Jubilæums menuen var rimelig; men desværre var burgere alt for stærke , frikadellerne var ikke af normal standard (meget melet) og desserten var meget små kager. Og det hele var lagt på et alt for li... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hurtig, fejlfri og super lækker mad! ⭐⭐⭐⭐⭐Jeg bestilte 80 stk. sliders til en lørdag først på formiddagen hos Løvbjerg i Odder, og oplevelsen var helt perfekt. Alt var klar til den aftalte tid, maden... Mehr ansehen
God fordeling af mængderne - der var nok - det smagte rigtig godt - vi manglede bare det mørke flutes, men de lyse var også gode. Det mørke giver bare en vigtig variation, synes jeg
Jubilæums platten fra Løvbjerg Esbjerg var en kæmpe succes og fik stor ros fra alle 20 gæster. Vi var meget imponerede. Lækre retter på platten og der var rigeligt med mad. Flot anrettet og fiske... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Kontaktinformationen
Borgergade 12, 8700, Horsens, Dänemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det var nemt at bestille og ingen tvivl…
Det var nemt at bestille og ingen tvivl om afhentning og betaling !
Vi fik sliders 🍔 og jeg indrømmer at førstehåndsindtrykket, udseensmæssigt var en lidt kedelig oplevelse, da vi tog lågene af kasserne lå topbollen ned på siden af de fleste af dem der ikke var hønsesalat i fx. Når vi tog fat i bollerne virkede de tørre og specielt dem med crispy chicken.
Det skal så siges at smagsoplevelsen var noget bedre end det vi havde regnet med efter førstehåndsindtrykket udseensmæssigt.
virkelig lækker
virkelig lækker, og indbydende smørrebrød til pengene, så ksn varmt ambefales 😊
Vi fik fest meny
Vi fik fest meny.
Dejlig mad og alt var let at gå til
Opskriften på fremgangsmåden var meget let at læse
Tak for mad
Tak for mad. De smager rigtig godt. Pålæg firkant er de bedste fra løvbjerg i Fredericia. Værdi for pengene.
Friske og lækre sliders Løvbjerg Tarup Center
Bestilte sliders hos Løvbjerg Tarup Center - 7 forskellige slags - som nem frokost til overnattende gæster. De var friske og lækre og gæsterne roste dem.
Rigtig godt mad
Lækkert smørrebrød til en god pris om…
Lækkert smørrebrød til en god pris om torsdagen
Pølsebord til 8 personer Løvbjerg Tarm …
Pølsebord til 8 personer Løvbjerg Tarm bestilling afhentning alt lige efter bogen maden blev rost af gæsterne og der var meget mere mad som vi kunne spise har før fået der fra og handler gerne igen det burde være en skaler til 10 så 10 her fra
Bestille smørrebrød og det var rigtig…
Bestille smørrebrød og det var rigtig lækkert. Dog synes vi rugbrødet var ret tørt, derfor kun 4 stjerner.
Dejligt smørrebrød, men kedeligt rugbrød
Fantastisk dejligt smørrebrød til prisen. Bortset fra rugbrødet, der var meget kedeligt…. Det kan gøres meget bedre.
Lækker mad til en rimelig pris
Smørrebrød ikke som forventet
Vi bestilte 26 stk. luksus smørrebrød og hentede dem hos Løvbjerg lørdag eftermiddag. Da vi så fik dem til aften, var jeg lidt skuffet over "luksus smørrebrød". Synes ikke der var meget luksus over dem. Jeg havde forventet at der var mere pålæg på dem, da det jo er Luksus smørrebrød. Da jeg bestilte online, fik jeg mail på at de var bestilt, men der stod intet tidspunkt på afhentning, så jeg vidste ikke om de var klar til afhentning, til den tid jeg ønskede
Maden smagte godt
Maden var lækker
Maden var klar på aftalt tidspunkt.
Var friskt og smagte lækkert 👍🏻
Pølsebord
Maden smagte dejligt og den levede op til mine forventninger. Jeg fik 5 forskellige pålæg med pynt, som var rettet flot an. Afgjort noget jeg vil anbefale.
Løvbjerg platte
Løvbjerg platte, Maden var meget frisk og smagte pragtfuldt. Der var rigeligt mad. Nemt at bestille og god service ved afhentning.
Igen kan vi kun rose den lækre festmenu…
Igen kan vi kun rose den lækre festmenu med flot kalvefilet og svinekam med tilbehør.
Jeg havde bestilt 60 sliders af 4…
Jeg havde bestilt 60 sliders af 4 forskellige slags. De var alle lækre og friske og blev rost meget af gæsterne, så jeg var en glad værtinde.
Mega god mad
Vi fik jubilæums platter
Vi fik jubilæums platter, virkelig lækker og rigelig med mad. Vi kommer igen 👍
Vi fik jubilæums platte og det var…
Vi fik jubilæums platte og det var virkelig godt og rigeligt med mad.
Så ikke sidste gang jeg bestiller hos Løvbjerg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.