Made by Mama Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altså den parmesanost de sælger, findes ikke bedre. Og jeg har smagt mange, med forskellige modningstider. Den er suveræn i smag og tekstur

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte mad på Ledreborg Livsstilsdagehos madebymama. Stod længe i køen men duften var dejlig og kl.14 skulle noget i den tom mave, så jeg stod tålmodigt i den lange kø. Betalte for en trøffel pasta... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet ved Made by Mama flere gange – fornøjelse hver gang. Den perfekte gaveidé, til ham/hende der elsker god mad – kan hvertfald sige at både kæresten og svigermor (der har været så heldi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at handle hos Made by Mama. Lækre velsmagende produkter. F. eks. Deres fantastiske pizzamel, total lækre pizzaer man selv kan lave samt deres forskellige pastaer og diverse olie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Made by Mama er skabt ud fra en dyb kærlighed til Italien, autentiske råvarer og det kompromisløse håndværk, der findes hos små passionerede producenter rundt omkring i landet. Bag hvert eneste produkt står et menneske, vi kender, stoler på og er stolte af at samarbejde med. Andrea rister vores kaffe med sin søn. Massimo skaber den perfekte balance i vores balsamico. Ilenia og hendes team vender og pakker vores parmesan med stor omhu. Det er disse mennesker, der er vores “Mamas”. Hos Made by Mama udvælger vi nøje italienske specialiteter med fokus på kompromisløs kvalitet, rene ingredienser og autentiske smagsoplevelser. Fra prisvindende olivenolie og lagret balsamico til håndlavet pasta og delikatesser skabt med respekt for traditioner og råvarer. Vi tror på, at de bedste produkter skabes med passion, tålmodighed og respekt for håndværket. Derfor arbejder vi tæt sammen med små familieejede producenter, som deler vores værdier og kærlighed til kvalitet. Vores mission er enkel: at bringe ægte italiensk kvalitet, varme og livsglæde ind i nordiske hjem og skabe små, mindeværdige øjeblikke omkring bordet.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg nu lige skal tage det…

Hvis jeg nu lige skal tage det essentielle først, produkterne fra Made By Mama, så kan jeg kun give max stjerner, det er kvalitet hele vejen rundt. Det er lige fra parmasankniv til læderforklæde og til olien, det er bare lækkert. Og den parmasanost de har, den er super god.

Hvis jeg så skal sige noget om selve det at handle hos Made By Mama, så har jeg et frisk eksempel på hvordan en fejl jeg fik lavet, blev fikset på 45 sek i tlf.
Jeg havde lagt en ordre, men kom i tanke om noget jeg havde glemt. Et hurtigt opkald gjorde at jeg kunne få lagt de glemte varer i samme ordre, og så modtog jeg en faktura på det resterende beløb som jeg nemt kunne betale vis mobilepay.

Så jeg kan kun give Made By Mama mine bedste og varmeste anbefalinger

20. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærer Italien med råvarer i topkvalitet

Nøje udvalgte produkter og det kan smages.

Olivenolien og parmesanen er i en klasse for sig selv, selv efter at have prøvet konkurrenter både i Danmark og Italien der hævder at have det bedste af det bedste, slår Mady by Mama dem alle indtil videre.

Italienske råvarer i topkvalitet til alle med en kærlighed for Italien og gode råvarer.

10. Juli 2024

Varmeste anbefalinger

Fantastisk service efter der var lidt udfordringer med min ordre nu glæder jeg mig til at modtage pakken i morgen🤩

7. November 2023

Hej NDP.
Først og fremmest er jeg rigtig ked af vi ikke har svaret vores chat - den er fejlmeldt hos vores leverandør Relatel da vi ikke har nogen ubesvarede og jeg kan se jeg heller ikke selv kan komme igennem. Dvs. der må være et teknisk problem der. Jeg beklager rigtig meget den udfordring.

Du må meget gerne ringe til mig på 71999710.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig - vi leverer som udgangspunkt dag til dag - medmindre noget er gået helt skævt eller din ordre indeholder den nypressede olie som vi har skrevet ud om at den leveres i løbet af ugen.

mvh
Morten

Høj kvalitet - mums

Super lækre produkter, som sender en tilbage på ferie i Italien. Parmasan’en er i en klasse for sig og kaffekapslerne er fantastiske - blot for at fremhæve er par stykker. Levering er iøvrigt lynhurtig. Cinque stelle herfra 💪🏽

31. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De lækreste produkter af virkelig høj…

De lækreste produkter af virkelig høj kvalitet. Vi har boet i italien og smagt meget lækkert - MadebyMama repræsenterer det bedste af Italien. Handler ikke parmesan, balsamico og olie andre steder mere. De bedste anbefalinger her fra!

17. März 2023

Kære Kunde

Det glæder os meget at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger! Tak fordi deler din oplevelse med os og andre.

Du må have en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed købsoplevelse og alle varer…

Super fed købsoplevelse og alle varer levede mere end op til forventningerne.

19. März 2023

Kære Morten

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget glade for at høre, at alt var, som det skulle være.

Du må have en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Italiensk når det er bedst hos Made…

Altid en fornøjelse at handle hos Made by Mama. Lækre velsmagende produkter.
F. eks. Deres fantastiske pizzamel, total lækre pizzaer man selv kan lave samt deres forskellige pastaer og diverse olier og krydderier.
Kan varmt anbefales at prøve. Altid Rigtig god smilende service.

4. Februar 2023

Kære Jette

Tusind tak for dine rosende ord, det betyder meget. Vi er utrolig glade for, at du deler din oplevelse med os.

Du må have en skøn dag!

Absolut kvalitetsvarer!

Absolut kvalitetsvarer!
Altid velsmagende italienske specialiteter og god service. Kan klart anbefales.

9. Februar 2023

Kære Hanne

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det er vi utrolig glade for :-)

Du må have en dejlig weekend!

Delicious authentic Italian food

Delicious authentic Italian food. I ordered some pasta, parmesan, balsamic vinegar, olive oil and got a free gift of truffle butter. Every item was just delicious. Authentic Italian cuisine.
Service was superb. There was missing items from my order and when I called, a real person answered the phone!! She made sure the missing items were overnighted to me in time for making my Christmas dinner. I will definitely order from them again.

28. Dezember 2022

Antwort von Made by Mama

Deb, thank you so much for your kind words. It is our mission to get the finest Italian foods onto your table, and we will do anything we can to make that happen. We are grateful to have you in our Made by Mama community, and are eager to serve you again soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvaliteten er så absolut i top

Kvaliteten er så absolut i top, og det gælder hele vejen rundt.
Det er alt lige fra Olie, skærebræt, pasta, trøffelmayo og ikke mindst parmasan osten og alle de andre lækre ting der findes hos MadeByMama.
Hver eneste køb har givet mig lyst til at handle hos MadeByMama igen og igen… og igen.

Og skønt med inspiration og opskrifter - jeg er vild med det🙌🏻

6. September 2022

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Made by Mama. Hvor er det skønt at høre, at du gang på gang har en god oplevelse hos os! Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Du må have en dejlig dag.

- Made by Mama

Elsker det bare

Elsker det bare. God service og skønne vare.
Og indpakningen er det hele værd. Elsker at få pakker fra Madebymama.

3. September 2022

Kære Anne-Birthe

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du kan lide vores produkter, indpakning og service. Skønt, at du deler din oplevelse med os.

Du må have en dejlig dag.

Kærlig hilsen
Made by Mama

Stor fan af Made By Mama's produkter

Stor fan af Made By Mama's produkter. Altid super tilfreds.
Har for kort tid siden modtaget en balsamico i gave hvor låget var defekt. Jeg kontaktede Made by Mama og de svarede straks og sendte en ny flaske med det samme. 1000 tak for flot og hurtig service.

14. April 2022

Antwort von Made by Mama

Tusinde tak for de søde ord Mimi. Det betyder meget for os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr