Luksusboblen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og fantastisk service. Min bestilling kom efter det lovede antal dage. Den var pakket omhyggeligt ind, så intet gik i stykker, og der var en sød håndskreven hilsen på min faktura. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst tilfredsstillende og kunne man give 10 stjerner ville det være velfortjent. Hurtig levering 👍🏻 Webshoppen har mange fine produkter og priserne ligger i et lejde som er ok, når man har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte midt i ugen- og desværre for sent til afsendelse, samme dag!- MEN- Luxusboblen, gjorde mig opmærksom derpå - og gav mig # trøsterabat" til mit næste køb, Bestilte midt i ugen - og glemt... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Økologisk og bæredygtig skønhedspleje, hudpleje, hårpleje, ansigtspleje, håndlavede sæber, shampoobars og skønhedsprodukter, wellness og spa-produkter m.m. Dansk forhandler af Chagrin Valley Soap & Salve.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig webshop med hurtig ekspedition & levering

Jeg har været fast kunde hos Luksusboblen i flere år, og det er der en god grund til. Produkterne fra Chagrin Valley er intet mindre end fantastiske, og jeg tror, det er svært at finde en bedre kundeservice, end den man får hos Gitte. Altid en fornøjelse at handle her, fra A til Z :)

30. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Regina,
Tusind tusind tak for de smukke ord og den flotte og personlige 5-stjernede anmeldelse♥️
Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive, for jeg er utroligt stolt og glad🥰 Det glæder mig virkelig meget, at du er så tilfreds med det hele. Så tusind tak for at dele din oplevelse♥️
Ønsker dig en dejlig sommer☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker der store udvalg af shampoo…

Elsker der store udvalg af shampoo barer. Mit hår er blevet så smukt og fyldigt. Der er længere imellem min hårvask. 🙏

2. Juli 2026

Hej Sophia,
Tusind tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Waauu hvor er jeg glad for at høre, at dit hår er blevet så smukt og fyldigt 🥰 og at du synes udvalget er stort.
Det er virkelig skønt at høre😍 tusind tak for at dele din erfaring❤️
Ønsker dig en dejlig sommer ☀️🤗

Brug dem her 🙏

Gode produkter og hurtig levering

1. Juli 2026

Hej Freddy,
Tusind tak for din flotte anbefaling og de 5 stjerner❤️
Det varmer virkelig meget, at du vil dele din oplevelse, og at du er glad for produkterne🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og fantastisk service.

Lækre produkter og fantastisk service.
Jeg vil helt sikkert handle her igen, når jeg mangler flere lækre sæber og gaver.

8. Juni 2026

Hej Lærke,
Tusind tak for din flotte og udførlige 5-stjernede anmeldelse❤️
Det glæder mig at høre, at du har været så tilfreds med det hele🥰 så tusind tak for at dele din oplevelse - det betyder rigtigt meget❤️
Jeg ser frem til at betjene dig igen og ønsker dig en dejlig aften😘

Trygt sted at handle

Jeg har efterhånden handlet mange gange her. God service og fine varer.

29. Mai 2026

Hej Julie,
Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Det varmer virkelig at høre, at du synes det er et trygt sted at handle🥰 Og at du samtidig er glad for varerne og servicen.
Og tak for at bruge tid til at lave en anmeldelse - det betyder rigtigt meget❤️
Ønsker dig en dejlig aften😘

Økologisk, cruelty-free og Non-GMO

Har været kunde i mange år. Vender altid tilbage til mine favoritprodukter fra Chagrin Valley Soap & Salve. De er både økologiske, cruelty-free og Non-GMO, hvilket jeg sætter pris på.

12. Mai 2026

Kære Jeanette,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og din trofasthed i så mange år ❤️
Og tak for at du deler dine erfaringer - det betyder så meget❤️
Ønsker dig en dejlig dag🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid god serviceniveau hurtig…

Som altid god serviceniveau hurtig levering! Favorit produkt til fødderne! Mango mint lotion bar fra Chargrin Valley soap &salve.

1. April 2026

Hej Louise,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med både service og produkter🥰 og tak for at du bruger tid på at skrive om din oplevelse🤗 Det er en stor hjælp❤️
Ønsker dig en dejlig dag😘

Gode sæber

Gode sæber, hurtig forsendelse

4. März 2026

Hej Allan,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Det glæder mig at høre, at du synes om sæberne og også er tilfreds med leveringen😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering alt som det skal være

Hurtig levering. Alt er som det skal være

23. Februar 2026

Hej Martin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner❤️
Det er virkelig skønt at høre, at du har været tilfreds med det hele ved dit køb hos os😍
Og tak for at du bruger tid på at skrive om din oplevelse🤗

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter
Nu har jeg bestilt hos luksusboblen i flere år og har altid været meget tilfreds.

11. Februar 2026

Hej Randi,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner❤️
Det varmer at høre, at du er så tilfreds med både produkter og service🥰
Tusind tak for at være en trofast kunde gennem så mange år, og for at du tager dig tid til at dele dine oplevelser😘
Ønsker dig en dejlig dag🤗

meget glad for produkterne

meget glad for produkterne. god og hurtig betjening.
og dejligt med en personlig hilsen.

2. Februar 2026

Hej Henriette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner❤️
Det varmer at høre, at du er så glad for produkterne ,og også at du er glad for servicen.🥰
Tusind tak for at dele din erfaring😘
Ønsker dig en dejlig weekend🤗

Super lækker sæbe...

Super lækker sæbe...

2. Jänner 2026

Hej Jannie,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Det er skønt at høre, at du er så glad for sæben🥰
Ønsker dig en dejlig dag🤗

Bedste oplevelse!

Jeg er meget glad for min oplevelse her.
Jeg købte en naturlig deodorant, fik endda en note med.
Jeg vil helt klart anbefale denne butik.
Tusind tak for produktet.

6. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Mikail,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de søde ord❤️
Det varmer virkelig meget med så flot en anbefaling🥰
Ønsker dig en dejlig aften🤗

Solid service

Fantastiske produkter! Topkvalitet og solid service! Har været kunde hos Luksusboblen i omkring 5 år.

1. Dezember 2025

Hej G.,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner❤️
Og ikke mindst, tusind tak for de søde ord - det varmer🥰
Jeg er stolt over at have dig som kunde i så mange år😘
Ønsker dig en dejlig december🤗

Hårpleje produkter luksusboblen. Dk

Jeg har lige nu brugt shampoobar,og min hår faldt ikke det er godt tegn, balsam jeg havde på som leave in conditioner mit hår er bløde glans fuld nemmere at sætte op

29. November 2025

Hej Shenaz,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og beskrivelsen af hvordan produkterne har virket i dit hår❤️
Det er jeg virkelig glad for at høre🥰
Ønsker dig en dejlig december måned😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service med et personligt…

God og hurtig service med et personligt touch!

29. November 2025

Hej Anders,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse🤩
Det varmer at høre, at du synes servicen har et personligt touch❤️
Ønsker dig en dejlig december måned🎄

God hjemmeside

God hjemmeside , ingen udfordringer med procedure og levering . Og produktet er virkelig over al forventning .

17. November 2025

Hej Lonnie,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Jeg er virkelig glad for at høre, at du er så glad for produktet du købte, og også at du deler din positive oplevelse med hele købsprocessen🥰 tusind tak for det😘
Ønsker dig en dejlig december🎄♥️

Ren fornøjelse

Der er noget meget lækkert/noget sanseligt over de 3 forskellige shampoobarer, jeg har prøvet. De gør håret rent - i lang tid- giver det fylde og blødhed. Lige som jeg kan lide det.
Og så er det nemt og hurtigt at handle hos Luksusboblen. Helt igennem meget tilfredstillende.

12. November 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse og de 5 stjerner❤️
Jeg er virkelig glad for, at du har brugt tid på at beskrive, hvordan shampoobarerne virker i dit hår, og så at du synes det hele har været tilfredsstillende🥰 så tusind tak for det - det varmer😘
Ønsker dig en dejlig december🎄♥️

Super tilfreds

Super tilfreds

22. September 2025

Hej Anja,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse❤️
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med det hele😘
Gitte

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr