Frokostordning fra Madhytten.
Jeg har i 2 uger fået frokostordning fra Madhytten og har kun rosende ord om maden. Super kvalitet, høj hygiejne, de lune retter er varm, det kolde er koldt og anretningen er der gjort meget ud af.
Madhytten leverer frokostordninger og catering på hele Sjælland.
Madhytten frokostordning er helt i top. Super kvalitet og lækre råvarer. God variation. Priserne er meget fair.
D.22/3 2019 Jeg havde brug for mad til 100 mennesker bestående af smede og funktionærer hvoraf enkelte var muslimer
Charlotte foreslog “luksus biksemad på oksekød” med rødbeder og bearnaisecreme samt en grønkålssalat med blåbær,nødder og appelsiner.
Det var perfekt 👍😊
Maden var rigtig veltillavet og tydeligvis fyldt med kærlighed og det var tydeligt at alle nød maden både de stærke drenge og kontormusene.
Alle var glade.....
Tak for hjælpen
Pernille Staun

Antwort von Madhytten
Vi bestilte mad igennem madhytten til min fars 60 års fødselsdag og det var over alt forventning! Helt perfekt kød og de dejligste farverige salater! Kan kun anbefales..
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller mad hos jer :-)
Madhytten laver super lækker mad. Der er altid sans for detaljen og et meget højt niveau.
Jeg har brugt madhytten igennem mange år, og de skuffer aldrig.
Kan helt klart anbefales.
Super lækker mad og rigitg god service!!
Kan helt klart anbefaldes :)
Vi havde bestilt mad fra madhytten til min søns konfirmation d. 5 maj -18.
en 3-retters menu med tallerken servering.
Vi havde kok Malene ud, som skulle stå for maden.
Det var den mast fantastiske oplevelse. Malene have bare styr på det hele lige fra hun kom til hun gik, og jeg skulle ikke tænke på andet en at hygge med mine gæster.
maden var i top-klasse. lækkert og meget flot anrettet. ( og rigeligt af det :-)
Helt klar et sted jeg kun kan anbefale
/Christina Hofmann

Antwort von Madhytten
Jeg bestilte for nogle måneder tilbage mad fra Madhytten til min datters navngivningsfest. Det var lige før at maden tog al opmærksomheden fra min ellers ret vidunderlige datter ;) Der var virkelig kælet for maden og man kunne smage kærligheden i de enkelte retter. Samtlige gæster ville vide hvem der havde leveret maden og jeg ved at flere enten allerede har eller planlægger at benytte dem også. Maden ankom til tiden, fint anrettet i skåle og på fade og både lignede og smagte som en million. Det var en yderst delikat madoplevelse og det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra! Det var i øvrigt super let at bestille præcis hvad man ville have over deres let overskuelige hjemmeside.

Antwort von Madhytten
Jag måste säga att denna firman inte längre lever upp till en acceptabel standard. Det blir värre och värre med maten och man borde sända in Tv teamet från programmet "Med Kniven for struben" in till dem.
Jeg forstår ikke hvordan man kan lave mad på den måde som Madhytten gør lige nu. Der er ingen sjæl i den maden. Mad kan vare så nemt at lave godt!

God frokostordning
Lækker, frisk og varieret mad.
Upåklagelig service igennem det års tid vi har brugt dem

Antwort von Madhytten
Har brugt Madhytten, både privat og på job. Det lækreste mad, med de lækreste råvarer. Flot anretning og vildt meget smag. Og nåå ja.....smør mørt kød. De kan det hele. Tak.
Vil klart benytte jer igen ved større arrangementer, nemt og overskuelig bestilling (og ingen brok trods mange, mange ændringer fra vores side)
Lækker prøvesmagnings mulighed leveret til døren.
Levering til tiden så ingen ekstra stress for bruden og helt i gennem lækker mad.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.