Vi har haft rigtig meget bøvl med lus i skolen sidste år, og efter utallige forsøg og daglig kæmning blev jeg ved med at finde æg, og dermed lus, til stor frustration for hele familien. Efter at ha’ k... Mehr ansehen
Var lidt skeptisk i starten, da vi har været igennem mange produkter, som ikke rigtig har virket 100%. Men er blevet meget positiv overrasket. Efter 2 behandler med 6 dages mellemrum har min datter væ... Mehr ansehen
Vi har kæmpet med lus i flere år, prøvet alle apotekets kure og intet har virket. Men lusereden virkede i første forsøg. Jeg er målløs over hvor godt et resultat det har givet! Det var nemt at bruge o... Mehr ansehen
Rønbækvej 5, 8382, Hinnerup, Dänemark
- kontakt@lusereden.dk
- lusereden.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det bedste luse produkt ever
Det bedste luse produkt ever - Nemt at have med at gøre og det virker.... Har prøvet alt muligt andet, som ikke virker.
Det mest overraskende middel…
Det mest overraskende middel overraskende. Vi har døjet med lus siden juni . Og har prøvet ALT Først efter vi fik kuren fra Lusereden er vi blevet fri for lus og jubler hver uge over 0 lus. Og endnu bedre . Mega god service
Produkterne har desværre ikke virket…
Produkterne har desværre ikke virket overhovedet :(
Det er naturligt og godt.
Det er naturligt og efter min erfaring, mere effektivt end dem man ellers køber.
Trods lus kuren,kom lusene tilbage…
Trods lus kuren,kom lusene tilbage efter 14 dage, mine børn fik endnu en omgang med lusekur, kom de igen, så til sidst måtte jeg på apoteket og købe i stedet! Skal lige siges, at alt sengetøj, har både været koge vaskede og i fryseren
Dejligt nemt at bruge☺️
Super produkt
Hurtig levering.
Og et produkt der bare er effektiv.
Vi havde prøvet stort set alt uden effekt. Efter første behandling var lusene væk.
Bedste og nemmeste produkt, vi har mødt
Bare det bedste produkt, vi har brugt i lusebekæmpelsen. Hurtig levering
Fungerade tyvärr inte så bra.
Bättre behandlingen i jämförelse med…
Bättre behandlingen i jämförelse med alla dimetikon o olja medel från apoteken. Nackdelarna är få, alltför dyrt för svenska kunder då valutan är som den är ( men den är värd varenda krona). Andra nackdelen är om man får in den beska smaken på tungan,(sitter i länge,)köp salivstimulerande tabletter med citronsmak på apoteket så försvinner det.
Vidunder middel
Vi har gennem flere måneder været igennem utallige kure, som ikke har virket på vores datter. En gang med denne kur kom vi det endelig til liv! Priser os lykkelige for, at vi fandt dette produkt.
Fantastisk middel
Har brugt det på mine børn nu og det virker bare! Så nu har jeg til hvis de skulle komme igen og til at forbygge 🤞👍
Fantastisk service
Fantastisk service - super hurtig levering selv på en helligdag. Virkelig værdsat. Har brugt det som forebyggende spray lige efter luseangreb og der har ikke været noget siden.
Nemt og effektivt.
Vi fik det anbefalet men tog den hurtige løsning med et smut forbi apoteket. Efter flere forsøg med “alm. luseshampoo” fra apoteket, som slog fejl, forsøgte vi det her - og det virkede første gang. Super nemt at bruge og et helt naturligt produkt som vi ikke skulle være så nervøse for at ungerne fik i øjnene, ligesom vi skulle med det “almindelige”. Kan klart anbefale det :-)
Tinkturen ser ud til at være effektiv…
Tinkturen ser ud til at være effektiv MEN den lugter simpelthen så forfærdelig. Nærmest af sprit. Jeg vil anbefale at man udfører behandlingen i et godt udluftet rum eller alternativt ude i haven/ på altanen.
Hurtig levering, produktet virker
Hurtig levering, godt produkt.
Vi havde sloges med lus i en længere periode, og prøvede luseredens produkt. Efter en behandling var alle lus døde.
Lusene døde ikke om kom hurtigt igen
Lusene døde ikke om kom hurtigt igen. Havde store forventninger og vi har haft svært ved at finde noget der virker. Men blev så skuffet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.