Utilfreds
Opdateret d. 30/4-2026
Efter min anmeldelse har virksomheden svaret offentligt og vurderer, at problemet skyldes forkert anvendelse af deres vejledning samt, at jeg ikke ønskede at tage imod en gratis spand. Jeg opdaterer derfor min anmeldelse, så den afspejler det samlede forløb.
I deres svar fremgår det, at arbejdet ikke er udført som vejledt. Den vejledning, jeg forholdt mig til – og den eneste jeg har kunnet finde – angav brug ved temperaturer over +5 grader samt en tørretid på 30-60 minutter. På den baggrund burde produktet efter min opfattelse have været tørt længe før eventuel nattefrost.
Jeg har ikke kunnet finde nogen vejledning, der nævner de kriterier, som virksomheden efterfølgende henviser til.
Den “gratis” spand og inddækning blev i dialogen koblet sammen med, at jeg skulle ændre eller fjerne min anmeldelse. I min optik er det derfor ikke et ubetinget tilbud.
---
Min oplevelse startede allerede dårligt, da betalingen blev hævet, før varen var afsendt. Kort efter fik jeg besked om, at varen var udsolgt. Efter min opfattelse bør betaling ikke hæves før afsendelse.
Produktet blev markedsført som let at anvende, med vejledning om brug ved temperaturer over 5 grader og oplyst tørretid på 30-60 minutter.
Jeg anvendte produktet herefter, men oplevede, at det efter 24 timer stadig var vådt flere steder, blev mælkehvidt og ikke hærdede som forventet. Taget var desuden fortsat utæt efterfølgende.
I den efterfølgende mailkorrespondance blev der nævnt yderligere krav til anvendelsen, herunder luftfugtighed og brug af membranbånd. Disse forhold fremstod efter min opfattelse ikke tilstrækkeligt tydeligt før køb og anvendelse.
Jeg anerkender, at produktet muligvis kan fungere under de rette forhold. Problemet er, at disse forudsætninger efter min oplevelse ikke blev kommunikeret klart nok på forhånd.
Der mangler efter min vurdering en mere præcis og samlet vejledning – ikke kun temperatur og tørretid.
Jeg savnede også tydelig og lettilgængelig information om sikker brug, herunder behov for handsker, øjenbeskyttelse og håndtering ved kontakt med hud eller øjne.
Efter min oprindelige anmeldelse blev jeg kontaktet af virksomheden. Det førte til en længere dialog fra februar til april med flere mails, men uden en konkret løsning. Jeg blev gentagne gange tilbudt en ekstra spand uden beregning, men uden endelig afklaring.
Senere blev det oplyst, at den ekstra spand ville blive sendt, hvis jeg ændrede eller fjernede min anmeldelse. Det finder jeg problematisk, da anmeldelser efter min opfattelse bør afspejle den reelle kundeoplevelse.
Samlet set har forløbet været utilfredsstillende, både i forhold til produkt, vejledning og efterfølgende håndtering. Derfor fastholder jeg min vurdering.
15. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung