Das sagen Bewerter
Magiczna książka wygląda super. Jest pięknia i postacie bardzo zbliżone do rzeczywistości. Nie mogę nagrać na tą chwilę filmiku jak moja wnuczka Nadia zareagowała na ten prezent ,ponieważ książecz... Mehr ansehen
To już moja druga książka zamówiona na tej stronie. Ogólnie bardzo ładna książka, wszystko ok, terminowo. Ale zaliczka za wersję elektroniczną, która miała być odliczona od książki papierowej nie zost... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Stwórz unikalną spersonalizowaną książkę dla dzieci przy użyciu AI, specjalnie dla każdego dziecka. Pozwól, aby stworzona na zamówienie opowieść i zachwycające ilustracje ożyły.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Magiczna książka wygląda super.
Magiczna książka wygląda super.
Jest pięknia i postacie bardzo zbliżone do rzeczywistości.
Nie mogę nagrać na tą chwilę filmiku jak moja wnuczka Nadia zareagowała na ten prezent ,ponieważ książeczka jeszcze czeka do jej Urodzin.
Ale jest fantastyczna, bardzo polecam.
Książka pięknie zrobiona
Książka pięknie zrobiona, ładne obrazki a dzieci szczęśliwe .. Ciocia z babcią czytały ze wzruszeniem i łzami w oczach.. Prosta rzecz a daje tyle szczęścia .. Dziękujemy ..♥️
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona, dziecko w wielkim szoku :) super sprawa i warta każdych pieniędzy. Polecam !
Z niedowierzaniem
Zawsze podchodzę z rezerwą do wszelkich ofert handlowych,ale zaryzykowałam i nie żałuję. Książeczka w formie online przyszła na e-mail po dwóch dniach. Postanowiłam zamówić w twardej oprawie dla swojego wnuka.W ciągu tygodnia otrzymałam przesyłkę. Ksiazeczka jest pięknie i solidnie wykonana. Piękne zdjęcia i teksty na dobrej jakości papierze. Polecam,naprawdę warto.Na pewno zamówię jeszcze dla kolejnych swoich wnuków.
To było przeżycie wspólnego wypadu nad…
To było przeżycie wspólnego wypadu nad morze.Pobyt na ruchomych wydmach.Dzieki tej książeczce mój wnuk (mam nadzieję), będzie pamiętał te chwile nawet wtedy gdy ja będę już tylko wspomnieniem.Dodam, że jest pięknie wydana; z wielką starannością i dbałością o szczegóły. Polecam; można w ten sposób zamknąć chwile...które są nie do powtórzenia.
Jest to niesamowity pomysł na… baśniowe kolekcjonowanie cudownych wspomnień ♥️
Jest to niesamowity pomysł na uchwycenie chwil, pamiątkę. W Karinę bajek można przemycić nie tylko zdjęcia, ale różne fakty, które całe życie później można wspominać.. już mam pomysł na kolejną i na pewno nie poprzestanę ♥️
Super jakość
Super szybko, intuicyjne tworzenie, pięknie wykonana. Totalnie wzruszający prezent
Szybka dostawa
Szybka dostawa, piękny druk ilustracji i mądre przesłanie.
Książka jest super polecam
Książka jest super polecam
Zamówiona książka była prezentem na…
Zamówiona książka była prezentem na Dzień Taty. Córka od razu poznała po ilustracjach, że to ona z Tatą. Oboje byli bardzo zachwyceni a książka przyszła przepiękna i porządnie wykonana.
Książka fajna.wysoka cena i błędy w…
Książka fajna.wysoka cena i błędy w opisach i ilustracjach.raz ma jasne włosy raz ciemne..na torcie zamiast ośmiu 9 świeczek. Za taką cenę można się bardziej postarać
Super prezent
Super prezent , książka w pięknej oprawie
Piękne wykonanie
Piękne wykonanie, szybka realizacja zamówienia
Bardzo polecam!
Łatwość w tworzeniu, szybkie wsparcie techniczne i piękny efekt końcowy. Naprawdę warto!
Książka na pierwsze urodziny wnuczki
Dzień dobry, jestem zachwycona książką, jej wykonaniem i ogólnym wyglądem książki. Pamiątka na całe życie. Dostawa szybka, bez problemów. Gorąco polecam!!!
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca. Szybka realizacja. Książka rewelacyjna. Tata zachwycony. 😊
Ta książka jest niesamowita
Ta książka jest niesamowita , przy czytaniu zatyka człowieka ze wzruszenia, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęśliwi z tak pięknej i estetycznej pamiątki. Polecam z czystym sumieniem ❤️ Dziękujemy
Przepiękna książeczka
Przepiękna książeczka, jesteśmy nią zachwyceni. Na pewno wrócimy po więcej.
Jakość bardzo dobra
Jakość bardzo dobra,
Książka dostarczyła wiele wzruszeń.
Książka bardzo piękna myślę że wnuczce…
Książka bardzo piękna myślę że wnuczce się spodoba jest to prezent na urodzinki
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.