LovecastBewertungen

1. Psychotherapeut
  2. Paartherapeut
  3. Fakultät für Medien- und Informationswissenschaften

Vom Unternehmen geschrieben

Lovecast er en uafhængig videns- og inspirationsplatform, der hjælper jer med at finde en kvalificeret parterapeut – nemt, trygt og gennemsigtigt. Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når parforholdet knirker, eller man bare savner at finde hinanden igen. Derfor har vi siden 2017 gjort det lettere at navigere i junglen af terapeuter og tilbud. Vi guider jer med viden, rådgivning og overblik, så I kan føle jer godt klædt på – og vælge en terapeut, der passer til netop jeres behov og værdier. Alle terapeuter på Lovecast er kvalitetssikrede og har dokumenteret erfaring med at arbejde med par. Vi samarbejder ikke eksklusivt med nogen enkelt praksis, men formidler kontakt til mange forskellige fagpersoner i hele Danmark – både til online terapi og fysiske møder. Lovecast er sat i verden for at styrke parforhold og forebygge brud – med respekt for, at alle relationer er unikke. Vi tror på, at viden, mod og samtale kan gøre en forskel. Her kan I finde inspiration, få svar på jeres spørgsmål og tage det første skridt – uden pres og i jeres eget tempo.

Kontaktinformationen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder desværre ikke hvad de lover

Min oplevelse med Lovecast har været skuffende. Ved opstart blev der lovet synlighed og publicering af et interview, som skulle være udgivet i løbet af efteråret. Interviewet er fortsat ikke at finde på hjemmesiden.

Jeg har tidligere haft et samarbejde med Lovecast for år tilbage og gik ind i dette forløb med en forventning om, at der var sket en udvikling i håndtering, opfølgning og effekt. Desværre oplever jeg grundlæggende de samme udfordringer som dengang.

Efter opstart har kontakten været sparsom, og der har manglet tydelig opfølgning og fremdrift. Samlet set oplever jeg, at Lovecast lover meget i begyndelsen, men efterfølgende er fraværende og ikke leverer den aftalte ydelse.

Jeg står derfor tilbage med en oplevelse af ikke at have fået værdi for pengene og kan ikke anbefale Lovecast ud fra min erfaring.

15. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som parterapeut, kan jeg varmt anbefale et samarbejde med Lovecast

Som parterapeut i Aarhus, har jeg gennem en årrække en profil inde på Lovecast, som giver mig en del henvendelser fra par. Det er attraktivt at være at finde blandt andre parterapeuter landet over inde på Lovecast, hvor der er et hav af artikler om parforhold og parterapi, som man kan fordybe sig i og blive klar til at booke en tid hos en dygtig parterapeut. Så det er ren winwin. :) Samarbejdet og kommunikationen med Jonas fra Lovecast er altid en fornøjelse og jeg kan kun anbefale andre parterapeuter at etablere et samarbejde med Lovecast. Udover at have en profil inde på Lovecast.dk er jeg også blevet interviewet. Interviewet ligger inde på Lovecast.dk Derudover er der skrevet en flot artikel om mit arbejde med par i IFS terapi inde på Lovecasts søstersite, Altomparterapi.dk.

10. September 2025

Antwort von Lovecast

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse Inge Lise. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever værdi i samarbejdet – både i form af henvendelser fra par og i de artikler og interviews, vi laver sammen.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med dig og glæder os til at fortsætte med at udbrede kendskabet til dit vigtige arbejde med par i Aarhus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt samarbejde vi fik stablet på…

Super godt samarbejde vi fik stablet på benene med Lovecast. En seriøs og grundig platform! Klar anbefaling herfra. :-)

28. August 2025

Antwort von Lovecast

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med samarbejdet og oplever Lovecast som en seriøs og grundig platform. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

De bedste hilsner
Team Lovecast

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse – både inspiration og reel hjælp

Jeg faldt over Lovecast lidt tilfældigt da jeg sad og googlede om parforhold og var begyndt at tænke på om parterapi mon kunne give mening. Og jeg blev faktisk ret overrasket – på den gode måde. Hjemmesiden har en masse artikler og tanker, som jeg virkelig kunne genkende mig selv i. Det var ikke sådan noget bedrevidende halløj, men mere sådan "nå ja, det er jo os det der".

Vi fandt også en lokal parterapeut via Lovecast, og det gjorde bare det hele meget nemmere. Det føltes trygt at kunne se billeder og læse lidt om folkene, så man ikke bare vælger en eller anden tilfældig.

Det har ærligt talt gjort en kæmpe forskel for os, at vi fik den rette hjælp – og jeg er virkelig glad for at vi opdagede Lovecast. Det virker som om det er lavet af nogen der faktisk ved hvad de snakker om, og som oprigtigt vil hjælpe.

Kan klart anbefale det, hvis man har lyst til at gøre noget godt for sit parforhold – eller bare har brug for lidt ro og perspektiv i en travl hverdag.

– en taknemmelig (og lidt træt) bruger

27. Juni 2025

Antwort von Lovecast

Tusind tak for din rørende og ærlige anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både har fundet inspiration og konkret hjælp via Lovecast – og at det har gjort en forskel i jeres parforhold. Det er præcis den slags oplevelser, vi håber at kunne være med til at skabe.

Vi ved, at det kan være et stort skridt at overveje parterapi, og derfor gør vi os umage med at gøre det så trygt, gennemsigtigt og menneskeligt som muligt. Hvor er det skønt at høre, at det også blev sådan for jer.

Tak fordi du deler din oplevelse – og alt det bedste til jer fremover.
De varmeste hilsner,
Teamet bag Lovecast

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr