gebrek aan professionaliteit, maar ook van een gebrek aan respect voor potentiële cliënten.

Als dit representatief is voor hoe zij met mensen omgaan, zou ik Loonstein Advocaten absoluut niet aanbevelen.

22. Oktober 2024

Loonstein Advocaten B.V.

Ik heb Loonstein Advocaten B.V. gevonden via Facebook. Vanaf het begin werd ik uitstekend geholpen door het team. Aanvankelijk had ik contact met de heer A.A. (Victor) Loonstein, die mijn zaak beoordeelde en doorverwees naar een ervaren advocaat, de heer mr. H.J. (Johan) Oosterhagen. Hij heeft mij sinds 2021 tot heden bijgestaan in mijn zaak.

Daarnaast werd ik doorverwezen naar de heer mr. J.X. (Joia) ten Velden, een specialist op een bepaald gebied, voor extra juridische hulp. Ik heb dus met drie verschillende advocaten goede juridische ondersteuning gekregen. Ze boden vaak telefonisch overleg en advies aan, wat erg behulpzaam was.

Mijn zaak is succesvol afgerond, en ik wil benadrukken dat ik altijd aandachtig en begripvol ben geholpen door zeer ervaren mensen die met me meedachten. Mijn contacten verliepen overzichtelijk via WhatsApp en e-mail, waarbij ze tijdens het proces het beste bereikbaar waren via e-mail.

Ik ben zeer tevreden met de juridische hulp die ik heb ontvangen en maak graag mijn complimenten over aan Loonstein Advocaten B.V. Een geweldige ervaring!

6. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr