Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte søndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze
JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imødekommende sødt personale som lavede et hel danse hold s trøjer med logo og god pris og så venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, næste dag får jeg varen. Total luxsus service. Fik en trøje i forkert farve, næste dag lå den rigtige farve allerede klar til mig.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af størrelse og super fint tøj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
En butik som sælger det lækreste og hyggeligste joggingtøj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.
Baldersbækvej 24, 2635, Ishøj, Dänemark
- +45 32 14 32 18
- hej@looze.dk
- looze.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg er glad for jeg fandt jer
Jeg er glad for jeg fandt jer
Jeg er så tilfreds og vender tilbage
En rigtig godt kvalitet til en god pris på 🌞med venlig hilsen Susanne
Super hurtig levering og vildt god…
Super hurtig levering og vildt god kundeservice!!
God kundeservice!
Hurtig levering og god kundeservice! En syning var gået op i mine sweatpants, og de sendte et nyt par med det samme.
meget tilfreds
Jeg har været utroligt imponeret over den service, jeg har modtaget fra Looze. Fra start til slut har de været professionelle, hjælpsomme og hurtige til at svare på mine henvendelser.
Priserne er yderst konkurrencedygtige, og jeg har følt, at jeg virkelig har fået valuta for mine penge.
Kort sagt, jeg kan varmt anbefale Looze til alle, der leder efter kvalitetsservice til gode priser.
Tak for en fremragende oplevelse!
Very good 👍🏻
Very good 👍🏻
Most satisfying an very good webshop
Nice and soft quality clothes/ merchandise etc
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse
Meget flinke og let at sende retur
Overraskende god kundeservice
Jeg bestilte 3 par sweatpants til min datter.
Efter jeg havde sendt ordren, så ombestemte datteren sig om farven på det ene par.
Jeg skrev og spurgte om, det kunne ændres, men var også indstillet på, det ikke var en mulighed.
Beskeden jeg fik retur var overraskende.
For den var pakket og klar, men fra Looze var det alligevel lykkedes at finde pakken og skifte det ene par ud til farven, som min datter ønskede.
2 dage senere kunne min datter have dem på. Super hurtig og effektivt.
Og så lige med at gå den ekstra mil for god kundeservice. Det bliver ikke sidste gang, vi handler der!
Har modtaget en anden kundes ordre
Har modtaget en anden kundes ordre, ringede og der blev undskyldt mange gange, de ville sende min ordre igen plus at jeg måtte beholde en modtaget ordre,
Og hvis det jeg havde modtaget ikke passede ville de sende det også i en anden størrelse😊super kundeservice
Service udover det man forventer
Vi havde bestilt et par bukser, og de ankom desværre i en anden farve, end det vi havde bestilt. Åh nej, tænker man så… så skal de byttes, og sendes retur og så videre, troede jeg. Men der kunne jeg godt tro om. Jeg sendte en mail i går aftes og påpegede fejlen, og her til morgen fik en jeg en mail fra Rikke om, at de straks ville sende et par bukser i den rigtige farve, og at vi bare kunne beholde dem der var sendt oprindeligt. Det kalder jeg service, og det er i hvert fald ikke sidste gang vi shopper hos Looze :-)
super hurtig levering og service.
super hurtig levering og service.
Da vi havde bestilt forkert str. sendte de gratis den rigtige - kan kun give mine varmeste anbefalinger
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service
Lynhurtig levering og så kopierer jeg…
Lynhurtig levering og så kopierer jeg lige en anden brugers oplevelse, for min er præcis den samme:
- Desværre var de kommet til at sende trøjen i en forkert farve. Kontaktede dem via mail hvor jeg hurtigt fik svar tilbage, at det beklagede de og at de ville sende en ny trøje i den rigtige farve. Den anden trøje kunne jeg bare beholde. Super service!
De varmeste anbefalinger herfra.
Gode priser og mega hurtig levering
Gode priser og mega hurtig levering
Super!
Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af størrelse og super fint tøj :)
Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne uden elastik - mega god pasform, og strammer ikke om lårene :)
Super god kundebetjening og hurtig levering
Super god kundebetjening og ændring af størrelse. Hurtig levering og god kvalitet til billige penge 👍😀
Meget hurtig levering og fantastisk…
Meget hurtig levering og fantastisk kundeservice.
Modtog ret hurtigt min bestilling på 2 par bukser og en trøje.
Desværre var de kommet til at sende trøjen i en forkert farve.
Super service!
Mega god kundeservice!
Mega god kundeservice!! Havde ved en fejl bestilt 2 af samme størrelse joggingbuks til min kæreste og jeg. Men efter at have skrevet en mail og lavet en forespørgsel efter at kunne få det rettet, blev det taget i mod. Super dejligt, så jeg slap for at returnere - TAK FOR DET🙌🏽🤩
Fejlbestilling rettet med det samme
Havde bestilt et par sweatbukser uden elastik ved en fejl. Det skulle have været med elastik. Skrev til jer og det blev rettet med det samme. Tusind tak 😊
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Jeg har modtaget et par bukser hvor sygningen var gået lidt op ved lommen, og de sender dermed et nyt par lige med det samme. Hurtig svartid og god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.