Nie kupujcie z tego sklepu. Zamówiłam sukienkę, która okazała się za duża. Skontaktowałam się z firmą, żeby otrzymać formularz zwrotu. Zamiast tego firma zaproponowała, że wyśle sukienkę w mniejszym... Mehr ansehen
LOREA
Das sagen Bewerter
Sukienka jest świetnie uszyta, ale fason nie do końca pasuje do mojej sylwetki. Mimo to postanowiłam ją zatrzymać – wygląda elegancko i może jeszcze dam jej szansę.
Unternehmen hat geantwortet
Materiał bardzo przyjemny w dotyku, nic się nie ciągnie ani nie prześwituje. Sukienka dobrze leży, a długość idealna. Dostawa trwała 6 dni.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
LOREA to Marka stworzona na dla kobiet, które kochają styl, jakość i świadome wybory. Wierzymy, że moda powinna wyróżniać, inspirować i budować pewność siebie.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oszuści!
Oszuści!
Zamówiłam sukienkę miesiąc temu i jeszcze nie przyszła. A strona internetowa jest już niedostępna..
OSZUŚCI!
Nie kupujcie z tego sklepu.
Zamówiłam sukienkę, która okazała się za duża. Skontaktowałam się z firmą, żeby otrzymać formularz zwrotu. Zamiast tego firma zaproponowała, że wyśle sukienkę w mniejszym rozmiarze. Muszę tylko dopłacić za przesyłkę. Od tego czasu nie tylko, że nie otrzymałam zamówienia, ale przestali odpisywać mi na e-maile.
Oszustwo !!!
Komplet przyszedł okropnej jakości, chciałam zwrócić ale zaproponowano mi milion innych rozwiązań, dopiero jak odesłałam paczkę to wysłano mi adres do zwrotu uwaga w CHINACH ! Więc kosz takiego zwrotu wiadomo jest bardzo drogi. Paczka zaginęła mimo że odesłana była na adres z którego przyszła. Zero kontaktu od tego czasu.
Pozytywne zaskoczenie jakością
Pozytywne zaskoczenie jakością – produkt przerósł oczekiwania!
Dostawa mogła być szybsza
Dostawa mogła być szybsza, ale jakość naprawdę solidna.
Lepsze niż w sieciówkach
Wszystko bardzo dopracowane
Wszystko bardzo dopracowane, też guziki, lamówki, sposób szycia, ni΅ny ogólny wygląd. Widać, nie tania produkcja że to.
I'm 178 cm
I'm 178 cm, Ma'am, and I'm also a little krótkie. Top i spódnica super leżą, długość jak trzeba. Tu się miło zaskoczyłam.
Mimo że nie pasował do mojego typu…
Mimo że nie pasował do mojego typu sylwetki, jakość była doskonała.
Top się świeci, ale nie tandetnie
Bałam się że będzie zbyt błyszczący i kiczowaty, ale wygląda bardzo subtelnie. Światło się pięknie odbija, a całość wygląda z klasą.
Zamówiłam komplet który finalnie nie…
Zamówiłam komplet który finalnie nie był w moim guście — za odważny. Ale muszę przyznać, że marka ma charakter. Śledzę dalej, coś jeszcze zamówię.
Miałam plan ubrać go raz
Miałam plan ubrać go raz, ale serio noszę non stop. Do jeansów, spódnicy, pod marynarkę — ratuje każdy outfit.
Top wygląda obłędnie na fotkach
Top wygląda obłędnie na fotkach — zamawiałam na sesję i zrobił robotę. W codziennym noszeniu trochę mniej mój styl, ale i tak zostaje.
Zamówione przez przypadek, zostało z wyboru
Kliknęłam “kup” trochę bez przekonania… ale jak przyszło, to się zakochałam. Sukienka prosta, ale z klasą. Pasuje i do adidasów, i do obcasów.
Kombinezon niestety nie był dla mnie
Kombinezon niestety nie był dla mnie — mam szersze biodra i nie czułam się w 100%. Ale muszę przyznać, materiał i wykończenie naprawdę robią wrażenie.
Nie spodziewałam się aż tak dobrego…
Nie spodziewałam się aż tak dobrego efektu komplet wygląda super, a w rzeczywistości kolor i blask są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu
Długo czekałam
Długo czekałam, więc już myślałam, że coś poszło nie tak. Ale jak tylko top dotarł, od razu mi się spodobał. Jest dobrze wykonany i ma elegancki połysk
Biorę kolejny kolor
Zamówiłam najpierw jeden top, żeby sprawdzić jakość — i teraz biorę drugi. Miękki materiał, super krój, pasuje do wszystkiego.
Kontakt na plus, produkt też
Zadawałam pytania przed zakupem i dostałam szybką odpowiedź, co mi się bardzo podobało. Sam top leży świetnie, przesyłka bez uszkodzeń.
Bardzo kobiecy fason
Sukienka świetnie podkreśla talię, a materiał delikatnie opływa ciało. Czuć, że to nie jest tania masówka. Przyszło w 7 dni, wszystko ok.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.