Lunelleamsterdam Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een drama. Je denkt uit Nederland wat te bestellen maar krijgt een levering uit China wat totaal niet overeenkomt met wat je hebt besteld. Wil je terugsturen betaal je voor verzendkosten naar Chi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, doen zich voor als winkel die kwaliteit kleding verkoopt vanuit Amsterdam, maar helaas het is echt rommel komt rechtstreeks uit China, kwaliteit is zo slecht, en retour sturen dat kan, maa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikking!!! Echt belagelijk. Kwaliteit is echt bagger en prijzen zijn duur, zeker voor het prutspul wat je krijgt. En zich voordoen als winkel in Amsterdam. En vervolgens 2 weken moeten w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het kledingstuk is absoluut niet wat op de website wordt aangegeven. Linnen kleding aangekondigd, polyester geleverd.... Retourneren kan alleen direct naar China. Bijzonder voor een website in NL di... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

188 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!! Wat een dramatische kwaliteit. Temu levert dit vast en zeker voor 3 euro. Ongelooflijk dat deze partij nog in de lucht is!!

18. August 2026

Slechte service

Ik zou hier zeker niet online bestellen. Als je iets retour wilt zenden, betaal je hoge verzendkosten, en je krijgt de aanschafkosten pas terug betaald als het is aangekomen. Ik heb in mei een pakket retour gestuurd, maar het is (inmiddels augustus) nog steeds niet bezorgd. Lunelle beloofde me alvast de helft van het bedrag terug over te maken omdat het zo lang duurt, maar dat hebben ze gewoon niet gedaan. Ze helpen ook op geen enkele manier om de problemen met retourneren op te lossen. Absoluut waardeloze service!

18. August 2026

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen. Onbetrouwbaar. Herroepen van de overeenkomst gaat heel moeizaam ( is ook nog niet gelukt). Doen zich anders voor dan ze zijn. Het is een Chinees bedrijf ( daar is op zichzelf niks mis mee, maar ze doen zich voor als Amsterdams bedrijf met hoge kwaliteit. Allesbehalve dat. Zeer merkwaardige retourprocedure. Wettelijk is een adres in NL vereist als je je als NL bedrijf voordoet. Moet naar China en koster voor rekening klant.

17. August 2026

Dropshipping tot de max

Dropshipping tot de max. Zit niks Amsterdams aan deze site. Site ziet er betrouwbaar uit en daardoor krijg je het idee dat het van hoge kwaliteit is. Na 2 weken te wachten op me bestelling ben ik erg teleurgesteld in de kwaliteit. Ik zag al na het verzenden van het pakket dat het uit China moest komen dus was ik al bang voor de kwaliteit.
Er staat netjes op de site genoemd hoe je moet retourneren met een adres in Hoofddorp. Uiteindelijk bij aanmelden van je retour proberen ze jou het pakket weer terug te laten sturen naar China. Hier ging ik niet mee akkoord omdat op de site anders staat. Vervolgens proberen ze je nog om te kopen door drie keer een mail te sturen met prijsverlagende opties. Ik gaf duidelijk aan dat ik niks wilde houden gezien de slechte kwaliteit. Ze zakken zelfs zo laag in de prijs dat je uiteindelijk moet afvragen wat voor goedkope zooi ze verkopen. Ik zou hier in buitenland bij een strandtent geen 5 euro voor betalen. Weer zo een dropshipping bedrijf wat zichzelf aantrekkelijk maakt met de naam van een grote stad. Ik vind het een schande dat ze zich voordoen als een paar jonge gasten uit Amsterdam die zogenaamd kwaliteit leveren. Achteraf had ik zelf ook beter moeten kijken en niet moeten verwachten dat ik kwaliteit kon krijgen voor die prijs. Ik zou hier nooit bestellen met de kennis van nu.

4. August 2026

Totale troep

Totale troep, geen labels in de t shirts en als je maat l besteld krijg je krappe maat s. Niet aan beginnen!

13. August 2026

Bagger

Bagger. Ik heb een linnen blouse besteld en kreeg een nylon blouse. De label was er uitgeknipt. Ze pretenderen dat het een Amsterdams bedrijf is maar het product komt uit China. Je moet er lang op wachten. Niet doen dus.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen koop niet bij dit bedrijf

Mensen koop niet bij dit bedrijf de producten komen totaal niet overeen met wat ze schetsen het is pure dropshipping zooi uit china. Wil je het retour doen dan gaat het totaal niet makkelijk zoals het wettelijk zou moeten ook houden ze zich niet aan de regels. Als je iets retour wilt sturen komen ze met een zogenaamde deal dat je 30% terug krijgt omdat het retourneren gedoe en duur zou zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een Katoen-Linnen broek gekocht…

Ik heb een Katoen-Linnen broek gekocht bij Lunelle. In de label van de broek zie ik staan dat het product van 100% polyester is gemaakt en niet van katoen of linnen. Daarnaast is de broek van zeer slechte kwaliteit. Als je het product wilt terugsturen, blijkt dat het product uit China komt. Het product kan ook enkel naar China tegen een bedrag van 22 euro worden teruggestuurd. Vervolgens proberen ze met je te onderhandelen over de terugbetaling van je aankoopprijs. Kortom waardeloos. Koop hier niets!

Temu troep dropshippers

Ik bestel 3 linnen overhemden, krijg na twee weken 3 polyester vodden uit China.

Website benoemt nadrukkelijk dat de overhemden gemaakt zijn van linnen, maar het label op de aangekomen producten zegt 100% polyester en de kwaliteit is echt heel slecht.

Klantenservice gemaild dat ik mijn geld terug wil, moet ik zelf op eigen kosten het product terug sturen naar China.

Ze sturen je troep die lijkt op wat je besteld hebt, en bieden je dan, als je vraagt om je geld terug, aan om het product te houden tegen een gedeeltelijke terugbetaling.

Oplichterij, misleiding en oneerlijke handelspraktijken. Koop hier niet, je kan beter direct van Temu bestellen als je goedkope troep wilt kopen.

7. August 2026

Linnen overhemd besteld 100% polyester

Linnen overhemd besteld. Blijkt 100% polyester. Dat noem ik nou oplichting. Daarnaast duurt het erg lang voordat het product wordt bezorgd. Is gewoon dropshipping en je betaald 10 keer de inkoopprijs.

14. August 2026

Maken verwachting niet waar

Communiceren met vandaag besteld en morgen verzonden. Plus een snelle levering met PostNL. Ik wacht inmiddels al een week tot de status van mijn bestelling veranderd bij Yunexpress...

Blijkt dus dat alles vanuit China komt en je zeker niet binnen week je spullen zult ontvangt.

11. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geld kwijt, retourkosten kwijt en daarna geen enkele reactie

Absoluut afrader. Ik heb hier een pak besteld dat ook nog eens veel te laat werd geleverd. Toen het uiteindelijk aankwam, bleek de kwaliteit echt dramatisch slecht en totaal niet wat je voor dit geld mag verwachten.
Na contact met het bedrijf kreeg ik een retouradres in China. Ik heb alles volgens hun instructies ingevuld en het pakket op eigen kosten teruggestuurd. Die verzendkosten zijn uiteraard ook voor mijn rekening gekomen.

Sindsdien: geen reactie meer, geen terugbetaling en geen oplossing. Dus uiteindelijk heb ik:

geen pak;
mijn aankoopbedrag niet terug;
én extra verzendkosten naar China betaald.

16. Juni 2026

Chinese dropshipzooi

Blijkt een dropshipper te zijn die snel geld wil verdienen dmv troep te verkopen. Kleding stinkt naar chemicaliën en voelt heel goedkoop aan. Je krijgt compleet iets anders dan wat er op de kwalitatieve foto's staat (dezelfde foto's die door andere dropshippers ook gebruikt worden). Ik had een blauw overhemd en een witte broek besteld.. nou het overhemd was chemisch grijs en de broek was beige. Oja. De retour naar China mag je zelf betalen.

Trap er niet in. Je koopt geen kwalitatieve kleding van een Amsterdamse winkel, maar echter, Chinese troep.

14. Juli 2026

Misleidend "Nederlands label" is Chinese dropshipper

Lunelle Amsterdam is geen Nederlands bedrijf. Het is een Chinese dropshipper die zich voordoet als Amsterdam-label. Nergens staat vermeld dat je 3-4 weken op je bestelling wacht en het uit China komt.

Toen ik dit ontdekte, vroeg ik mijn geld terug. Lunelle weigert de wettelijke herroepingsrecht. Ze dwingen je tot wachten op bezorging, in strijd met consumentenrecht.

Vermijd dit bedrijf. Dien klacht in bij ACM als nodig.

29. Juli 2026

Koop hier niet

Ik gun iedereen iets, maar koop hier niet!!

Dit is echt onzin, rechtstreeks uit China. Telefonisch niet te bereiken. Je e-mail wordt beantwoord door AI door ene Sophie die dus helemaal niet bestaat.

Het is jammer om te zeggen maar koop ergens anders je kleding.

Ik maak de fout nooit meer.

30. Juli 2026

Waardeloos

Je zoekt Linnen Roze blouse op en kwam bij deze site terecht. Niet eerst de reviews lezen, maar gelijk bestellen want had het snel nodig en zag er goed uit.

Wat krijg je (na een x aantal weken), een chinees pakje. Zou hier echt nooit meer wat kopen. Waardeloos *** dropship bedrijf.

29. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zit lekker luchtig op warme dagen

Zocht nog iets makkelijks voor mijn vakantie naar Spanje. Deze linnen set bevalt verrassend goed. Het shirt met die open kraag valt lekker losjes en de stof ademt echt prima als het heet is buiten. De korte broek zit ook fijn door de elastische tailleband. Het trekkoordje was alleen best wel lang, dus daar heb ik gewoon een dubbele knoop in gelegd. Ik had Daan van de webshop nog gemaild over de pasvorm, en zijn maatadvies klopte precies. Draag het nu zowat elk weekend met een paar witte sneakers eronder.

5. August 2026

Like several folks below

Like several folks below, I was fooled into thinking this was a Dutch company

It's junk from China. Took 4 weeks to arrive and it's poorly constructed plastic that smells like toxic waste. And then you'd never believe it, but there's no way to return them.

Complete grift.

5. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr