Mijn ervaring met Loonstein Advocaten…
Mijn ervaring met Loonstein Advocaten is zeer teleurstellend geweest.
Tijdens mijn echtscheidingsprocedure had ik verwacht dat mijn belangen zorgvuldig zouden worden behartigd en dat ik duidelijke uitleg zou krijgen over de juridische en financiële gevolgen van belangrijke beslissingen. In mijn geval heb ik dat niet zo ervaren.
Ik heb herhaaldelijk vragen gesteld over alimentatie, LBIO, de hypotheeklasten van de echtelijke woning en de financiële gevolgen van gemaakte afspraken. Naar mijn gevoel kreeg ik onvoldoende uitleg en begeleiding, waardoor ik achteraf met aanzienlijke financiële problemen ben geconfronteerd.
Ook de communicatie vond ik moeizaam. Op verschillende momenten had ik het gevoel dat mijn zorgen en vragen niet serieus werden genomen. Daarnaast bleef voor mij onduidelijk hoe de juridische kosten zich verhielden tot de werkzaamheden die daadwerkelijk voor mijn dossier werden verricht.
Wat mij het meest teleurstelt, is dat ik uiteindelijk achterbleef met het gevoel dat belangrijke onderwerpen, waaronder de verdeling van hypotheeklasten en de financiële afwikkeling van de scheiding, onvoldoende aandacht hebben gekregen.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik deze dienstverlening daarom niet aanbevelen.