MadhuvedaBewertungen

2. FMCG-Unternehmen
  3. Lebensmittelhändler
  4. Naturkostladen
  5. Bio-Lebensmittelgeschäft

Madhuveda is a honey-focused brand dedicated to bringing authentic, floral-source honey directly from trusted beekeepers to consumers. Unlike many brands that treat honey as a commodity, we believe every honey has a unique story shaped by the flowers bees visit. From taste and aroma to color and texture, we help customers understand the natural differences that make each variety special. Our focus is not only on selling honey but also on educating consumers. Through evidence-based content and transparent communication, we actively challenge common honey myths and help people make informed choices about purity, crystallization, sourcing, and quality. We work closely with beekeepers and carefully select honey batches to preserve their natural characteristics. Our commitment to authenticity, transparency, and customer satisfaction guides every step of our process—from sourcing and packaging to after-sales support. At Madhuveda, we value honest feedback and continuously improve based on customer experiences. Whether you're discovering floral-source honey for the first time or you're a long-time honey enthusiast, our goal is simple: to make authentic honey more accessible, understandable, and trustworthy. Madhuveda — Authentic Honey. Transparent Practices. Informed Choices.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Madhuveda ka honey kabhi achha hai…

Madhuveda ka honey kabhi achha hai compare to dusre brand se or sasta bhi hai, dusre brands marketing pe paisa jyada lagate hai but quality cheap dete hai milawat karte hai lekin aaj ke Jamane me madhuveda jaisi company bahot kam hai jo raw honey dete hai
Thank you madhuveda and narayan bhai 🙏

28. Juni 2026

I will appreciate madhuveda honey and…

I will appreciate madhuveda honey and the team because of so many things 1st I got a honey brand who gives pure honey who is also transparent as well packaging is also eco friendly even tape which he used to pack that was also paper tape means all the solution from transparency to purity to eco friendly packaging lots of love from my side to madhuveda honey and their team❤️❤️

2. Juni 2026
Madhuveda-Logo

Antwort von Madhuveda

❤️❤️

Maine madhuveda ka honey liya hai…

Maine madhuveda ka honey liya hai purity ka to koi sawal hi nhi uthta kyuki inki Har jar me transparency itna rahta hai ki dekh kr hi trust ho jata hai lekin Jo chij mujhe bani hai vo hai Inka sales ke bad ka support ek bar mera jar ka cap khula aaya tha most probably courier krte time yesa ho gya hoga Maine inhe reach out Kiya inhe btaya kya hua hai fir Bina Jada question Kiya inhone mera half amount refund kr diya aur ek nya jar bheja honey ka sir isiliye kyuki Mai inka old customer tha overall mera experience inked sath bahit achha hai Mai sabhi ko recommend karunga madhuveda honey.

14. Mai 2026
Madhuveda-Logo

Antwort von Madhuveda

thanks sir for recommend us