Luckystar Bewertungen 67

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg kom med famillien og skulle spise der, de havde en god funktion til at bestille mad og det smagte rigtigt godt, men de tog godt nok også en halv anden timen for at få 6 stk sushi og lige så snart... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VÆRSTE OPLEVLSE NOGENSINDE!!!! Jeg fik madforgiftning af sushien der og lå syg hele jule aften, jeg kommer aldrig tilbage igen!!!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man får ikke det hvad man har bestilt. Har bestil pokebowl som takeaway, men den matcher ingen af billeder, men også ingredienser på deres hjemmeside. Pokebowl som jeg har modtaget indeholder ris, t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 ud af 10 oplevelse! Rigtig god service~ medarbejderne er super søde og smilende. Der var en rigtig sød tjener som hedder Sille. Det var hendes første dag, og hun var seriøst så god! Jeg vil komme i... Mehr ansehen

2,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er med mine shababs på Luckystar…

Jeg er med mine shababs på Luckystar men har ramt bunden med 0kr på kontoen så jeg skal ikke spise bare sidde med dem. Men fordi jeg ikke spiser skal jeg sidde 1 bord fra de andre og helt alene i verden istedet for at kunne snakke med mind shababs

5. November 2023

Meget lækker mad

Meget lækker mad, rigtig god service, ventede ikke længe på maden. Her er ingen klager. Hyggelige omgivelser.

6. Oktober 2023

Chokerende

Chokerende!
Vi kommer ind med gavekort og bliver sat ved et bord. For det første er det fuldstændig ringe service, der bliver ikke spurgt om vi vil bestille drikkevarer og de kommer ikke ned til bordet for at høre hvad vi vil bestille, vi skal selv komme op og efterspørge om de kommer ned til bordet(vi var de eneste i restauranten). de har ikke styr på hvad vi kan få med vores gavekort og da vi så får at vide hvad vi kan få, er det under den værdi som står på vores gavekort? Synes det er for galt at man ikke selv kan få lov at vælge 16 stykker som der står gavekortet har værdi af, eller at der ikke står specifikt på gavekortet at man ikke selv kan vælge stykkerne, især når man så ikke kan lide halvdelen af det de udvalgte var. Da maden kommer ind ser og smager det forfærdeligt. Fisken smager ikke friskt, tværtimod for gammelt. Der fløg fluer rundt i restauranten, som satte sig på maden og vi skulle selv efterspørger soya osv…
Spar jer tiden og overskuet til at tage derhen.
Vi gik i protest efter at have smagt 3 stykker hver, forfærdelig oplevelse. Og vil ikke anbefale til nogle!

25. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good food, and great server.

My girlfriend and I went there to eat their alle you can eat, this thursday evening. A quite evening, with almost no guests. Great food and our server Mikkel, was incredibly nice and made sure that we had everything we needed. Really a sweet soul, with a big smile and a knowledge of customerservice. The kitchen worked fast, we almost had no wait time with our food. 6/5 stars.

29. Juni 2023

Spar pengene

Lad nu hver med at spise på det sted!!!!! Maden er ikke iorden... I får bare madforgiftning.... jeg har selv været det igennem....
Tjenerne s
Ville faktisk gerne gøre det rigtige, men får ikke lov af chefen, da de enten ville miste penge eller mad...

Det er det samme på luckysushi. Det er nemlig samme ejere.
Så spar jeres penge og tag et af de andre steder hen i køge, som rent faktisk er iorden, og tænker på kundernes helbred..

19. Mai 2023

Elendig oplevelse

Ekstrem langsom betjening, hvilket - i lyset af at konceptet er all-you-can-eat for 249 kr (på 3 timer) - går voldsomt ud over oplevelsen. Vi var der i 1.5 time, og nåede kun en servering af et lille udvalg af forretter (1 stk kakiyaki = ca 7 kr, 2 løgringe = 14 kr, 2 stk karrypuf = 14 kr, 1 lille seaweedsalat = 45 kr for en stor, 12 stk sushi, svarede til max 100 kr).
Da vi ikke havde tid - eller lyst - til at vente længere på at afgive næste bestilling, så må vi gå. Hele fornøjelsen kostede os 600 kr (inkl 2 øl á 49 kr), samt en rugbrødsmad, da vi kom hjem.
Selv om vi endelig havde fået kontakt til en af de 2, som serverede, så gik der stadig 15 minutter under at de kom ned til os, og med 25-35 minutters ventetid på maden (også på de andre borde), så kunne vi ikke blive længere, men måtte gå sultne fra besøget.
Desværre havde jeg ikke fået læst på trustpilot, for så var vi bestemt ikke gået derind.
En turistfælde, eller blot en ekstrem dårlig kørt restaurant...

28. April 2023

Virkelig uprofessionelt sted

Virkelig uprofessionelt sted. Kokken er en meget ubehagelig mand, som virker ligeglad med alt og alle. Han snakker gerne dårligt om kunderne - så højt, at man kan høre det ude i restauranten… Maden er middelmådig, og selve oplevelsen er bestemt ikke din tid eller dine penge værd.

23. März 2023

WHERE IS GORDON RAMSEY?!

PAS PÅ!!! BOYCOTT!!
Det virkelig ulækkert med deres mad. IKK SPIS DER! Og jeg snakker af ren erfaring!
Jeg var der 1 gang på prøveperiode med henblik på at arbejde der og ET godt råd fra mig af, lad være med at spis deres mad! De taber maden på gulvet og så tager de det alligevel op og servere det. Deres tallerkner og bestik er slet ikke vasket ordentligt, der er madrester på.
Det er sku for klamt!! Deres køkken ligner noget fra 2 verdenskrig. Amen altså flygt!! Og hvis du ikk har ondt i maven, så er der noget galt med din mave. Sorry Lucky Star men tag jer sammen ! Der andre mennesker som kommer og betaler penge for jeres mad og i er bare røvligeglade. Hold da kæft en restaurant. Det er UNLUCKY STAR!!!!!

17. Dezember 2022

Helt igennem forfærdelig oplevelse

Helt igennem forfærdelig oplevelse. Andesteg med konsistens som tyggegummi, BBQ som at tygge i skosåler. Rejer stadig med skal på hele rejen (forventer de at man skal sidde og pille rejer med fingrene der er hamrende varme?).

Tydeligt at INTET er lavet til bestilling, men bare opvarmet på kommando.

Værste gang makværk jeg har givet penge for!

13. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig mad samt levering fra just eat!

Bestilte mad fra lucky star via just eat kl. 15:45 med levering kl 17:45. Maden ankom først kl. 18:19 på trods af at man betaler 275 kr i levering 🧐. Maden var skide kold! Vi bestilte 3 slags cheesecake men endte kun med at få 1 slags. Ringede til restauranten og de sagde bare “pyt” der er nok nogen som har glemt at informerer dig om at vi måske ikke har flere?! Maden smagte bare ikke godt 🤢. Så vi endte med at smide ALT maden ud for 782 kr. så røg den lørdags hygge med børnene. Ville hellere spise 1 Skive rugbrød uden smør end at bestille derfra igen! ØV

29. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var ok mad men den arrogante…

Det var ok mad men den arrogante kineser spyttede i maden og var ikke særlig venlig, ellers god service fra de andre som ihærdigt prøvede at dække for hans dårlige adfærd. Jeg har lige startet arbejde der og flytter kasser ude bagved så jeg så det hele… Vh Elias

12. September 2022

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig. Dårlig service, betjening og lang ventetid. Ventede 1,5 time og måtte gå derefter, selvfølgelig måtte jeg betal.

Ville aldrig anbefale det sted.

8. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr