2 donald ducks besteld niks ontvangen. Na chat mail eordt je van kastje naar de muur gestuurd. Al 6 medewerkers gesproken iedere keer doorgestuurd en nog niemand die wat kan vinden al 5x betaal en be... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Libelle bookazine besteld tot op heden niet ontvangen
9 jan Libelle bookazine besteld. Bezorging zou 2-3 werkdagen duren. 17 jan nog niet ontvangen. Kreeg mail dat ze zagen dat het 22-1 op de post zou zijn gedaan? Ik moest me melden als ik op 23-1 in de namiddag nog niets had ontvangen. Op 29 januari alsnog het bookazine ontvangen!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Bestel hier niet
1 ster is eigenlijk nog teveel
1 ster is eigenlijk nog teveel. Nooit mijn betaalde blad van 13 november ontvangen, nooit reactie gehad. Alleen een enquête hoe mijn contact met DPG media was bevallen!!! 3x raden hoe ik het heb ingevuld! Nooit bestellen. Had ik de reviews hier maar eerder gelezen...
In december mijn geld toch ontvangen, met excuses dat het blad nooit leverbaar is geweest
Losse Bladen is DPG en levert gewoon niet
De soap gaat door. Lossebladen blijkt DPG media te zijn, die o.a. de Donald Duck uitgeeft. Zij geven nu aan dat de bestelde 4 donald ducks niet geleverd worden en geven ook niet het betaalde geld terug. Schandalig!@
Tijdschrift ontvangen
Ik heb geen bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen en de levering was wat laat. Vervolgens las ik hier de reviews en werd mijn mail aan de klantenservice niet beantwoord (dacht ik, die bleek in de map met spam terecht te zijn gekomen), dus ik vreesde het ergste. Maar eerlijk is eerlijk, ik zie nu toch in mijn Post NL app dat het magazine naar me onderweg is. Levertijd ca. 10 werkdagen.
Heel matig bedrijf
Heel matig bedrijf, een hele onbeleefde man die je telefonisch lastig gaat vallen met een abonnement en daarnaast kan je bestelling 2 weken na dato nog gecanceld worden uit het niets.
Geen blad ontvangen
Geen blad ontvangen ! Meerdere keren kontakt gezocht word van het kastje naar de muur gestuurd geld ben je kwijt ..... dit is nu al de 2 e keer en meteen de laatste WAARDELOOS BEDRIJF EN KLANTEN SERVICE NOOIT MEER IETS BESTELLEN !!!!!
Meer dan 2 weken geleden
Meer dan 2 weken geleden, op 3 oktober, een bestelling gedaan, niets ontvangen, en ook op vragen wordt niet gereageerd. Hier niets bestellen! Is onderdeel van DGPmedia, ongelofelijk dat een dergelijk bedrijf zo’n slecht product neerzet.
Niks ontvangen!
Ik bestelde een woonmagzine via lossebladen.nl ivm een drukke werkweek. Leek me makkelijk en snel... Ik zit er echter nu al 2 weken op te wachten! Daarnaast meerdere keren bericht gestuurd naar de klantenservice, waarop ik geen reactie ontvang. Waardeloos!
Week geleden weekblad besteld
Week geleden weekblad besteld, nu week later nog geen blad in huis. Per ongeluk dubbel besteld en daarop berichten gezonden. Geen antwoord.
Eens en nooit weer !!!!!!!
Tijdschrift niet ontvangen en ik krijg…
Tijdschrift niet ontvangen en ik krijg geen reactie op mijn bericht naar hun.
EEN EN AL DRAMA!! niet bestellen!!
Ik heb eerder hier besteld en het moest binnen 2 a 3 dagen thuis zijn. 2 weken verder en het was er nog niet. Ik contact opnemen lukt niet. 2,5 week later ofzo lag het opeens op de mat...
Nu 2e kans geven maar echt NOOIT meer!! Nu ook besteld voor cadeau voor mn vader en weer ben ik al bijna 1 week verder en heb het nietnop zn verjaardag kunne geven. Contavt opnemen lukt nauwelijks. NOOIT BESTELLEN HIER. EEN EN AL DRAMA!!!!
Waardeloos
Waardeloos, na ruim een week nog steeds niets ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, via contactformulier krijg je nietszeggende beloftes die ook weer niet worden nagekomen. Zal hier NOOIT meer iets kopen
Niks geleverd gekregen optijd
Ik heb 2 boekjes besteld om me op vakantie te nemen. Zouden binnen 2 3 dagen binnen zijn. Not. Nu 5 dagen later niks. Dus heb er niks aan ga nu op vakantie voor 2 weken. Bereiken kun je ze niet. Klantenservice kun je bericht sturen reageren dan wel binnen 5 dagen schrijvenze. . Baal hier echt van. Wat een slechte service. Heb nu niks aan deze boekjes.
niets geleverd, heel slechte klantenservice
Bestelling wordt niet geleverd. Je kan de klantenservice niet bellen, je kan alleen online een formulier invullen. De 1e keer kreeg ik per email reactie met vraag om betalingsgegevens door te geven omdat ze de bestelling niet konden vinden in hun systeem. Maar nadat ik alles doorgegeven had hoorde ik helemaal niks meer. Ook niet nadat ik een 2e keer het online formulier ingevuld hebt. De bestelling niet ontvangen, je krijgt geen geld terug en je kan niet bellen.
Hier NIET bestellen!!!!
Lossebladen.nl
Het zomerblad Libelle 2024 besteld. NOOIT ontvangen!
2 x een klacht/vraag ingediend.
2 x een bevestiging van de klacht ontvangen.
Je moet binnen 5 werkdagen een reactie krijgen......
NOOIT een reactie gehad, geen 11,95 retour, GEEN blad ontvangen!
0 sterren voor Losse bladen!!
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven.
Half juni Libelle zomerboek besteld en niks ontvangen. Klachtenformulier ingevuld en kreeg toen de vraag of ik orderbevestiging en betaalbewijs wilde mailen zodat ze het konden checken. Dit had ik inmiddels gedaan maar nog steeds niks ontvangen. Vervolgens na een paar dagen gemaild wanneer ik het alsnog kon verwachten maar weer geen antwoord. Zojuist maar even klantenservice van DPG gebeld om te vragen of zij misschien kunnen checken bij Losse bladen maar helaas kunnen zij niet helpen helaas.
Het ziet er dus naar uit dat het om oplichting gaat en ik mijn geld kwijt ben.
Waardeloos
Waardeloos. Bedrijf geeft totaal onrealistische levertijden op.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Artikelen niet ontvangen, blijkt niet leverbaar, klantenservice lastig te bereiken. Ik krijg ook geen geld weg. Bestel hier niet want je kan fluiten naar je geld.
Slechte service alom
Slechte service alom, met name van de klantenservice, niet eerlijk en niet geïnteresseerd in het oplossen van problemen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.